FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Sleepovers Quizzes, Trivia and Puzzles
Sleepovers Quizzes, Trivia

Sleepovers Trivia

Sleepovers Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. For Children Trivia
  6. »
  7. Wilson, Jacqueline

Fun Trivia
Amy, Bella, Chloe, Daisy and Emily each has a birthday coming up, and they all decide that a sleepover party would be a good idea for each party. But not everyone wants to invite all the others.
3 Sleepovers quizzes and 30 Sleepovers trivia questions.
1.
  Sleepovers   top quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This is about the book 'Sleepovers' by Jacqueline Wilson.
Average, 10 Qns, animals_rock27, Aug 24 11
Average
animals_rock27
527 plays
2.
  Sleepover Time!   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is about the book, "Sleepovers" which is written by Jacqueline Wilson. Please enjoy this quiz!
Average, 10 Qns, Rachel xx, May 23 08
Average
Rachel xx
368 plays
3.
  Sleepovers!    
Multiple Choice
 10 Qns
If you have read Jacqueline Wilson's "Sleepovers" this is your quiz. But if you haven't, take it just for fun!
Average, 10 Qns, flavy1010amy, Feb 09 10
Average
flavy1010amy
447 plays
trivia question Quick Question
What's the name of Daisy's teddy bear?

From Quiz "Sleepovers!"





Sleepovers Trivia Questions

1. What's the correct order of the alphabet girls?

From Quiz
Sleepovers!

Answer: Amy, Bella, Chloe, Daisy, Emily

The names are first said in the first chapter.

2. Who is in the group of friends with Daisy?

From Quiz Sleepovers

Answer: Amy, Bella, Chloe and Emily

The girls go round in a bunch of five : Amy, Bella, Chloe, Daisy and Emily.

3. Who had the last sleepover?

From Quiz Sleepover Time!

Answer: Daisy

Amy had the first sleepover. She was really exited about it, but Chloe got really bossy about it. Quickly, Emily suggested they should all have sleepovers on their birthday, and each decide how they want them to be.

4. Who has two siblings?

From Quiz Sleepovers!

Answer: Amy

Amy has two big sisters: Alison and Abigail. Daisy has one big sister, Lily. Emily has one baby brother, Ben. Both Bella and Chloe seem to be only children.

5. Who has the first birthday sleepover?

From Quiz Sleepovers

Answer: Amy

Amy has the first sleepover in the book; they all go to her house and do dancing and watch T.V with Amy's sisters.

6. What event did the girls have sleepovers for?

From Quiz Sleepover Time!

Answer: Birthdays

Amy had hers first, then Bella had hers, then Chloe, Emily and Daisy had hers last. Daisy was really worried about her sleepover, because of her sister, Lily.

7. What's the name of Daisy's teddy bear?

From Quiz Sleepovers!

Answer: Midnight

Emily has Buttercup and Daisy the teddy bear. Daisy the teddy bear is Emily's birthday present from Daisy.

8. What is the club that Daisy makes up called?

From Quiz Sleepovers

Answer: The Alphabet Girls

They call the club 'The Alphabet Girls' because their first names start with A, B, C, D, and E.

9. What is the name of Daisy's sister?

From Quiz Sleepover Time!

Answer: Lily

Lily is disabled, and so Daisy is very protective of her. She left her old school because girls were mean to her when they saw Lily in her wheelchair. Daisy was scared when she had her sleepover because she didn't know how her friends - and Chloe - would react.

10. Who is the bad guy, of the girls?

From Quiz Sleepovers!

Answer: Chloe

Chloe hates Daisy. And she thinks teddy bears are childish!

11. What is the name of Daisy's sister?

From Quiz Sleepovers

Answer: Lily

Lily is older than Daisy but she is disabled.

12. Which girl had a swimming party?

From Quiz Sleepover Time!

Answer: Bella

Bella was brilliant at swimming and so was Chloe. Daisy and Emily weren't as good, but they had a great time with each other, swimming at their own pace.

13. What is the pizza topping which Daisy hates a lot?

From Quiz Sleepovers!

Answer: Anchovy

Chloe spread it so much in Daisy's pizza!

14. What do they make at Chloe's party?

From Quiz Sleepovers

Answer: Pizzas

Chloe covers Daisy's pizza with anchovies when Daisy's not looking. Daisy hates anchovies so she can't eat her pizza.

15. What Disney movie did Chloe pretend to give Daisy?

From Quiz Sleepover Time!

Answer: 101 Dalmatians

Daisy's Mum said it is a "lovely movie", but the video inside the "101 Dalmatians" case was a awful horror movie, worse than the one when they watched at Chloe's sleepover.

16. What's the title of the movie Daisy gave for Chloe's birthday present?

From Quiz Sleepovers!

Answer: The Spooky Sleepovers

Chloe hated it a lot, even if it was a horror movie, her favorite!

17. What shape is the cake that Daisy and her mum make?

From Quiz Sleepovers

Answer: Daisy

Daisy's mum cuts out wedges to make it into a daisy shape and then she covers it with white and yellow icing.

18. What are the two things that Bella loves?

From Quiz Sleepovers!

Answer: food and swimming

In her party, there're so many foods! And her dad called her "My Little Water Baby" because she's so good in swimming!

19. Who did Daisy want to be her best friend?

From Quiz Sleepover Time!

Answer: Emily

Daisy longed for a best friend - Emily, but she and Chloe were best friends, as were Amy and Bella. Daisy said being part of a secret club was almost as good as having a best friend.

20. Whose party was on a park?

From Quiz Sleepovers!

Answer: Emily's

Emily's dining room is very full of babies things, Ben's stuff.

21. What does the T-shirt of Daisy's which Chloe borrows have on it?

From Quiz Sleepovers

Answer: Dolphin

Bella got cake crumbs all over Chloe's top so Chloe had to borrow one of Daisy's whilst hers was being washed.

22. Daisy had an idea for a game for the Alphabet Girls club. It was to collect as many things as possible beginning with the first letter of their name. Chloe won. What did she collect?

From Quiz Sleepover Time!

Answer: Chocolate buttons

Chloe won by buying heaps of chocolate buttons. Daisy was unhappy, because she had to give her the prize, a sparkly notepad with ABCs on it. Daisy was reluctant to give it to her, as the things they were meant to collect should be different.

23. At Amy's party, what was not tried by the girls?

From Quiz Sleepovers!

Answer: Tank-tops

The nail paints, shoes,and dresses are all Abigail and Alison's.

24. Where do the girls sleep at Daisy's sleepover?

From Quiz Sleepovers

Answer: In a tent

Daisy's dad has the idea of the tent because everywhere else is too small.

25. Who left the Alphabet Girls at the end of the book?

From Quiz Sleepover Time!

Answer: Chloe

She left because she disgraced herself at Daisy's sleepover. She made fun of Daisy and her sister, but Daisy didn't care because the Alphabet Girls Club was much happier without her.

26. Why does Chloe go home at Daisy's sleepover?

From Quiz Sleepovers

Answer: She wets herself

Lily makes Chloe jump and she wets herself.

This is category 18182
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.