FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
The Worry Website Quizzes, Trivia and Puzzles
The Worry Website Quizzes, Trivia

The Worry Website Trivia

The Worry Website Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. For Children Trivia
  6. »
  7. Wilson, Jacqueline

Fun Trivia
Seven junior high students discuss their worries through a website they can only access through a teacher's computer.
3 quizzes and 30 trivia questions.
1.
  'The Worry Website' by Jacqueline Wilson.    
Multiple Choice
 10 Qns
This is my second quiz in the Jacqueline Wilson category. The questions in this quiz are easy if you've read the book but you might just play it for fun!
Average, 10 Qns, nouran, Jul 02 07
Average
nouran
1045 plays
2.
  Don't Worry    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is on "The Worry Website", by Jacqueline Wilson. Don't worry! The website will help! This quiz is all about Holly.
Average, 10 Qns, Rachel xx, Oct 26 07
Average
Rachel xx
288 plays
3.
  "The Worry Website" by Jacqueline Wilson    
Multiple Choice
 10 Qns
I'm making a quiz about one of my favorite books, "The Worry Website". The author, Jacqueline Wilson, is my favorite author too.
Average, 10 Qns, flavy1010amy, Jan 24 08
Average
flavy1010amy
399 plays
trivia question Quick Question
Who does Holly live with?

From Quiz "Don't Worry"





The Worry Website Trivia Questions

1. What's the name of the school?

From Quiz
"The Worry Website" by Jacqueline Wilson

Answer: Mapleton Elementary

It was told in the last chapter, "Natasha's Worry".

2. What is Holly's teacher's name?

From Quiz Don't Worry

Answer: Mr Speed

He is speedy! He once even skipped in the playground, but then fell over. Mr Speed is the teacher that came up with the Worry Website.

3. What is Holly's worry?

From Quiz 'The Worry Website' by Jacqueline Wilson.

Answer: She might be getting a stepmother and she wishes she was wicked.

Holly first writes:'I think I might be getting a stepmother'. She then writes:'I wish she was wicked'. The stepmother is Miss Morgan, Hannah's teacher. Hannah is Holly's little sister.

4. In the writing test, how many correct answers did Holly get?

From Quiz "The Worry Website" by Jacqueline Wilson

Answer: 18

Samantha had 16. Lisa had 14. No one had 20 out of 20. This writing test was told about in the "William's Worry" chapter.

5. Who is Holly's little sister?

From Quiz Don't Worry

Answer: Hannah

Hannah likes Dad's new girlfriend, but Holly isn't so keen! They get along in the end, though!

6. Where is Holly's Mum?

From Quiz 'The Worry Website' by Jacqueline Wilson.

Answer: She lives with her boyfriend because she is divorced.

Holly's Mum and Dad are divorced. Now her Dad has a girlfriend and Holly's Mum lives with her boyfriend, Mike.

7. Who had a little sister named Sarah-Jane?

From Quiz "The Worry Website" by Jacqueline Wilson

Answer: Greg

Greg hates Sarah-Jane a lot. She can kick Greg. But if he punchs her just one time, he's in big trouble.

8. What is Greg's worry?

From Quiz 'The Worry Website' by Jacqueline Wilson.

Answer: He likes a girl and he wants to be her boyfriend.

Greg likes Holly and he wants to be her boyfriend but Holly has no idea he likes her. It all started when Mr.Speed had Holly sitting in front of Greg. Greg kicked Holly but she didn't moan and tell him to stop. She just tied his shoelaces together and then she grinned. 'It was her grin it really got me'. That is what it had in the book and that is when he started liking her(read the book to know what happens next).

9. They are two siblings. They are arguing about their new mother. They are....

From Quiz "The Worry Website" by Jacqueline Wilson

Answer: Holly and Hannah

Holly didn't like her new mother, but Hannah liked her.

10. What did Holly do to get 'revenge' on Greg?

From Quiz Don't Worry

Answer: Prodded him with the boot hook

They went on a school trip. Greg dressed up and Mr Speed gave Holly a boot hook to help. She prodded him a bit harder than she would have done if she wasn't as mad.

11. What's the color of the pen which William and Richard, his brother, are arguing about?

From Quiz "The Worry Website" by Jacqueline Wilson

Answer: Blue

That pen is actually William's but Richard is very naughty so they are arguing about it.

12. Who does Holly live with?

From Quiz Don't Worry

Answer: Her Dad

Her Mum and Dad are divorced and they both have partners! Holly has a little sister, Hannah, who looks just like her.

13. What is Claire's worry?

From Quiz 'The Worry Website' by Jacqueline Wilson.

Answer: She has a nightmare.

Claire always has bad dreams. She likes Mr.Speed, she doesn't wet the bed and she isn't useless.

14. What movie was Claire watching with Luke and Michael?

From Quiz "The Worry Website" by Jacqueline Wilson

Answer: The Monster

Her brother said she was a little kid and she was not allowed to watch it. On the cover it said "18 and up".

15. Who is Holly's sister's teacher?

From Quiz Don't Worry

Answer: Miss Morgan

Hannah loves her, and Holly used to like her, but is not so keen when Dad started dating her!

16. What is William's worry?

From Quiz 'The Worry Website' by Jacqueline Wilson.

Answer: He is useless.

William is useless at everything, he can't even spell his name.

17. What's the shape of Samantha's hairpin?

From Quiz "The Worry Website" by Jacqueline Wilson

Answer: Butterfly

Hannah, Holly's sister, has the same hairpin too.

18. Who did Greg sit next to on the coach when he was meant to be sitting by Holly?

From Quiz Don't Worry

Answer: Samantha

Mr Speed thought Greg liked Samantha but he really liked Holly!

19. What did Miss Morgan make for Holly and her sister?

From Quiz Don't Worry

Answer: Dresses

Holly says Miss Morgan always wears great dresses and pointy boots. At the end of the story she makes the girls one each too.

20. What is Lisa's worry?

From Quiz 'The Worry Website' by Jacqueline Wilson.

Answer: She is starting to get spots

Her dad does hit her mum but she didn't write that. She wrote: "I'm starting to get spots."

21. How many kids have their worries described in the book?

From Quiz "The Worry Website" by Jacqueline Wilson

Answer: Seven

There are seven kids. Holly, Greg, Claire, William, Samantha, Lisa, and Natasha. You can see it on the cover too.

22. What did Holly buy for herself?

From Quiz Don't Worry

Answer: Star hairclips

She wears them to school and Greg really likes them!

23. What is Natasha's worry?

From Quiz 'The Worry Website' by Jacqueline Wilson.

Answer: She wants to be in a concert

Mr. Speed is organizing a concert and everyone is in it. Natasha can't be in it because she can't walk or talk. Even though she was in the concert and made the lyrics of a song which Lisa sang.

24. What is Natasha's helper called?

From Quiz 'The Worry Website' by Jacqueline Wilson.

Answer: Wendy

Most people look at Wendy even though they're talking to Natasha except Mr.Speed.

This is category 16758
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.