FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Kipling Rudyard Quizzes, Trivia and Puzzles
Kipling Rudyard Quizzes, Trivia

Rudyard Kipling Trivia

Rudyard Kipling Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Literature Trivia
  6. »
  7. Authors H-K

Fun Trivia
'The Just So Stories' that tell us how the camel got its hump; 'The Jungle Books' which include the adventures of Mowgli; novels such as 'Kim' and 'Puck of Pook's Hill'; poems including 'If...' and 'Gunga Din' - it's no wonder that Rudyard Kipling was awarded the Nobel Prize for Literature in 1907.
27 Rudyard Kipling quizzes and 378 Rudyard Kipling trivia questions.
1.
  The Poem "If-" by Rudyard Kipling    
Fun Fill-It
 15 Qns
An opportunity to revisit Kipling's advice to a young man beginning to find his way in life and define himself.
Easier, 15 Qns, mazza47, Feb 17 24
Easier
mazza47 gold member
Feb 17 24
92 plays
2.
If
  If    
Collection Quiz
 10 Qns
Rudyard Kipling's famous poem contains the recurring words 'If you can'. How well can you remember what follows those words?
Easier, 10 Qns, Lottie1001, Dec 07 23
Easier
Lottie1001 gold member
Dec 07 23
282 plays
3.
  Why the Sea is Salt editor best quiz   top quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Rudyard Kipling didn't actually answer that question in his delightful collection of 'Just So Stories', but a number of other children's inquiries get explained.
Average, 10 Qns, looney_tunes, Apr 17 21
Average
looney_tunes editor
Apr 17 21
1653 plays
4.
Whos Who in Kiplings Jungle Books
  Who's Who in Kipling's "Jungle Books"   top quiz  
Photo Quiz
 10 Qns
What do you know about some of the animal characters in Rudyard Kipling's original "Jungle Book" stories? This quiz includes questions about some of the non-Mowgli stories.
Average, 10 Qns, stedman, Nov 18 15
Average
stedman editor
852 plays
5.
  Rudyard Kipling's "If"   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
"If" is one of the most beloved poems of all time. Test your knowledge of this poem or learn more about it.
Average, 10 Qns, skylarb, Nov 13 20
Average
skylarb
Nov 13 20
662 plays
6.
Following Kim
  Following "Kim"   popular trivia quiz  
Photo Quiz
 10 Qns
Rudyard Kipling's "Kim" tells the story of a boy growing up in India during the British Raj. Follow along with Kim on his travels!
Average, 10 Qns, ertrum, Apr 10 12
Average
ertrum gold member
924 plays
7.
  Anatomy of a Poem: 'A Smuggler's Song'   top quiz  
Multiple Choice
 15 Qns
Inspired by FussBudget's excellent idea of 'Anatomy of a Song', I thought I might try the same thing for a poem. My first one is the Rudyard Kipling poem 'A Smuggler's Song'. It should be playable even if you don't know the poem. Enjoy.
Easier, 15 Qns, Quiz_Beagle, Nov 30 09
Easier
Quiz_Beagle gold member
403 plays
8.
  The Jungle Books   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 15 Qns
This quiz will be easy if you have read Rudyard Kipling's "The Jungle Books", even if it was many years ago. Be warned, though - having seen the movie (any of the movies) will do you no good at all.
Average, 15 Qns, agony, Mar 24 23
Average
agony editor
Mar 24 23
1168 plays
9.
  "The Jungle Book" Pt.7    
Multiple Choice
 15 Qns
This is the seventh, and final, quiz based on the tales from The Jungle Book. This quiz centres on the tale called "Her Majesty's Servants". I hope you enjoy my quiz.
Average, 15 Qns, martinjudo, Sep 06 09
Average
martinjudo
276 plays
10.
  The Gods of the Copybook Headings   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 15 Qns
Test your knowledge of this famous poem by Rudyard Kipling, or use this quiz as an introduction to it if you've never read it.
Average, 15 Qns, skylarb, Dec 20 20
Average
skylarb
Dec 20 20
205 plays
trivia question Quick Question
In what historical fantasy book by Kipling did this poem first appear?

From Quiz "Rudyard Kipling's "If""




11.
  Puck of Pook's Hill   top quiz  
Multiple Choice
 15 Qns
This book by Rudyard Kipling isn't read much any more, but it should be - it can't be beat for magic and adventure.
Average, 15 Qns, agony, Dec 28 08
Average
agony editor
340 plays
12.
  A Survey of Rudyard Kipling's Poetry    
Multiple Choice
 15 Qns
This quiz covers fifteen of Rudyard Kipling's most famous poems.
Average, 15 Qns, skylarb, Jun 15 20
Average
skylarb
Jun 15 20
193 plays
13.
  The Jungle Books - Not the Movie   best quiz  
Multiple Choice
 25 Qns
Walt Disney made a wonderful movie - but have you read the book by Rudyard Kipling?
Tough, 25 Qns, Quiz_Beagle, Dec 31 20
Tough
Quiz_Beagle gold member
Dec 31 20
736 plays
14.
  Kipling's British History   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Inspired by LilahDeDah's "Kipling World Tour," I've attempted a quiz on British history in Kipling's verse. My main source is "Kipling's English History" by Marghanita Laski, based on a BBC radio series. I haven't retained Kipling's Cockney spellings.
Average, 10 Qns, TabbyTom, Dec 28 04
Average
TabbyTom gold member
516 plays
15.
  "The Jungle Book" Pt.6    
Multiple Choice
 10 Qns
This is the sixth quiz of seven based on the tales from "The Jungle Book". This quiz centres on the tale of "Toomai of the Elephants". I hope you enjoy this quiz.
Average, 10 Qns, martinjudo, Sep 08 09
Average
martinjudo
201 plays
16.
  The Just So Stories   top quiz  
Multiple Choice
 25 Qns
My second-year school teacher used to read these to us, and helped give me a lifelong love of literature. I hope this quiz reminds you of these great stories!
Tough, 25 Qns, Quiz_Beagle, Dec 30 06
Tough
Quiz_Beagle gold member
555 plays
17.
  "Kim" by Rudyard Kipling    
Multiple Choice
 25 Qns
I have enjoyed the film and the book. Here are some questions based on the book alone. Enjoy.
Average, 25 Qns, martinjudo, Oct 07 09
Average
martinjudo
391 plays
18.
  "The Jungle Book" Pt.3    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is the third to be based on the Jungle Book stories. These questions will be about the story "Tiger-Tiger!" I hope you enjoy the quiz.
Average, 10 Qns, martinjudo, Dec 24 17
Average
martinjudo
Dec 24 17
288 plays
19.
  "The Jungle Book" Pt.4    
Multiple Choice
 10 Qns
This is a quiz about the fourth tale in Rudyard Kipling's "The Jungle Book"; "The White Seal". I hope you enjoy it.
Average, 10 Qns, martinjudo, Sep 08 09
Average
martinjudo
250 plays
20.
  "The Jungle Book" Pt.1    
Multiple Choice
 10 Qns
Here are some questions from one of the greatest children's story books, by Rudyard Kipling. These questions are based on the first of the tales "Mowgli's Brothers". I hope you enjoy and reread the book again.
Tough, 10 Qns, martinjudo, Sep 08 09
Tough
martinjudo
523 plays
21.
  Kipling's Indian Animals    
Match Quiz
 10 Qns
I was reading Kipling's Jungle Book again on my e-reader, and was struck by the number of animals that he gave local names to. Here they are in the order they appear - can you identify the animal (X) from Kipling's English descriptions?
Average, 10 Qns, davejacobs, Dec 30 18
Average
davejacobs
Dec 30 18
166 plays
22.
  "The Jungle Book" Pt.5   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This is the fifth of seven quizzes based on the tales found in "The Jungle Book". "Rikki-Tikki-Tavi" is my favourite of the seven stories and is about the adventures of a brave mongoose. I hope you enjoy this offering.
Average, 10 Qns, martinjudo, Sep 08 09
Average
martinjudo
316 plays
23.
  Kipling    
Multiple Choice
 20 Qns
How well do you know Kipling? Answers are to be found in his works. All spellings are as used by him, strictly for READERS of Kipling, or for people taking an interest in India, Pakistan, Afghanistan, or Kipling's American experiences.
Difficult, 20 Qns, flem-ish, Nov 05 06
Difficult
flem-ish
712 plays
24.
  Rudyard Kipling's "Captains Courageous"   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
As a child I enjoyed reading "Captains Courageous"; as an adult I hope that the people who play this quiz will either be reminded of their youth or read the novel for the first time.
Average, 10 Qns, damnsuicidalroos, Dec 31 20
Average
damnsuicidalroos
Dec 31 20
335 plays
25.
  "The Jungle Book" Pt.2    
Multiple Choice
 10 Qns
This is my second quiz on the Jungle Book and will be on the chapter "Kaa's Hunting". I hope you enjoy it.
Average, 10 Qns, martinjudo, Dec 30 21
Average
martinjudo
Dec 30 21
383 plays
26.
  Kipling's India    
Multiple Choice
 10 Qns
This is a quiz about the India of the British Raj when Rudyard Kipling was a journalist reporting on the momentous events of the last years of the 19th century.
Average, 10 Qns, martinjudo, Jan 19 14
Average
martinjudo
347 plays
27.
  The Kipling World Tour    
Multiple Choice
 10 Qns
Prolific writer and 1907 Nobel Laureate Rudyard Kipling loved exotic place names. Grab your passport and join me on a trip to some of Kipling's poetic locales!
Average, 10 Qns, LIlahDeDah, Dec 19 04
Average
LIlahDeDah
392 plays
28.
  Rikki-Tikki-Trivia    
Multiple Choice
 10 Qns
A simple quiz on the short story "Rikki-tikki-tavi".
Average, 10 Qns, katiebeargirl, Mar 21 19
Average
katiebeargirl
Mar 21 19
831 plays
Related Topics
  Kid Lit Authors A - K [For Children] (1283 quizzes)

  Literature Before 1900 [Literature] (50 quizzes)

  Poetry [Literature] (160 quizzes)


Rudyard Kipling Trivia Questions

1. A biographer of Kipling once referred to "The Gods of the Copybook Headings" as a "ferocious post-war eruption." With that in mind, in what year was the poem first published?

From Quiz
The Gods of the Copybook Headings

Answer: 1919

Sir David Gilmour used this "ferocious post-war eruption" phrase to describe Kipling's poem in his 2002 biography titled "The Long Recessional: The Imperial Life of Rudyard Kipling". Kipling's poem was first published in London's "Sunday Pictorial" on October 26, 1919. The "Sunday Pictorial" was first published in 1915 and was renamed "The Sunday Mirror" in 1963. Kipling's poem was written shortly after World War I and can be read in the context of a post-War Britain.

2. To whom is this poem addressed?

From Quiz Rudyard Kipling's "If"

Answer: the speaker's son

The poem concludes with an address to the speaker's son: "And-which is more-you'll be a Man, my son!" Some critics have therefore assumed this poem is addressed to John Kipling, who was Kipling's only son. Born in August of 1897, John Kipling died in 1915, in the Battle of Loos, which was fought on the Western Front in France during World War I.

3. What will you be if you can do all the things Kipling suggests you do in his poem "If"?

From Quiz A Survey of Rudyard Kipling's Poetry

Answer: A man

"If" was written in the 1890s as a tribute to Leander Starr Jameson, a Scottish colonial politician. It begins, "If you can keep your head when all about you / Are losing theirs and blaming it on you" and continues with a series of "If"s, concluding: "If you can talk with crowds and keep your virtue, Or walk with Kings-nor lose the common touch, If neither foes nor loving friends can hurt you, If all men count with you, but none too much; If you can fill the unforgiving minute With sixty seconds' worth of distance run, Yours is the Earth and everything that's in it, And-which is more-you'll be a Man, my son!"

4. To whom are most of the stories in Kipling's 'Just So Stories' addressed in their opening sentence?

From Quiz Why the Sea is Salt

Answer: Best-Beloved

The book had its origins in bedtime stories told by Kipling to his first child, a daughter named Josephine and called Effie. When the first three were published in a magazine, he explained his title for the trilogy as coming from the fact that she insisted he tell them "just so", using the exact same words every time. Only a year later, she died of pneumonia contracted on a family trip to New York, and her father added another nine stories in the spirit of the original ones to publish 'Just So Stories for Little Children' in 1902.

5. In the first line of the poem 'A Smuggler's Song', the listener is exhorted not to look out of the window, should they hear hooves when they wake at what time? Hint: The witching hour.

From Quiz Anatomy of a Poem: 'A Smuggler's Song'

Answer: Midnight

"If you wake at Midnight, and hear a horse's feet, Don't go drawing back the blind, or looking in the street." The poem comes from Kipling's book 'Puck of Pook's Hill' a collection of short stories set in and around English history. Specifically, it comes from 'Hal o' the Draft', which involves the famous Italian explorer Sebastian Cabot and the High Admiral of Scotland, Andrew Barton, unfairly hanged as a pirate. The poem is about smugglers, who evaded high taxes and duties on luxury goods.

6. The story starts with the scene of three street urchins playing outside the museum at Lahore. Three boys are playing 'king of the castle' on a big cannon. What is the name of the big cannon?

From Quiz "Kim" by Rudyard Kipling

Answer: Zam-Zammah

On a plinth outside the Lahore museum in Pakistan stands the largest gun made in India of its day, Zam-Zammah. According to Peter Hopkirk's "Quest for Kim" the cannon was cast in Lahore in 1762 for Ahmad Shah Durrani who was the Afghan warrior king who ruled the Punjab at that time. The cannon was 14 feet long and had a calibre of ten inches and the last time it was used was in 1818, but it became damaged, and since then has been on display. According to Wikipedia Big Bertha was a super heavy howitzer developed by the armaments factory Krupps in Germany just before the start of World War 1. Along with Langer Max and the Paris Gun, Big Bertha was founded on a lesson learnt by the German military during the Russo-Japanese war. During this campaign 1904-05 the Japanese dismounted a number of their coastal defence howitzers and used them to break their siege of the Russian naval base at Port Arthur. This was unheard of at that time.

7. When we are introduced to Kala Nag, in the story "Toomai of the Elephants", and we are told he is nearly seventy years of age and has been in the service of the Indian Government for forty seven years. Who, or what, is Kala Nag?

From Quiz "The Jungle Book" Pt.6

Answer: Elephant

A Mahout is the person in charge of an elephant. His job is to take care of, and to drive, the elephant. Mahout is a family business which passes down from father to son. Kala Nag is owned by Toomai's family. It is on his back that little Toomai watches the elephant dance during the night and it is Kala Nag who protects little Toomai in the elephant stockade.

8. This is a tale of the struggle between a mongoose, called Rikki-tikki-tavi, and the snakes that he encounters on his adventures. What was the reason that Rikki-tikki-tavi had to leave his home and his parents at the start of the story?

From Quiz "The Jungle Book" Pt.5

Answer: High summer flood

Rikki was living in a burrow at the start of the story with his mother and father. A flood, during the summer, carried him into a roadside ditch. Clinging on for dear life to a wisp of grass he passed out. He regained consciousness on the middle of a path in a garden being looked upon by a small boy who thought he was dead and wished to hold a funeral. Luckily for Rikki, the boys mother did not think the small mongoose was dead and rescued him from the morbid attentions of the boy.

9. This story about Kotick, the "White Seal", occurs at a place called Novastoshnah (also known as North East Point) on an island named after a Christian saint. Which saint is the island named after?

From Quiz "The Jungle Book" Pt.4

Answer: Paul

St Paul's is situated in the Bering Sea between Russia and Alaska. It is one of a group of islands called the Pribilof Islands which is part of the Aleutian Chain of islands. Close to it is Otter Island and the Walrus Islands, which are a wildlife sanctuary for walruses. The indigenous peoples of the islands are the Aleuts who have lived there for over 200 years. One of the main reasons that Alaska was bought from the Russians was because of the thriving Fur Seal trade being operated by the Aleuts. The tour season for the islands is from the middle of May to the middle of October.

10. At the start of this tale Mowgli leaves the jungle and goes to the village beside the river Waingunga. Upon arrival there a woman steps forward and claims that Mowgli is her long-lost son. By what name is the woman called?

From Quiz "The Jungle Book" Pt.3

Answer: Messua

Messua had lost her child to a tiger in the past. The village priest stated that "what the jungle has taken the jungle has restored." The fact that he could interpret Mowgli's return as an act of God also went in Mowgli's favour. The other names are animals in Jungle Book.

11. From whom did Baloo beg the Master Words?

From Quiz "The Jungle Book" Pt.2

Answer: Hathi the Wild Elephant

The Master Words are like an introductory phrase that one animal says to another. However this phrase must be spoken with the language of the animal you are addressing.

12. Tabaqui visits the wolves in their den in the story "Mowgli's Brothers". What other name is Tabaqui called?

From Quiz "The Jungle Book" Pt.1

Answer: The Dish-licker

Tabaqui, the Jackal, is despised by the wolves as a trouble-maker. They are also afraid of him because he can have periods of madness called Dewanee (rabies).

13. How do Dan and Una first make contact with Puck?

From Quiz Puck of Pook's Hill

Answer: By acting out "Midsummer Night's Dream", on Midsummer Eve

"'...what on Human Earth made you act out "Midsummer Night's Dream" three times over, on Midsummer Eve, in the middle of a Ring, and under - right under one of my oldest hills in Old England?' ... 'We - we didn't mean to,' said Una". As in all the best children's stories, the magic happens quite by accident. The ancient amulet and the enchanted library book come from quite different books altogether, and of course many wonderful things - such as a Psammead and a Neolithic man - have come from quarries, in their time.

14. In 'How the Whale Got His Throat', an Irish Mariner called Henry Albert Bivvens is swallowed by a whale. What are we enjoined never to forget in this captivating tale?

From Quiz The Just So Stories

Answer: his suspenders

The Mariner makes his raft into a 'little square grating all running criss-cross' and ties it with his suspenders, which is why whales today can't swallow anyone! An ingenious reason for them eating plankton!

15. From the story "Mowgli's Brothers", which animal is the most apt to go mad?

From Quiz The Jungle Books - Not the Movie

Answer: Tabaqui the jackal

Tabaqui the Dish-licker is subject to dewanee (the madness) but we'd call it Hydrophobia or rabies.

16. How did Rikki meet Teddy and his family?

From Quiz Rikki-Tikki-Trivia

Answer: He was washed down by a storm to the family's bungalow.

Teddy's first words to him were, "Here's a dead mongoose. Let's have a funeral."

17. What does the name "Mowgli" mean?

From Quiz The Jungle Books

Answer: frog

He is called "frog" because he is naked, with no fur.

18. The main character is, in the beginning of the novel, a spoilt rich brat. What`s his name?

From Quiz Rudyard Kipling's "Captains Courageous"

Answer: Harvey

Harvey was named after his father, Harvey Cheyne senior.

19. What did Kipling's parents name him?

From Quiz Kipling

Answer: Joseph Rudyard Kipling

John Lockwood Kipling was his father. His mother was the sister of Lady Burne- Jones.

20. What were the "copybook headings" referred to in this poem?

From Quiz The Gods of the Copybook Headings

Answer: Proverbs or maxims written at the top of school copybooks

Copybook headings, which contained maxims or proverbs, would be placed at the top of children's copybooks in 19th century Britain. Children would copy these proverbs to practice handwriting and learn virtue. The "Gods of the Copybook Headings", therefore, have typically been defined by literary critics as the "inescapable conditions inherent in human nature" (JMS Tompkins) or "old-fashioned common sense" (Andrew Lycett), truths about humanity that persist no matter how advanced and enlightened people imagine themselves to be.

21. This poem was inspired by the character of Scottish colonial politician Sir Leander Starr Jameson. He was known for his involvement in the Jameson Raid in the South African Republic, which led to what war?

From Quiz Rudyard Kipling's "If"

Answer: The Second Boer War

The goal of the Jameson Raid was to start an uprising in the South African Republic among British expatriate workers to overthrow the Boer Government. British colonial administrator Sir Leander Starr Jameson led the raid with Company troops and policemen on the 1895-96 New Year's weekend. The workers, however, did not rise up in insurrection. The British government was embarrassed and Boer dominance was strengthened, but Jameson was nevertheless regarded as a hero by many who held strong anti-Boer sentiments in London. The raid contributed to the onset of the Second Boer War. The poem "If" is written in the form of advice from father to son, but Kipling wrote in his autobiography, "Something of Myself", that the verses in it were "drawn from Jameson's character, and contained counsels of perfection most easy to give."

22. "You Lazarushian-leather _____! Though I've belted you and flayed you, By the livin' Gawd that made you, You're a better man than I am, _____!" Who is a better man than the poet?

From Quiz A Survey of Rudyard Kipling's Poetry

Answer: Gunga Din

"Gunga Din" was written in 1890 and is narrated from the point of view of an English colonial solider in India. It tells of Gunga Din, an Indian water carrier who saves the soldier's life and is then shot and killed. The solider then regrets the way he abused the servant in the past and realizes Gunga Din is the better man.

23. "Get out, quick! They're coming! My tent's gone!". Our narrator is warned of a coming disaster. He is warned that "they're coming!" Who are "they"?

From Quiz "The Jungle Book" Pt.7

Answer: Baggage-camels

The baggage-camels were part of the melange of animals and men gathered at Rawal Pindi. They are easily spooked and are not as disciplined as the animals in the British Army. During one particularly wet night the baggage-camels panicked and stampeded. Their explanation for their behaviour was that they had had bad dreams!

24. Rikki-tikki-tavi, the mongoose, is found by an English family and ends up living at a bungalow owned by the white family. Where, in India, is the bungalow located?

From Quiz "The Jungle Book" Pt.5

Answer: Segowlee Cantonment

Segowlee (Sugauli) is to be found in Bihar province in India. The cantonment was a British military base in northern India located between the cities of Calcutta and Varanasi. The other answers are major cities in India.

25. The story of the "White Seal" is related to the narrator by a character called Limmershin who had been blown off-course onto a passing steamer bound for Japan. Who, or what, is Limmershin?

From Quiz "The Jungle Book" Pt.4

Answer: Winter Wren

It is from Limmershin that we first hear about the story of Kotick, the "White Seal", and his adventures in finding a safe haven for his community away from the seal hunters. Limmershin is a Winter Wren, member of the Troglodytes species, which is also known as the Northern Wren and tends to be found in coniferous woodlands throughout British Columbia and many of the northern states of the U.S.A.. It is an insectivore and can live in the cold climates by foraging for insects in the bark of the fir trees and fallen logs as well as spiders and seeds.

26. What was the name of Mother Wolf's eldest cub who came to find Mowgli and keep him informed about Shere Khan's whereabouts?

From Quiz "The Jungle Book" Pt.3

Answer: Gray Brother

Gray Brother and Mowgli grew up together in Mother Wolf's den and they are very close. Throughout the tale it is Gray Brother who keeps Mowgli informed about where Shere Khan is and what he is doing. Akela and Raksha are members of the wolf clan that Mowgli grew up in.

27. What are the Monkey People known as?

From Quiz "The Jungle Book" Pt.2

Answer: The Bandar-log

Every animal has its own name. The "Gidur-log" are the Jackal People. The "Bandar-log" are the Monkey People. Seeonee is the name of the wolf pack. Keddah is a placename. The "Bandar-log" are despised by the members of the jungle for their annoying habits and inability to concentrate on anything for more than a few minutes.

28. Who are the Gidur-log?

From Quiz "The Jungle Book" Pt.1

Answer: The Jackal People

The Gidur-log is the name of the Jackal People. We find this out when Tabaqui enters the wolf's den seeking scraps of food to eat.

29. Soon after they meet, Puck asks the children for the loan of a knife. What does he do with it?

From Quiz Puck of Pook's Hill

Answer: Cuts out a square of turf from the Ring, one for each of them

"'It's an old custom the people had when they bought and sold land. They used to cut out a clod and hand it over to the buyer, and you weren't lawfully seized of your land - it didn't really belong to you - til the other fellow had actually given you a piece of it - like this.'" The spell the children had inadvertently cast had broken the Hills. However, the People of the Hills are all gone; only Puck is left - the oldest Old Thing in England. Since now he can't let them into the Hills, he instead will show them "something out of the common".

This is category 8931
Last Updated Feb 21 2024 11:33 AM
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.