FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
American Pie 2  Quizzes, Trivia and Puzzles
American Pie 2  Quizzes, Trivia

American Pie 2 Trivia

American Pie 2 Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. American Pie

Fun Trivia
8 quizzes and 100 trivia questions.
1.
  'American Pie 2' Couples    
Multiple Choice
 15 Qns
This is asking you whether or not these couples were together again at the end of 'American Pie 2'. Thanks for playing.
Easier, 15 Qns, princesschrissie, Oct 26 11
Easier
princesschrissie
17696 plays
2.
  A 2nd Helping of 'American Pie'    
Multiple Choice
 25 Qns
Here is a quiz on the hilarious 'American Pie 2'.
Average, 25 Qns, Texas_Rattlesnake, Mar 20 13
Average
Texas_Rattlesnake
9529 plays
3.
  Piece of "American Pie"    
Multiple Choice
 10 Qns
If you know "American Pie 2", this will be a breeze.
Easier, 10 Qns, gumi13, Jan 08 05
Easier
gumi13
6019 plays
4.
  10 Questions about American Pie 2    
Multiple Choice
 10 Qns
The sequel of a all-time funny movie!
Easier, 10 Qns, hurricane08, Jan 13 05
Easier
hurricane08
6631 plays
5.
  Soundtrack to "American Pie 2"    
Match Quiz
 10 Qns
Match the songs that appear in the 2001 comedy movie "American Pie 2" to the singer or band that performed them.
Average, 10 Qns, ClarkyB, Jan 14 24
Average
ClarkyB
Jan 14 24
144 plays
6.
  Take this American Pie 2 Quiz    
Multiple Choice
 10 Qns
The following are quotes from the movie "American Pie 2." I give the line, you name the character who said it.
Average, 10 Qns, karrimassey, Jan 03 05
Average
karrimassey
9191 plays
7.
  Yet Another Piece of "American Pie 2"    
Multiple Choice
 10 Qns
Can't get enough of "American Pie 2". Neither can I. Here is yet another quiz. Some of the questions are from the DVD again. Enjoy!
Average, 10 Qns, gumi13, Jun 24 12
Average
gumi13
4599 plays
8.
  Another Piece of "American Pie 2"    
Multiple Choice
 10 Qns
Here is another quiz on "American Pie 2". Most of these questions are from the DVD. Hope you have fun.
Tough, 10 Qns, gumi13, Feb 18 13
Tough
gumi13
4498 plays
trivia question Quick Question
What company had a product placement at the final party?

From Quiz "Yet Another Piece of "American Pie 2""




Related Topics
  American Pie [Movies] (24 quizzes)

  American Pie (1999) [Movies] (2 quizzes)


American Pie 2 Trivia Questions

1. What holiday did they start filming the movie?

From Quiz
Yet Another Piece of "American Pie 2"

Answer: Valentine's Day

Jason Biggs said on the DVD. He said it was cold when they started shooting. The first scene was Danielle and Amber's scene. They started filming on Valentine's Day.

2. Who had a short cameo as Kevin's older brother?

From Quiz Another Piece of "American Pie 2"

Answer: Casey Affleck

Casey Affleck played Tom Myers, Kevin's older brother. He gives him the idea to move to the lake house.

3. What was Amber's favorite collectible?

From Quiz Piece of "American Pie"

Answer: Johnny West doll

Amber left her Johnny West doll in the living room.

4. How many girls did Kevin sleep with while away at college?

From Quiz American Pie 2

Answer: 0

Remember the rule of three? Stifler said, "If a woman tells you how many guys she slept with, multiply it by three and that's the real number". Jessica said, "If a guy tells you how many girls he slept with, divide it by three and that's the real number".

5. What is the name of the guy who told Jim's dad that alcohol wasn't allowed in the dorm?

From Quiz A 2nd Helping of 'American Pie'

Answer: Matt

Matt also lets Jim's dad into Jim's room to catch him in the act. This is just another one of Jim's sexual debacles.

6. "The force is strong in that one."

From Quiz American Pie 2

Answer: Stifler

Stifler said this about Oz, when Oz fell into the girls on the beach and they came back with him to the party.

7. What type of man is Nadia looking for?

From Quiz Yet Another Piece of "American Pie 2"

Answer: A Geek

When Jim left Nadia at the lighthouse to find Michelle she said, "You go get your geek, someday I will find mine."

8. Who had a short cameo as Natalie's father?

From Quiz Another Piece of "American Pie 2"

Answer: Larry Drake

Larry Drake played the father of Natalie. He also played in the movie "Dr. Giggles", as Dr. Giggles.

9. Where was Michelle for the summer?

From Quiz Piece of "American Pie"

Answer: Band Camp

She was giving lessons on how to play the flute at Band Camp.

10. What did Jim mistake for a lubricant?

From Quiz American Pie 2

Answer: Super Glue

He grabbed the super glue tube. His hand got stuck to his private area. He then called poison control, and they said to use paint thinner.

11. What is the name of the girl Jim is with in his dorm room?

From Quiz A 2nd Helping of 'American Pie'

Answer: Natalie

You hear her dad call her Natalie a few times.

12. "Don't forget your penis cream."

From Quiz American Pie 2

Answer: Jim's dad

Jim's dad says this as Jim gets out of the car.

13. What kind of car did Stifler's mom drive?

From Quiz Yet Another Piece of "American Pie 2"

Answer: Mercedes Benz

She drove her Mercedes Benz up when the guys were packing up their stuff to leave the beach house.

14. What college was this film shot at, in the college scenes?

From Quiz Another Piece of "American Pie 2"

Answer: UCLA

The director only received $11,000,000 to make the movie. So he wanted to film it all in California, hence filming at UCLA.

15. Where was Jim when he realized he was in love with Michelle?

From Quiz Piece of "American Pie"

Answer: Lighthouse

Jim realized he was in love with Michelle when he caught himself sounding like her. At that moment he realized that he was a band geek, he just never played in the band. The conversation started when Nadia said, "You can say, we are just tooting our horns". Jim breaks in with, "That is actually quit hard. This one time at Band Camp..." He pauses and that's when he realized he loved Michelle.

16. Who got Danielle and Amber at the end?

From Quiz American Pie 2

Answer: Stifler

Stifler's little brother had them for a few moments, Sherman had Nadia, and Brett had Vicky but he got drunk and fell asleep.

17. Stifler looks up a girl's undies in class. What is on the undies?

From Quiz A 2nd Helping of 'American Pie'

Answer: Little Hearts

He sees little hearts and then chastises Oz for not having a look as well.

18. "Oh God, I've been missing out."

From Quiz American Pie 2

Answer: Jim

This is Jim's line after he first starts to use the glue.

19. Where did Jim's dad find out about Jim and Nadia on the internet?

From Quiz Yet Another Piece of "American Pie 2"

Answer: At a PTA meeting

Jim's dad told him that he heard about Jim and Nadia at a PTA meeting at Jim's school. Jim looked embarrassed quite often during the movie.

20. What was the most asked question in the movie?

From Quiz Another Piece of "American Pie 2"

Answer: What is the rule of three?

Kevin asks Stifler about the rule of three when they are painting the house. Then Vicky asks Jessica about the rule of three in the clothing store they work at.

21. What country did Heather go to in the summer?

From Quiz American Pie 2

Answer: Spain

She went for eight weeks. She went to art museums and did fun activities. She saw valuable pieces of art. Oz missed her very much.

22. How long are the guys on holidays for?

From Quiz A 2nd Helping of 'American Pie'

Answer: 12 weeks

You hear the guys say that they are going to have 12 weeks of fun.

23. "It's not a lie. It's an adjustment."

From Quiz American Pie 2

Answer: Jessica

Jessica tells this to Vicky regarding the rule of three.

24. What kind of accent did Vicky's date to the beach party have?

From Quiz Yet Another Piece of "American Pie 2"

Answer: South African

Eddie Kaye Thomas comments on Vicky's date, that she brought to the beach, accent during his commentary on the DVD.

25. Who did the love song for "American Pie 2"?

From Quiz Piece of "American Pie"

Answer: 3 Doors Down

3 Doors Down sings "If I Can Be Like That".

26. Who listened in on Oz and Heather on the phone?

From Quiz American Pie 2

Answer: Stifler

It was during the phone sex that Oz and Heather were having.

27. As the policemen break up Stifler's party, which two of the main characters do they acknowledge?

From Quiz A 2nd Helping of 'American Pie'

Answer: Oz and Kevin

The cops obviously know Kevin and Oz pretty well. They call Kevin by his last name (Myers).

28. "I think you were reaching for something."

From Quiz American Pie 2

Answer: Heather

Heather tells Oz he was reaching for something, to remind him what he was doing before his call waiting interrupted.

29. Which actress used to be a Rockett?

From Quiz Another Piece of "American Pie 2"

Answer: Lisa Arturo

On the DVD Mena Suvari told the story about her asking Lisa Arturo (Amber), if she worked out a lot? She said, no she was a Rockett.

30. What card game were the guys playing, when Finch thought they were playing Go Fish?

From Quiz Piece of "American Pie"

Answer: Gin

They guys were playing Gin, Kevin told Finch to go. Finch said, "Go fish." Kevin said, "Finch, we're playing Gin." Finch said, "Oh, Gin." and laid down his cards. He won.

This is category 9769
Last Updated Apr 13 2024 5:46 AM
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.