FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
American Wedding Quizzes, Trivia and Puzzles
American Wedding Quizzes, Trivia

American Wedding Trivia

American Wedding Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. American Pie

Fun Trivia
7 American Wedding quizzes and 70 American Wedding trivia questions.
1.
  "American Pie: The Wedding" - Part Three    
Multiple Choice
 10 Qns
Welcome to the final part of my "American Wedding" quiz! This part of the quiz asks questions on the wedding section of the movie.
Easier, 10 Qns, Lagunathemoron, Nov 21 05
Easier
Lagunathemoron
6392 plays
2.
  American Pie: The Wedding    
Multiple Choice
 10 Qns
This is a quiz on the third part of the great movie, "American Pie".
Easier, 10 Qns, friendsrule!, May 22 09
Easier
friendsrule!
5689 plays
3.
  "American Pie: The Wedding" - Part Two    
Multiple Choice
 10 Qns
Welcome to the second part of my "American Wedding" quiz. This quiz covers the last few days of Jim's freedom, which include parties, shopping and of course, friends!
Easier, 10 Qns, Lagunathemoron, Nov 21 05
Easier
Lagunathemoron
5583 plays
4.
  The American Wedding    
Multiple Choice
 10 Qns
The wedding of the year has become a quiz!
Easier, 10 Qns, saracen, Jan 22 05
Easier
saracen
5769 plays
5.
  American Wedding    
Multiple Choice
 10 Qns
This is by far the best one out of the whole trilogy.
Easier, 10 Qns, hurricane08, Jan 12 07
Easier
hurricane08
6406 plays
6.
  "American Pie: The Wedding" - Part One!    
Multiple Choice
 10 Qns
Jim finally pops the question to Michelle. She accepts, but does the wedding work out? My quiz asks you questions about the run-up to the wedding.
Average, 10 Qns, Lagunathemoron, Nov 21 05
Average
Lagunathemoron
6329 plays
7.
  Soundtrack to "American Wedding"    
Match Quiz
 10 Qns
Match the songs that appear in the 2003 comedy movie "American Wedding to the singer or band that performed them.
Average, 10 Qns, ClarkyB, Jan 14 24
Average
ClarkyB
Jan 14 24
126 plays
trivia question Quick Question
Towards the end of the movie Stifler was supposed to meet Cadence in the linen closet. Who did he hook up with in the closet instead?

From Quiz "The American Wedding"





American Wedding Trivia Questions

1. Who teaches Jim to dance?

From Quiz
American Wedding

Answer: Stifler

Stifler's mom made him take dancing lessons for three years.

2. Who says they are going to cry at the ceremony?

From Quiz "American Pie: The Wedding" - Part Three

Answer: Stifler

Stifler tells Cadence, Michelle's sister that he is going to cry. Cadence asks him if he is acting differently around her, but he denies it.

3. Who helps Michelle's mother and sister choose the flowers for the wedding?

From Quiz "American Pie: The Wedding" - Part Two

Answer: Stifler

Stifler takes a liking to Michelle's sister. Stifler thinks that Michelle's mother fancies him, but really she just thinks he is a sweet person.

4. The movie begins with Jim and Michelle sitting in a restaurant. Where is the ring box which Jim hides, hoping that Michelle finds it?

From Quiz "American Pie: The Wedding" - Part One!

Answer: behind a napkin

Jim is no good with words, and has trouble asking Michelle to be his wife. At first, Michelle thinks Jim is asking for more spice to be added to their relationship.

5. Which two characters were NOT in the movie, who had been in the previous two films?

From Quiz American Pie: The Wedding

Answer: Oz and Sherman

They weren't even mentioned, and in my opinion the loss of two main characters stood out a lot.

6. Which two characters get married in 'American Wedding'?

From Quiz The American Wedding

Answer: Jim and Michelle

The pie lover Jim and the band geek Michelle tie the knot in 'American Wedding'.

7. What is Michelle's sister's name?

From Quiz American Wedding

Answer: Cadence

Cadence was the youngest.

8. Who drives to the wedding reception with Stifler?

From Quiz "American Pie: The Wedding" - Part Three

Answer: Cadence

Cadence is about to ride with Finch and Kevin, until Stifler complains that he has to drive all by himself. Cadence feels sorry for Stifler and rides with him, making Finch jealous.

9. Jim couldn't decide who the best man was going to be for the wedding. At a restaurant, Michelle's mother gives the ring to one of Jim's friends. Who did she give the ring to at the bachelor party?

From Quiz "American Pie: The Wedding" - Part Two

Answer: Stifler

Before Stifler got his hands on the ring, Finch tried to take it from Michelle's mother to keep it safe. Finch doesn't like Stifler, and didn't want him to be trusted with the wedding ring.

10. Which two characters fought over Michelle's younger sister Cadence?

From Quiz American Pie: The Wedding

Answer: Finch and Stifler

Finch had her first, but Stifler stole her away, acting really good and sweet.

11. What did Stifler do for a living?

From Quiz American Wedding

Answer: assistant football coach

12. After Jim has an accident with the cake, the Chef tells Jim that her kitchen is not a what?

From Quiz "American Pie: The Wedding" - Part Three

Answer: toilet

Jim shaves himself and throws the hair out of his hotel window, however the kitchen fans are on and the hair blows all over the kitchen.

13. Stifler, Bear, Finch and Kevin provide a stag night for Jim. Jim, unaware of this invites Michelle's parents over for dinner, and a lot of trouble starts. Who gets tied up by the strippers?

From Quiz "American Pie: The Wedding" - Part Two

Answer: Kevin

Kevin was tied up by the strippers. When Stifler spots Jim and Michelle's parents, they hide Kevin in the closet.

14. Who does Stifler ask for details on the wedding?

From Quiz "American Pie: The Wedding" - Part One!

Answer: Jim's mother

Kevin, Finch, Jim and Michelle do not want Stifler to be at the wedding. However, he still turns up.

15. Who was in the closet with Stifler, who he thought was Cadence?

From Quiz American Pie: The Wedding

Answer: Jim's grandmother

It was very dark and Stifler was sure he was with Cadence. When Jim and Finch opened the door, he was shocked to find Jim's grandmother who was enjoying herself very much.

16. What was the dress maker's name?

From Quiz American Wedding

Answer: Leslie Summers

17. Who kills all of the wedding flowers, by flipping light and heat switches for the room where the flowers are?

From Quiz "American Pie: The Wedding" - Part Three

Answer: Stifler

Stifler is pleased when Cadence says she will sleep with him. He is so happy that he messes around with the switches. Finch spots him and tells Michelle and Jim what he has done.

18. What is the name of the man who Stifler has a dancing competition with?

From Quiz "American Pie: The Wedding" - Part One!

Answer: Bear

In Chicago, Jim, Kevin, Finch and Stifler split up to find the dress maker. Stifler finds himself in a gay bar and ends up having a dance-off with Bear.

19. Who ruined all the flowers?

From Quiz American Pie: The Wedding

Answer: Stifler

He went down to get a bottle of wine for himself and Cadence. He was flicking switches and somehow in the morning the flowers were all dead, thanks to him.

20. Which city does Jim, Kevin, Finch and Stifler go to, to buy Michelle a wedding dress?

From Quiz The American Wedding

Answer: Chicago

The boys headed to Chicago to buy Michelle a wedding dress. There they found a designer and participated in a dance off!

21. Who planned Jim's party?

From Quiz American Wedding

Answer: Stifler

Stifler had some weird ideas for Jim's party.

22. What is the name of the song that Stifler's dancing opponent dances to first?

From Quiz "American Pie: The Wedding" - Part One!

Answer: Heaven Is A Place On Earth

In the gay bar, Bear dances to this song whilst Finch looks for the dress maker.

23. Who was Leslie Summers?

From Quiz American Pie: The Wedding

Answer: A man who designed Michelle's dress

They drove all the way to Chicago looking for who they thought was a woman, but it turned out to be a man.

24. Towards the end of the movie Stifler was supposed to meet Cadence in the linen closet. Who did he hook up with in the closet instead?

From Quiz The American Wedding

Answer: Jim's grandma

Stifler had a very close (and funny) encounter with Jim's grandma.

25. What was Jim's cultural background?

From Quiz American Wedding

Answer: Jewish

26. After many attempts, Stifler finally hooks up with somebody at the end of the movie, but with who?

From Quiz "American Pie: The Wedding" - Part Three

Answer: Jim's Grandmother

John and his friend get so fed up with Jim's Grandmother, they put her in the closet. The closet is the same one where Stifler is meant to be meeting Cadence, but she doesn't turn up.

27. At Jim's bachelor party, the strippers were acting as______.

From Quiz The American Wedding

Answer: a police officer and a maid

Very funny scene! The surprise bachelor party was interrupted by Jim and Michelle's parents. One of the best parts of the movie because the boys and the strippers had to hide from Michelle's parents and then act as their character.

28. What was Michelle's cultural background?

From Quiz American Wedding

Answer: Irish

Jim's grandma didn't like Irish people I guess.

29. Who does Stifler tell Cadence he is sharing a room with? Finch or Kevin?

From Quiz "American Pie: The Wedding" - Part Three

Answer: Kevin

Stifler tells Cadence he is crashing with Kevin that night. The next morning, Stifler is in the same room as Finch, and the two of them make friends... for about ten seconds.

30. What is the name of the dress maker who Jim and Finch try and find for Michelle?

From Quiz "American Pie: The Wedding" - Part One!

Answer: Leslie Summers

Leslie agrees to make Michelle's dress after witnessing Stifler dancing with Bear. Leslie Summers is so amazed by the dance, he tells Jim that "the dance was worth anything" and tells him he can have his dress.

This is category 10244
Last Updated Jun 22 2024 5:48 AM
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.