FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Tomorrow Never Dies Quizzes, Trivia and Puzzles
Tomorrow Never Dies Quizzes, Trivia

Tomorrow Never Dies Trivia

Tomorrow Never Dies Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. James Bond

Fun Trivia
2 quizzes and 20 trivia questions.
1.
  Tomorrow Never Dies Quiz for Experts    
Multiple Choice
 10 Qns
This is from Pierce Brosnans second outting as 007! also with Teri Hatcher and Michelle Yeoh. I watch this alot so I hope you do too(tehehehehe)
Average, 10 Qns, james_bond_23602, Nov 21 12
Average
james_bond_23602
3272 plays
2.
  Average Tomorrow Never Dies Trivia    
Multiple Choice
 10 Qns
This is a quiz on the movie "Tomorrow Never Dies". Hope you like it.
Average, 10 Qns, puitpankaj, Apr 02 09
Average
puitpankaj
593 plays
trivia question Quick Question
What is the first person doing who Bond knocks out in the beginning of the movie?

From Quiz "Tomorrow Never Dies"





Tomorrow Never Dies Trivia Questions

1. Whom did the MI6 recognise as an American techno-terrorist at the illegal terrorist arms bazaar on the Russian border?

From Quiz
Tomorrow Never Dies

Answer: Henry Gupta

Henry Gupta bought an American made GPS encoder at the bazaar and escaped while everything else was destroyed by the British missile attack. He was responsible for providing his boss Elliot Carver with all the technology he needed to destroy Beijing. When he was captured by 007, Carver himself killed Gupta saying that he had "outlived his contract".

2. Who sings 'Surrender', the song playing during the end credits?

From Quiz Tomorrow Never Dies

Answer: k.d. lang

This was to be the main theme for the movie but Sheryl Crow was chosen instead.

3. Who was with Bond when he was summoned to MI6 for the briefing of his new mission?

From Quiz Tomorrow Never Dies

Answer: His Danish professor

At MI6, he was told about his next mission, which was to investigate media baron Elliot Carver after Carver Media Group Network released important details of the sinking of HMS Devonshire, many hours before they became publicly known.

4. Where does Stamper report to after the Devonshire has been sunk?

From Quiz Tomorrow Never Dies

Answer: Hamburg

The killing of the survivors was originally much more graphic and is so in the book.

5. Elliot Carver's wife shared her first name with the capital of which country?

From Quiz Tomorrow Never Dies

Answer: France

Paris Carver was an ex-lover of Bond. He seduced her again to get information about her husband. Carver got her killed for going to Bond and helping him.

6. Who does Bond need protection from unless his car is brought back in pristine order?

From Quiz Tomorrow Never Dies

Answer: Q

Originally Q introduced the car as a Jaguar, opened the box and a REAL Jaguar jumped out at Bond. The crew obviously didn't think it very Q-like.

7. Which type of torture did Dr. Kaufman specialize in?

From Quiz Tomorrow Never Dies

Answer: Chakra torture

Dr. Kaufman killed Paris Carver and tried to kill Bond too, but he was shot by Bond in the head. Later, when Bond and Stamper, another henchman of Carver, duelled with each other, Stamper said that Kaufman was like a father to him and then tried to kill Bond.

8. What is the first person doing who Bond knocks out in the beginning of the movie?

From Quiz Tomorrow Never Dies

Answer: smoking marijuana

Marijuana is bad.

9. Where did Bond first meet Wai Lin?

From Quiz Tomorrow Never Dies

Answer: Hamburg

Carver Media Group Network was situated in Hamburg, Germany. Colonel Wai Lin was a Chinese intelligence agent on the same case, who was sent to Hamburg under the guise of a Xinhua News Agency reporter. Bond was captured by Carver, but he escaped and disrupted Carver Media's international broadcast.

10. Who is Stamper taking after?

From Quiz Tomorrow Never Dies

Answer: Dr. Kaufman

He's very gifted.

11. If Bond continues to drive unsafely what does his car tell him will happen?

From Quiz Tomorrow Never Dies

Answer: void warranty

Why does it need to self destruct? Bond does that all on his own.

12. Who was Bond's CIA contact in the film?

From Quiz Tomorrow Never Dies

Answer: Jack Wade

He appeared briefly in the movie when he helped 007 to get to the destroyed frigate of the British Navy, the HMS Devonshire. He also appeared in the previous Bond film "GoldenEye".

13. What does Bond smash over one of the guards' heads after they break through the glass in the sound proof room?

From Quiz Tomorrow Never Dies

Answer: glass ash tray

Yeah you know it hurt!

14. In which city was Carver's Vietnam bureau situated, where Bond and Wai Lin were taken to?

From Quiz Tomorrow Never Dies

Answer: Saigon

The two escaped on a stolen motorbike and then started working with each other. The name Saigon was used in the movie, but the city's modern name is Ho Chi Minh City.

15. According to Bond, what is the first rule of mass media?

From Quiz Tomorrow Never Dies

Answer: give people what they want

These are the last words Carver ever hears.

16. Who was the last man killed by 007 in the movie?

From Quiz Tomorrow Never Dies

Answer: Stamper

Stamper was also skilled in Chakra torture. He had learnt it from Dr. Kaufman, whom he considered to be like a father. After 007 had killed Carver, Stamper took Wai Lin hostage. Bond managed to kill Stamper in the fight that ensued afterwards, and rescued Wai Lin.

17. What is the name of the dangerous jump Bond does that carries the most fatalities?

From Quiz Tomorrow Never Dies

Answer: HALO

High Altitude, Low Opening.

18. Which headline on the screen was Elliot's favorite?

From Quiz Tomorrow Never Dies

Answer: The Empire Will Strike Back

It's his favorite, and it isn't even his!

This is category 4615
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.