FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Tomorrow Never Dies
Quiz about Tomorrow Never Dies

Average Movie Trivia: Tomorrow Never Dies | 10 Questions


This is a quiz on the movie "Tomorrow Never Dies". Hope you like it.

A multiple-choice quiz by puitpankaj. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. James Bond
  8. »
  9. Tomorrow Never Dies

Author
puitpankaj
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
306,467
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
583
Last 3 plays: Guest 70 (7/10), Guest 126 (6/10), Guest 58 (10/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Whom did the MI6 recognise as an American techno-terrorist at the illegal terrorist arms bazaar on the Russian border? Hint

Henry Gupta
Dr. Kaufman
Stamper
Elliot Carver

2. Who was with Bond when he was summoned to MI6 for the briefing of his new mission? Hint

Miss Moneypenny
His Danish professor
Q
Noone, he was sleeping in his house.

3. Elliot Carver's wife shared her first name with the capital of which country?

Answer: (One Word)
4. Which type of torture did Dr. Kaufman specialize in? Hint

Chakra torture
Water torture
Rat torture
Medical torture

5. Where did Bond first meet Wai Lin? Hint

The wreckage of HMS Devonshire
MI6 Headquarters
Hamburg
The Russian border

6. Which of the following was NOT a special feature of the car used by 007 in Hamburg? Hint

Rocket Launcher
Secret compartment which no one except Bond could open
LCD monitor for the front and rear view
Ability to make itself invisible

7. Who was Bond's CIA contact in the film? Hint

Felix Leiter
Jack Wade
Charles Robinson
None of these

8. In which city was Carver's Vietnam bureau situated, where Bond and Wai Lin were taken to? Hint

Hanoi
Saigon
Hai Phong
Can Tho

9. Who was the last man killed by 007 in the movie? Hint

Elliot Carver
Stamper
General Chang
Henry Gupta

10. Bond was seen entering the MI6 office in the last scene of the movie.

True
False


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Sep 08 2023 : Guest 70: 7/10
Sep 05 2023 : Guest 126: 6/10
Aug 16 2023 : Guest 58: 10/10
Aug 07 2023 : Guest 86: 4/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Whom did the MI6 recognise as an American techno-terrorist at the illegal terrorist arms bazaar on the Russian border?

Answer: Henry Gupta

Henry Gupta bought an American made GPS encoder at the bazaar and escaped while everything else was destroyed by the British missile attack. He was responsible for providing his boss Elliot Carver with all the technology he needed to destroy Beijing. When he was captured by 007, Carver himself killed Gupta saying that he had "outlived his contract".
2. Who was with Bond when he was summoned to MI6 for the briefing of his new mission?

Answer: His Danish professor

At MI6, he was told about his next mission, which was to investigate media baron Elliot Carver after Carver Media Group Network released important details of the sinking of HMS Devonshire, many hours before they became publicly known.
3. Elliot Carver's wife shared her first name with the capital of which country?

Answer: France

Paris Carver was an ex-lover of Bond. He seduced her again to get information about her husband. Carver got her killed for going to Bond and helping him.
4. Which type of torture did Dr. Kaufman specialize in?

Answer: Chakra torture

Dr. Kaufman killed Paris Carver and tried to kill Bond too, but he was shot by Bond in the head. Later, when Bond and Stamper, another henchman of Carver, duelled with each other, Stamper said that Kaufman was like a father to him and then tried to kill Bond.
5. Where did Bond first meet Wai Lin?

Answer: Hamburg

Carver Media Group Network was situated in Hamburg, Germany. Colonel Wai Lin was a Chinese intelligence agent on the same case, who was sent to Hamburg under the guise of a Xinhua News Agency reporter. Bond was captured by Carver, but he escaped and disrupted Carver Media's international broadcast.
6. Which of the following was NOT a special feature of the car used by 007 in Hamburg?

Answer: Ability to make itself invisible

The ability to make itself invisible was a feature of the car used by Bond in "Die Another Day". Q had warned Bond that he would need protection from him, unless Bond brought the car back in "pristine order", but Q's efforts were futile. The car was, like most vehicles prepared for Bond, destroyed.
7. Who was Bond's CIA contact in the film?

Answer: Jack Wade

He appeared briefly in the movie when he helped 007 to get to the destroyed frigate of the British Navy, the HMS Devonshire. He also appeared in the previous Bond film "GoldenEye".
8. In which city was Carver's Vietnam bureau situated, where Bond and Wai Lin were taken to?

Answer: Saigon

The two escaped on a stolen motorbike and then started working with each other. The name Saigon was used in the movie, but the city's modern name is Ho Chi Minh City.
9. Who was the last man killed by 007 in the movie?

Answer: Stamper

Stamper was also skilled in Chakra torture. He had learnt it from Dr. Kaufman, whom he considered to be like a father. After 007 had killed Carver, Stamper took Wai Lin hostage. Bond managed to kill Stamper in the fight that ensued afterwards, and rescued Wai Lin.
10. Bond was seen entering the MI6 office in the last scene of the movie.

Answer: False

The film ended with James Bond and Wai Lin in the sea amidst the wreckage of Carver's stealth ship, which had been destroyed by his own missile. The missile had been intended to land in Beijing and destroy it, but Carver's plan had failed because of the timely intervention of Bond and Wai Lin.
Source: Author puitpankaj

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nannanut before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
9/26/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us