FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about James Bond  Bad Guys Good Girls
Quiz about James Bond  Bad Guys Good Girls

James Bond - Bad Guys, Good Girls Quiz


There's a lot of Bond movies! Can you remember who the bad guys are, and who the good girls are?

A multiple-choice quiz by skywynd. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies H-K
  8. »
  9. James Bond

Author
skywynd
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
6,362
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
3860
Last 3 plays: Guest 2 (10/10), Guest 91 (10/10), Guest 185 (6/10).
- -
Question 1
1. In 'The World is Not Enough' what is the bad guy's name? Hint


Question 2
2. In 'The World is Not Enough' who is the good girl? Hint


Question 3
3. In 'Man with the Golden Gun' who is the bad guy? Hint


Question 4
4. Who played the good girl, Mary Goodnight in 'Man with the Golden Gun'? Hint


Question 5
5. In 'Moonraker' what was the bad guy's name? Hint


Question 6
6. Who was the good girl in 'Moonraker'? Hint


Question 7
7. In 'On Her Majesty's Secret Service', who played Blofeld? Hint


Question 8
8. In 'On Her Majesty's Secret Service' James Bond gets married. What is his wife's name? Hint


Question 9
9. In 'Goldfinger', what was Goldfinger's first name? Hint


Question 10
10. In 'The Spy Who Loved Me', what was Barbara Bach's character's name? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Sep 26 2023 : Guest 2: 10/10
Sep 15 2023 : Guest 91: 10/10
Sep 10 2023 : Guest 185: 6/10
Sep 10 2023 : triviaking77: 10/10
Sep 04 2023 : Guest 207: 10/10
Sep 01 2023 : rlandi1: 10/10
Aug 31 2023 : Guest 70: 7/10
Aug 31 2023 : Upstart3: 10/10
Aug 30 2023 : knives1990: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. In 'The World is Not Enough' what is the bad guy's name?

Answer: Renard

Real name, Victor Zokas, AKA Renard.
2. In 'The World is Not Enough' who is the good girl?

Answer: Christmas

Didn't you think Elektra was going to turn out to be the 'good' girl?
3. In 'Man with the Golden Gun' who is the bad guy?

Answer: Scaramanga

4. Who played the good girl, Mary Goodnight in 'Man with the Golden Gun'?

Answer: Britt Ekland

5. In 'Moonraker' what was the bad guy's name?

Answer: Drax

6. Who was the good girl in 'Moonraker'?

Answer: Holly Goodhead

7. In 'On Her Majesty's Secret Service', who played Blofeld?

Answer: Telly Savalas

8. In 'On Her Majesty's Secret Service' James Bond gets married. What is his wife's name?

Answer: Tracy

9. In 'Goldfinger', what was Goldfinger's first name?

Answer: Auric

10. In 'The Spy Who Loved Me', what was Barbara Bach's character's name?

Answer: Anya Amasova

Source: Author skywynd

This quiz was reviewed by FunTrivia editor linkan before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
10/2/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us