FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Brand Names in James Bond Movies
Quiz about Brand Names in James Bond Movies

Brand Names in "James Bond" Movies Quiz


Gratuitous display of brand names is seen in many James Bond movies. I give a list of brand names displayed or spoken, and you choose the movie in which they appear. This one isn't easy.

A multiple-choice quiz by jstagamtome. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies H-K
  8. »
  9. James Bond

Author
jstagamtome
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
166,510
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
5 / 10
Plays
1054
Last 3 plays: Guest 136 (3/10), Guest 99 (2/10), Guest 24 (4/10).
- -
Question 1 of 10
1. In which movie are the following: Guy Laroche, Olympic Airways, Olin skis? Hint


Question 2 of 10
2. In which movie are displayed Sony, Seiko, and Stiller? Hint


Question 3 of 10
3. Where do you see Sharper Image, Bacardi, BP, and Chevron? Hint


Question 4 of 10
4. In which movie are Harrods, Unigate Milk, Tower Records, and Philips featured? Hint


Question 5 of 10
5. Where do you see Bollinger, British Airways, and Perrier? Hint


Question 6 of 10
6. Where do you find Busch, Carlberg beers, Lark cigarettes, and Pan Am? Hint


Question 7 of 10
7. In which movie do you see Avis, Erikksen, and Kaufhof? Hint


Question 8 of 10
8. In which movie do you see Smirnoff, Red Stripe beer, and Pan Am? Hint


Question 9 of 10
9. James Bond is never seen smoking in any of his movies.


Question 10 of 10
10. In which movie are Kentucky Fried Chicken and Sunoco gas? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Today : Guest 136: 3/10
May 19 2024 : Guest 99: 2/10
May 02 2024 : Guest 24: 4/10
Apr 30 2024 : Guest 31: 6/10
Apr 26 2024 : Guest 76: 4/10
Apr 24 2024 : Guest 104: 10/10
Apr 15 2024 : Guest 147: 3/10
Apr 08 2024 : Guest 38: 5/10
Apr 05 2024 : Guest 67: 8/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. In which movie are the following: Guy Laroche, Olympic Airways, Olin skis?

Answer: For Your Eyes Only

Guy Laroche is seen on a shopping bag aboard a boat in Corfu, Olympic is the airline Bond makes a reservation with by phone, and he skis on Olin skis in Cortina.
2. In which movie are displayed Sony, Seiko, and Stiller?

Answer: Octopussy

They are seen in order on an observation camera, a watch, and in traffic in a German city for Stiller.
3. Where do you see Sharper Image, Bacardi, BP, and Chevron?

Answer: A View to a Kill

Probably the most obvious brand name abuse of the Bond series is the unnecessary and deliberate zoom in on the Sharper Image card during a house break-in.
4. In which movie are Harrods, Unigate Milk, Tower Records, and Philips featured?

Answer: The Living Daylights

Bond receives a gift from Harrods, and the enemy agent posed as a Unigate Milk delivery man.
5. Where do you see Bollinger, British Airways, and Perrier?

Answer: Goldeneye

Bollinger is in many of the movies, with James' favorite vintage, obviously changing over 40 years of Bond films.
6. Where do you find Busch, Carlberg beers, Lark cigarettes, and Pan Am?

Answer: License to Kill

The beer logos are on the lampshades in the barroom brawl scene.
7. In which movie do you see Avis, Erikksen, and Kaufhof?

Answer: Tomorrow Never Dies

Q played an Avis employee, with red coat and all.
8. In which movie do you see Smirnoff, Red Stripe beer, and Pan Am?

Answer: Dr. No

Red Stripe is Jamaica's beer and cases of the beer tumble during a fight scene.
9. James Bond is never seen smoking in any of his movies.

Answer: False

Bond is seen smoking in some early movies, as in "Dr. No" and "From Russia With Love". There are other times where we see James smoking.
10. In which movie are Kentucky Fried Chicken and Sunoco gas?

Answer: Goldfinger

It was Colonel Sanders Kentucy Fried Chicken in those days, with CIA agent Felix at a stakeout location near Fort Knox.
Source: Author jstagamtome

This quiz was reviewed by FunTrivia editor skunkee before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/26/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us