FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Being John Malkovich Quizzes, Trivia and Puzzles
Being John Malkovich Quizzes, Trivia

Being John Malkovich Trivia

Being John Malkovich Movie Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies A-C

Fun Trivia
2 quizzes and 20 trivia questions.
1.
  Being John Malkovich    
Multiple Choice
 10 Qns
"Being John Malkovich" is not the strangest movie ever, but close! See if you were paying attention!
Tough, 10 Qns, lilithreid, Jun 16 03
Tough
lilithreid
1338 plays
2.
  A Portal to 'Being John Malkovich'    
Multiple Choice
 10 Qns
This is a quiz over the brilliantly bizarre comedy 'Being John Malkovich'.
Tough, 10 Qns, smgbuf, Jun 16 03
Tough
smgbuf
1137 plays

Being John Malkovich Trivia Questions

2. What did John Malkovich's agent offer John and Maxine when they visited his office?

From Quiz Being John Malkovich

Answer: Chicken Soup

3. On what floor does Craig work?

From Quiz A Portal to 'Being John Malkovich'

Answer: 7 and a half Floor

'7 and a half, right? I'll take you through it.'

4. When John entered the portal what song was the 'lounge singer' singing?

From Quiz Being John Malkovich

Answer: Malkovich, Malkovich

Every character and word in that scene was Malkovich.

5. What is the name of Lester's secretary?

From Quiz A Portal to 'Being John Malkovich'

Answer: Floris

'Mr. Juarez?'

6. What was the name of Lottie's Chimp?

From Quiz Being John Malkovich

Answer: Elijah

Who can forget the chimps flashback 'help us Elisiah'?

7. What is the name of Lotte's chimp?

From Quiz A Portal to 'Being John Malkovich'

Answer: Elijah

He's in psychotherapy.

8. How much would it cost you to be John Malkovich?

From Quiz Being John Malkovich

Answer: $200

Seems like a small price to pay to me!

9. Maxine and Craig start a business and call it what?

From Quiz A Portal to 'Being John Malkovich'

Answer: J.M. Inc.

200 buck a pop.

10. How long does a paying customer get to be John Malkovich?

From Quiz Being John Malkovich

Answer: 15 Minutes

At 15 minutes you were spit out of Malkovich's Brain into a ditch on the Jersey turnpike.

11. Maxine and Lotte have a child that they name what?

From Quiz A Portal to 'Being John Malkovich'

Answer: Emily

Craig is forever forced to see the world through Emily's eyes.

12. What did pregnant Maxine witness John doing in front of a dresser while fleeing from Lottie through John's sub-conscience?

From Quiz Being John Malkovich

Answer: Sniffing Undergarments

13. Lester drinks what type of juice?

From Quiz A Portal to 'Being John Malkovich'

Answer: Carrot

'I piss orange.'

14. What is the first thing we witness Craig observe, through John's eyes?

From Quiz Being John Malkovich

Answer: John's Breakfast and The Morning Paper

15. Maxine tells Malkovich to meet her at what restaurant?

From Quiz A Portal to 'Being John Malkovich'

Answer: Bernardo's

They meet at 8:00 PM.

16. What newspaper does Malkovich read?

From Quiz Being John Malkovich

Answer: The Wall Street Journal

17. Craig creates a special puppetry act called 'Dance of ______ and _________.'?

From Quiz A Portal to 'Being John Malkovich'

Answer: Despair Disillusionment

He performs it with the Craig doll and with Malkovich.

18. At what age is Malkovich ready to become a vessel?

From Quiz Being John Malkovich

Answer: 44

Don't most men lose control at 44?

19. According to the documentary, what is John Malkovich's middle name?

From Quiz A Portal to 'Being John Malkovich'

Answer: Horatio

20. What was the name of Maxine and Lottie's daughter?

From Quiz Being John Malkovich

Answer: Emily

This is category 853
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.