FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Being John Malkovich
Quiz about Being John Malkovich

Being John Malkovich Trivia Quiz


"Being John Malkovich" is not the strangest movie ever, but close! See if you were paying attention!

A multiple-choice quiz by lilithreid. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies A-C
  8. »
  9. Being John Malkovich

Author
lilithreid
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
4,268
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
1341
Last 3 plays: Guest 51 (6/10), Guest 46 (4/10), Guest 85 (2/10).
- -
Question 1 of 10
1. What did John Malkovich's agent offer John and Maxine when they visited his office? Hint


Question 2 of 10
2. When John entered the portal what song was the 'lounge singer' singing? Hint


Question 3 of 10
3. What was the name of Lottie's Chimp? Hint


Question 4 of 10
4. How much would it cost you to be John Malkovich? Hint


Question 5 of 10
5. How long does a paying customer get to be John Malkovich? Hint


Question 6 of 10
6. What did pregnant Maxine witness John doing in front of a dresser while fleeing from Lottie through John's sub-conscience? Hint


Question 7 of 10
7. What is the first thing we witness Craig observe, through John's eyes? Hint


Question 8 of 10
8. What newspaper does Malkovich read? Hint


Question 9 of 10
9. At what age is Malkovich ready to become a vessel? Hint


Question 10 of 10
10. What was the name of Maxine and Lottie's daughter?

Answer: (One Word)

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 07 2024 : Guest 51: 6/10
Mar 05 2024 : Guest 46: 4/10
Mar 05 2024 : Guest 85: 2/10
Feb 22 2024 : Guest 174: 5/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What did John Malkovich's agent offer John and Maxine when they visited his office?

Answer: Chicken Soup

2. When John entered the portal what song was the 'lounge singer' singing?

Answer: Malkovich, Malkovich

Every character and word in that scene was Malkovich.
3. What was the name of Lottie's Chimp?

Answer: Elijah

Who can forget the chimps flashback 'help us Elisiah'?
4. How much would it cost you to be John Malkovich?

Answer: $200

Seems like a small price to pay to me!
5. How long does a paying customer get to be John Malkovich?

Answer: 15 Minutes

At 15 minutes you were spit out of Malkovich's Brain into a ditch on the Jersey turnpike.
6. What did pregnant Maxine witness John doing in front of a dresser while fleeing from Lottie through John's sub-conscience?

Answer: Sniffing Undergarments

7. What is the first thing we witness Craig observe, through John's eyes?

Answer: John's Breakfast and The Morning Paper

8. What newspaper does Malkovich read?

Answer: The Wall Street Journal

9. At what age is Malkovich ready to become a vessel?

Answer: 44

Don't most men lose control at 44?
10. What was the name of Maxine and Lottie's daughter?

Answer: Emily

Source: Author lilithreid

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gtho4 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
4/12/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us