FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Charlies Angels Quizzes, Trivia and Puzzles
Charlies Angels Quizzes, Trivia

Charlie's Angels Trivia

Charlie's Angels Movie Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies A-C

Fun Trivia
4 Charlie's Angels quizzes and 65 Charlie's Angels trivia questions.
1.
  'Charlie's Angels' 2000    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is about the release of 'Charlie's Angels' (2000 version). The actors are Cameron Diaz, Drew Barrymore and Lucy Liu. It is a great film. Enjoy the quiz.
Easier, 10 Qns, CoolAbbie, Jun 25 05
Easier
CoolAbbie
6735 plays
2.
  Charlie's Angels: Full Throttle Multiple Choice Quiz    
Multiple Choice
 25 Qns
I just watched the movie for the first time, so the questions should be pretty easy.
Average, 25 Qns, CharmedOneQty, Dec 22 03
Average
CharmedOneQty
7277 plays
3.
  Charlie's Angels: Full Throttle Test    
Multiple Choice
 15 Qns
This is a quiz about the hilarious "Charlie's Angels: Full Throttle".
Tough, 15 Qns, flic666, Jun 16 05
Tough
flic666
3998 plays
4.
  Charlie's Angels: Full Throttle Quiz for Experts    
Multiple Choice
 15 Qns
This is a quiz about one of my favorite female action sequels, "Charlie's Angels: Full Throttle"
Average, 15 Qns, DETD4MCOURTNEY, Feb 21 10
Average
DETD4MCOURTNEY
520 plays
trivia question Quick Question
What was the name of Bruce Willis' character?

From Quiz "Charlie's Angels: Full Throttle"




Related Topics
  Charlie's Angels [Television] (9 quizzes)

  Charlie's Angels [Music] (6 quizzes)


Charlie's Angels Trivia Questions

1. Where did Bosley say a person named O'Grady would never be found?

From Quiz
Charlie's Angels: Full Throttle

Answer: South Central

Bosley, who was played by Bernie Mac, took Max, the Townsend Agency's protective witness, who was played by Shia LeBeouf, to his mother's house in South Central, LA. When they arrived at the house, Bosley got out of Max's car and told him to make sure he didn't look his mother in the eye because she would pop. He was warning Max that his mother was firm and to watch out for her attitude. Afterward, you could see Momma Bosley, played by Ja'Net DuBois, walk outside and scold Bosley because she thought he was in trouble.

2. What is the name of Demi Moore's character?

From Quiz Charlie's Angels: Full Throttle

Answer: Madison Lee & Madison & Lee

Demi Moore was of course the lead baddy, knowing that before hand kind of ruined the film, surely it would have been better without knowing that. The funny thing is that one of Madison's minions was played by an actor called Charles Townsend.

3. Who comes to visit Alex?

From Quiz Charlie's Angels: Full Throttle

Answer: Her father

Her father thinks that she's a doctor. He also has no idea what she really does for a living.

4. Who are the three women in the group?

From Quiz 'Charlie's Angels' 2000

Answer: Dylan, Natalie and Alex

Dylan (played by Drew Barrymore), Natalie (Cameron Diaz) and Alex (Lucy Liu).

5. What profession did Jason tell Mr. Munday, Alex's father, he thought Alex was in?

From Quiz Charlie's Angels: Full Throttle

Answer: Bikini waxing

Jason, played by Matt LeBlanc, was Alex's boyfriend in the movie. Alex was played by Lucy Liu. Alex's father, Mr. Munday, who was played by John Cleese, was visiting Alex because his flight was canceled. Jason was over watering plants, while Mr. Munday was reading the newspaper. Neither of them knew they weren't alone. Jason was startled to see Mr. Munday. They started having a conversation about Alex and Jason announced that he was her boyfriend. He stated that when he first met Alex he thought she was a bikini waxer. Mr. Munday always thought that Alex was a neurosurgeon. Then, Jason began to explain to Mr. Munday about Charlie.

6. What was the name of Bruce Willis' character?

From Quiz Charlie's Angels: Full Throttle

Answer: William Rose Bailey

His job title was head of security for the Justice Department. You have to find a slight bit of humour in the fact that he was killed early on by his ex-wife's character, maybe that's just me. He was of course one of many cameos in the film. His name is a reference to Guns N Roses singer Axl Rose, whose real name is William Bailey.

7. Which Angel was put into the Witness Protection Program?

From Quiz Charlie's Angels: Full Throttle

Answer: Dylan

Helen Zaas a.k.a. Dylan Sanders was put into WPP eight years prior to the time in the movie. Dylan had testified against her boyfriend, Seamus O'Grady in court.

8. When the Angels were at the beach, what flavor surfboard wax did the guy Bosley was hanging with have?

From Quiz Charlie's Angels: Full Throttle

Answer: Grape

Bosley exclaimed that he had sand in his butt and couldn't walk. Dylan, who was played by Drew Barrymore, told him to try and blend in. He stood beside a guy and attempted to stick his board in the sand, but instead let it fall on a little boy's sandcastle. Bosley then asked if the guy had any wax and began licking his board. He came to the conclusion it was grape and that suspect was eliminated because they were looking for pineapple wax.

9. Which original Angel had a small part in the film?

From Quiz Charlie's Angels: Full Throttle

Answer: Jaclyn Smith

Jaclyn reprised her role as Kelly Garrett. She appeared to Dylan in Mexico and guided her back to the Angels, "...Charlie chose you for a reason. Angels are like diamonds, they can't be made, you have to find them, and each one is unique."

10. What is the real name of the Angel that was put into the Witness Protection Program?

From Quiz Charlie's Angels: Full Throttle

Answer: Helen Zaas

Helen Zaas a.k.a. Dylan Sanders was put into WPP eight years prior to the time in the movie. Drew Barrymore plays Helen/ Dylan.

11. Who said this 'Was it the Chad?'

From Quiz 'Charlie's Angels' 2000

Answer: Chad

Chad was Dylan's boyfriend (kind of) and every time that Dylan got called away for her job, Chad thought that Dylan didn't like him anymore.

12. What school mascot was Natalie in high school?

From Quiz Charlie's Angels: Full Throttle

Answer: Beaver

In the opening of the movie when Charlie described each of the girls, Natalie, who was played by Cameron Diaz, was seen running through a school banner and falling in a beaver suit. She was very excited and goofy, but everyone else was disgusted at her for ruining the event. Later in the movie Pete, who was played by Luke Wilson, and Natalie were at his high school reunion. You could see a picture of Pete in a peacock suit. Natalie informed him that she was the beaver at her school.

13. What school did Pete go to?

From Quiz Charlie's Angels: Full Throttle

Answer: Rydell High

This can be clearly seen on the envelope Pete shows Natalie as their first piece of mail to their new home. The letter is notifying Pete of his ten year reunion. Rydell is of course the school which the movie "Grease" is set in. The envelope also states their address is 2028 The Strand, Hermosa Beach, California, which is a real address on the beach. "Sunnydale High" is of course from "Buffy the Vampire Slayer", "Hogwart's" is from "Harry Potter" and "Springfield Elementary" is the school in "The Simpsons".

14. Who tells Alex's visitor about her job?

From Quiz Charlie's Angels: Full Throttle

Answer: Jason

After Jason explained what Alex does, it is implied that her father thinks she is a hooker.

15. Who did Eric Knox say had really nice lips?

From Quiz 'Charlie's Angels' 2000

Answer: Dylan

Eric said this just before he put a big thick silver piece of tape over her mouth.

16. How did the Angels know that Carter was lying about his fractured ribs?

From Quiz Charlie's Angels: Full Throttle

Answer: He caught the keys Bosley threw at him.

When Carter, played by Robert Patrick, came to get the H.A.L.O. rings and secure them, Bosley thought he left his keys. Just before he walked out the door; Bosley threw his keys to him. He raised his arm and caught them, but concluded they were not his. You could see a flashback of Carter reaching with the same arm and claiming to be in pain. The Angels knew he was involved after that.

17. In the scene at the orphanage the Mother Superior says they gave "The Thin Man" a name, what was it?

From Quiz Charlie's Angels: Full Throttle

Answer: Anthony

It was Anthony, after St. Anthony, hearer of the mute, given that he never speaks. The Mother Superior in this scene was played by Carrie Fisher, which was yet another cameo. This scene was filmed at the Playboy Mansion. There is an episode in the first series of "Charlie's Angels" called "Target: Angels" where it appears someone is trying to kill the Angels, and after Kelly's home is attacked they find a pendant outside from the orphanage she went to- similiar to how the new Angels find the pendant from The Thin Man & Max's orphanage. This episode has several other similarities to "Charlie's Angels: Full Throttle".

18. What is the name of the ex-Angel who was behind the whole scheme?

From Quiz Charlie's Angels: Full Throttle

Answer: Madison Lee

Madison Lee was one of the best Angels Charlie had. Then, something happened and she realized that it wasn't all that great, and it was keeping her from something even better.

19. Who was the vice president of Eric Knox's company?

From Quiz 'Charlie's Angels' 2000

Answer: Vivian Wood

Vivian Wood was the person who called 'Charlie's Angels' to help her out. Only later did the Angels discover she was in on the plot to kill Charlie!

20. When the Angels were investigating Alan Caulfield's murder, what did Alex find in his throat?

From Quiz Charlie's Angels: Full Throttle

Answer: a potato chip

Alan Caulfied, played by Eric Bogosian, was found in his recliner, dead. Alex used forceps to pull the potato chip out of his throat. She came to the conclusion that he did not choke on the potato chip, but that he was smothered.

21. Finish this quote, "I was never good, _________."

From Quiz Charlie's Angels: Full Throttle

Answer: I was great

This is Madison's response when Charlie is telling her not to hurt the Angels, he says, "There must be something in you that's still good", so she replies, with a tear, "I was never good... I was great." Then she shoots the speakerbox, and behind her you can see photos of all the original Angels, if you look close enough!

22. What did the nuns name the thin man?

From Quiz Charlie's Angels: Full Throttle

Answer: Anthony

They had named him after St. Anthony. One of the nuns mentioned how he had never spoken at all.

23. Why did Knox want to kill Charlie?

From Quiz 'Charlie's Angels' 2000

Answer: He believed that Charlie killed his father

Eric Knox tried to blow Charlie up with a missile. He thought that Charlie had tried to kill his dad while they were in the Army.

24. What nationality was Seamus O'Grady?

From Quiz Charlie's Angels: Full Throttle

Answer: Irish

Seamus O'Grady, played by Justin Theroux, was Dylan's ex-boyfriend. When he committed a murder eight year earlier, Dylan turned him in. She had to go into the Witness Protection Program. Both Angels were stunned by the news. Alex mentioned that Seamus was connected to the Irish mob. Later, when the Angels retrieved the H.A.L.O rings, they were on an Irish cargo ship that belonged to Seamus and his mob.

25. What song do Dylan and Seamus sing in the flashback where Dylan is explaining how she ended up in the Witness Protection Program?

From Quiz Charlie's Angels: Full Throttle

Answer: Bon Jovi - "Living On a Prayer"

All of the others songs are featured in the film at one point or another. At first they did not think they would be able to afford to use the song, so Drew Barrymore rang Jon Bon Jovi and explained how much the song meant to her and the film so he found a loophole for them to use it. Friends in high places and all! It must be said though that Justin Theroux, who played Seamus O'Grady had a terrible Irish accent! I mean I live in Northern Ireland, and have never heard anything like that.

26. Finish the Bosley quote. "It's raining ___."

From Quiz Charlie's Angels: Full Throttle

Answer: white women

He said this at the premiere for Jason's movie, "ME-2". Dylan, Alex, Natalie and Madison had all just jumped off of a hotel roof.

27. What song did the Angels and other showgirls dance to at the Treasure Chest?

From Quiz Charlie's Angels: Full Throttle

Answer: Pink Panther

"The Pink Panther" is a musical theme written by Henry Mancini. It has been in the top 10 on the U.S. Billboard and won a Grammy award. The Treasure Chest was a club on the Irish ship dock. The Angels had planned to find one of the crewman and steal his ID and cargo information, which was their only way inside. They line danced with other showgirls to "The Pink Panther" theme song. Dylan took his keys, and Alex took his cargo papers.

28. What does the tattoo across Seamus' shoulder blades read?

From Quiz Charlie's Angels: Full Throttle

Answer: Only God will judge me

This is similiar to a tattoo the late Tupac Shakur had. We first see it when he is in jail, just before he is released and given the photos of Dylan, plus the two HALO rings.

29. In Bosley's mama's house, who do we see a picture of?

From Quiz Charlie's Angels: Full Throttle

Answer: Bosley

We see Bosley's brother (the Bosley from the first movie), who was also known as Bosley. Funny huh? John Bosley was in the first movie, and his brother, Jimmy Bosley was in the sequel.

30. Which actor plays Bosley?

From Quiz 'Charlie's Angels' 2000

Answer: Bill Murray

Bill Murray played the lieutenant who assisted the Angels in their inquiries. Bill Murray has also starred in films like 'Scrooged' and 'Groundhog Day'

This is category 10246
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.