FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Charlies Angels Full Throttle
Quiz about Charlies Angels Full Throttle

Charlie's Angels: Full Throttle Test | Movies


This is a quiz about the hilarious "Charlie's Angels: Full Throttle".

A multiple-choice quiz by flic666. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies A-C
  8. »
  9. Charlie's Angels

Author
flic666
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
150,079
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Tough
Avg Score
9 / 15
Plays
4002
Last 3 plays: 1995Tarpon (15/15), Guest 24 (13/15), Guest 82 (9/15).
- -
Question 1 of 15
1. What is the name of Demi Moore's character?

Answer: (Two Words- First, Last or Whole name)
Question 2 of 15
2. What was the name of Bruce Willis' character? Hint


Question 3 of 15
3. Which original Angel had a small part in the film? Hint


Question 4 of 15
4. What school did Pete go to? Hint


Question 5 of 15
5. In the scene at the orphanage the Mother Superior says they gave "The Thin Man" a name, what was it? Hint


Question 6 of 15
6. Finish this quote, "I was never good, _________."


Answer: (Three Words)
Question 7 of 15
7. What song do Dylan and Seamus sing in the flashback where Dylan is explaining how she ended up in the Witness Protection Program? Hint


Question 8 of 15
8. What does the tattoo across Seamus' shoulder blades read?

Hint


Question 9 of 15
9. Alex's father thinks she works as a neurosurgeon, but what part of the hospital does she say Natalie works in? Hint


Question 10 of 15
10. When Natalie is surfing she has a tattoo, what is it and where is it? Hint


Question 11 of 15
11. What was the name of Seamus' boat? Hint


Question 12 of 15
12. The Angels steal the rings from Seamus but then he turns up and takes them back. How long does Natalie say it will take them to get them back again? Hint


Question 13 of 15
13. During the scene at the Coal Bowl, what number is Alex's bike? Hint


Question 14 of 15
14. Natalie hears Ray Carter telling the buyers where to go to get the HALO rings in the form of a riddle, where did they have to follow the stars beyond? Hint


Question 15 of 15
15. What was Dylan's job title in the "CSI" scene? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 15 2024 : 1995Tarpon: 15/15
Apr 14 2024 : Guest 24: 13/15
Mar 22 2024 : Guest 82: 9/15
Mar 19 2024 : Guest 97: 15/15

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is the name of Demi Moore's character?

Answer: Madison Lee

Demi Moore was of course the lead baddy, knowing that before hand kind of ruined the film, surely it would have been better without knowing that. The funny thing is that one of Madison's minions was played by an actor called Charles Townsend.
2. What was the name of Bruce Willis' character?

Answer: William Rose Bailey

His job title was head of security for the Justice Department. You have to find a slight bit of humour in the fact that he was killed early on by his ex-wife's character, maybe that's just me. He was of course one of many cameos in the film. His name is a reference to Guns N Roses singer Axl Rose, whose real name is William Bailey.
3. Which original Angel had a small part in the film?

Answer: Jaclyn Smith

Jaclyn reprised her role as Kelly Garrett. She appeared to Dylan in Mexico and guided her back to the Angels, "...Charlie chose you for a reason. Angels are like diamonds, they can't be made, you have to find them, and each one is unique."
4. What school did Pete go to?

Answer: Rydell High

This can be clearly seen on the envelope Pete shows Natalie as their first piece of mail to their new home. The letter is notifying Pete of his ten year reunion. Rydell is of course the school which the movie "Grease" is set in. The envelope also states their address is 2028 The Strand, Hermosa Beach, California, which is a real address on the beach.
"Sunnydale High" is of course from "Buffy the Vampire Slayer", "Hogwart's" is from "Harry Potter" and "Springfield Elementary" is the school in "The Simpsons".
5. In the scene at the orphanage the Mother Superior says they gave "The Thin Man" a name, what was it?

Answer: Anthony

It was Anthony, after St. Anthony, hearer of the mute, given that he never speaks. The Mother Superior in this scene was played by Carrie Fisher, which was yet another cameo. This scene was filmed at the Playboy Mansion. There is an episode in the first series of "Charlie's Angels" called "Target: Angels" where it appears someone is trying to kill the Angels, and after Kelly's home is attacked they find a pendant outside from the orphanage she went to- similiar to how the new Angels find the pendant from The Thin Man & Max's orphanage.

This episode has several other similarities to "Charlie's Angels: Full Throttle".
6. Finish this quote, "I was never good, _________."

Answer: I was great

This is Madison's response when Charlie is telling her not to hurt the Angels, he says, "There must be something in you that's still good", so she replies, with a tear, "I was never good... I was great." Then she shoots the speakerbox, and behind her you can see photos of all the original Angels, if you look close enough!
7. What song do Dylan and Seamus sing in the flashback where Dylan is explaining how she ended up in the Witness Protection Program?

Answer: Bon Jovi - "Living On a Prayer"

All of the others songs are featured in the film at one point or another. At first they did not think they would be able to afford to use the song, so Drew Barrymore rang Jon Bon Jovi and explained how much the song meant to her and the film so he found a loophole for them to use it. Friends in high places and all!
It must be said though that Justin Theroux, who played Seamus O'Grady had a terrible Irish accent! I mean I live in Northern Ireland, and have never heard anything like that.
8. What does the tattoo across Seamus' shoulder blades read?

Answer: Only God will judge me

This is similiar to a tattoo the late Tupac Shakur had. We first see it when he is in jail, just before he is released and given the photos of Dylan, plus the two HALO rings.
9. Alex's father thinks she works as a neurosurgeon, but what part of the hospital does she say Natalie works in?

Answer: Psychiatric Ward

Her dad doesn't know she's an Angel, she hasn't told him because he always wanted her to be a neurosurgeon so when he meets Natalie and Dylan he asks if they work with Alex at the hospital and Alex says Natalie works in the Psychiatric Ward and that Dylan is Head of Gaenocology, and Alex's dad thinks Dylan is very young to hold that position. Alex's boyfriend Jason then tries to explain to her dad all about Charlie but he seems to get the wrong idea! Alex's dad is played by the brilliant John Cleese.
10. When Natalie is surfing she has a tattoo, what is it and where is it?

Answer: Mermaid on left arm

This can be clearly seen on her arm during this scene, there is also an identical image on her surf board. However, on promotional cards for the film you see Cameron Diaz as Natalie surfing and the tattoo is missing.
11. What was the name of Seamus' boat?

Answer: Merkin

It was Merkin and Dylan says that was what his dog was called too. In this scene the Angels are welders and the song "What a feeling" is playing, which is a direct refernece to the film "Flashdance". While filming this scene Lucy Liu caught fire and Drew Barrymore got an ember down her trousers.
12. The Angels steal the rings from Seamus but then he turns up and takes them back. How long does Natalie say it will take them to get them back again?

Answer: 48 Seconds

Natalie says "Don't lose those, we'll be taking them back in about 48 seconds." It actually takes 2 minutes 32 seconds from the time she says that to the time she takes them off the bad guy.
13. During the scene at the Coal Bowl, what number is Alex's bike?

Answer: 76

Alex is #76, Natalie is #30, Dylan is #22 and Leo is #25. There are several continuity errors in this scene, probably due to the complexity of it. Plus, after Emmers crashes Alex turns him over and takes off his helmet to check his pulse, but if a motorcyclist does crash you should never move them or remove their helmet! So it was a good thing he was dead or else she could have caused him serious damage.
14. Natalie hears Ray Carter telling the buyers where to go to get the HALO rings in the form of a riddle, where did they have to follow the stars beyond?

Answer: The Galaxy

"Follow the stars beyond the Galaxy. Take Shore to Hope and stop on a stair. Look for a man with a map." It meant to take the Hollywood Walk of Fame (stars) beyond the Galaxy Theatre, there was Dina SHORE, Bob HOPE and Fred ASTAIRE.
15. What was Dylan's job title in the "CSI" scene?

Answer: Crime Scene Photographer

Natalie was the team leader, Alex was evidence recovery and Bosley was the coroner. Hope you enjoyed this quiz!
Source: Author flic666

This quiz was reviewed by FunTrivia editor linkan before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us