FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Enemy of the State Quizzes, Trivia and Puzzles
Enemy of the State Quizzes, Trivia

Enemy of the State Trivia

Enemy of the State Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies D-G

Fun Trivia
2 quizzes and 25 trivia questions.
1.
  10 Question Enemy Of The State Quiz    
Multiple Choice
 10 Qns
'Enemy Of The State': Starring Will Smith and Gene Hackman. Good luck and have fun!
Average, 10 Qns, MovieQueen3, Mar 08 10
Average
MovieQueen3
1813 plays
2.
  Enemy of the State Quiz for Experts   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 15 Qns
Enemy of the State.
Average, 15 Qns, paulsleesh, Feb 25 06
Average
paulsleesh
4428 plays
trivia question Quick Question
What city does the movie take place in?

From Quiz "Enemy of the State"





Enemy of the State Trivia Questions

1. What is Will Smith's name in this movie?

From Quiz
Enemy Of The State

Answer: Robert Clayton Dean

You hear him tell his name to his clients when he introduces himself in the beginning of the movie and he is also called Robby by his friends.

2. Who plays Robert Dean?

From Quiz Enemy of the State

Answer: Will Smith & Smith

3. What is his job in this movie?

From Quiz Enemy Of The State

Answer: Lawyer

He later gets fired from this job.

4. Who passes 'sensitive' material to Mr. Dean?

From Quiz Enemy of the State

Answer: Daniel Zavitz

5. What is Robert Dean's license plate number?

From Quiz Enemy Of The State

Answer: 6X9730

You get a close up of his license plate number when the FBI takes a picture of it.

6. What does Mr. Dean buy at Ruby's?

From Quiz Enemy of the State

Answer: lingerie

7. What holiday does this movie take place during?

From Quiz Enemy Of The State

Answer: Christmas

Dean does a little Christmas shopping for his wife at a lingere store, and this is when Daniel Zavitz drops the tape into his shopping bags. It is winter time where they are.

8. What is the name of the actor that plays Brill?

From Quiz Enemy of the State

Answer: Gene Hackman & Hackman

9. Daniel Zavits made a copy of this tape right before the bad guys burst though the door. What did he hide it in?

From Quiz Enemy Of The State

Answer: Gameboy

Daniel Zavits made a call to his friend about the tape and they traced the call, then the bad guys chased him and he got hit by a firetruck after he gave Dean the tape.

10. What is Mr. Dean's sons' first name?

From Quiz Enemy Of The State

Answer: Eric

Eric later ended up with the tape when he was snooping through presents.

11. What was the seat number where Rachel left something for Brill?

From Quiz Enemy of the State

Answer: 32

12. What color was the spray paint, the bad guys sprayed all over the house?

From Quiz Enemy Of The State

Answer: green

When the bad guys went into Dean's house to plant the wires on his clothes they destroyed his house. They also painted his dog, Porshee.

13. What was Mr. Dean's profession?

From Quiz Enemy of the State

Answer: attorney

14. Where is one of the places they did NOT hide a tracer?

From Quiz Enemy Of The State

Answer: tie

The hackers had a list of where they planted the tracers.

15. What city does the movie take place in?

From Quiz Enemy of the State

Answer: Washington DC

16. What movie has Jon Voight played in, other than "Enemy of the State"?

From Quiz Enemy of the State

Answer: Varsity Blues

17. How many copies of the murder tape were made?

From Quiz Enemy of the State

Answer: 1 & one

18. What color does the dog get spray painted?

From Quiz Enemy of the State

Answer: green

19. After the house is ransacked how many suits does Mr. Dean have left?

From Quiz Enemy of the State

Answer: 1

20. Some people like meditating. What does Mr. Dean like to do?

From Quiz Enemy of the State

Answer: blend & blending

21. What is the name of the person Mr. Dean had an affair with?

From Quiz Enemy of the State

Answer: Rachel Banks

22. What is the real name of the actor who plays Mr. Dean's wife?

From Quiz Enemy of the State

Answer: Regina King

This is category 13301
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.