FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Little Nicky Quizzes, Trivia and Puzzles
Little Nicky Quizzes, Trivia

Little Nicky Trivia

Little Nicky Movie Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies L-P

Fun Trivia
This 2000 comedy stars Adam Sandler, Patricia Arquette, and Harvey Keitel.
3 Little Nicky quizzes and 30 Little Nicky trivia questions.
1.
  Little Nicky Quiz Challenge    
Multiple Choice
 10 Qns
Hi! This cool quiz is about the devilish movie starring Adam Sandler.
Very Easy, 10 Qns, Erykah_03, Jun 19 18
Very Easy
Erykah_03
Jun 19 18
14837 plays
2.
  The Ultimate Little Nicky Quiz   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is all about the hilarious Adam Sandler flick, released in the year 2000.
Average, 10 Qns, Bruce007, Sep 04 06
Average
Bruce007
7043 plays
3.
  'Little Nicky' Trivia    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is all about my favourite movie 'Little Nicky'. Good Luck.
Easier, 10 Qns, luigiman, Jul 27 04
Easier
luigiman
11573 plays
trivia question Quick Question
What is wrong with Nicky?

From Quiz "Little Nicky"





Little Nicky Trivia Questions

1. When we first saw Nicky, he was pretending to play the guitar while listening to a famous rock band. What band was he listening to?

From Quiz
Little Nicky

Answer: Van Halen

The song that Adam Sandler chose to include in his film, was "Running With the Devil" from Van Halen's 1978 album, "Van Halen". Sandler chose the song, because he felt that it fit in with the movie's atmosphere. The use of the song was even comedic, seeing as the devil was, in fact, Nicky's father.

2. What is Nicky's favourite food?

From Quiz 'Little Nicky' Trivia

Answer: Chicken

It is Popeye's Chicken to be exact.

3. What item was given to Nicky, for the purpose of capturing his brothers?

From Quiz Little Nicky

Answer: A flask

The flask's purpose was to capture Nicky's brothers, by sucking up their souls. Cassius, Nicky's strong but unintelligent brother, was the first to be caught. He was fooled into thinking that there was some 'Secret Devil Juice' in there. Nicky and Adrian were then caught in the flask together. Both escaped initially, but with the help of Ozzy Osbourne, Adrian was put back into the flask...permanently.

4. Who hit Nicky in the face with a shovel, and made his face crooked.

From Quiz 'Little Nicky' Trivia

Answer: Cassius

Valerie hit him, but made it straight again.

5. "I'm from the south. The ____ south". Complete the quotation, said by Nicky.

From Quiz Little Nicky

Answer: deep

Nicky meant to say that as a joke to several people he met, such as Valerie and Todd. Neither of them understood the joke in the beginning, but after learning that he was from the underworld they realized why he had called it the 'deep south'.

6. What city was 'Little Nicky' filmed in?

From Quiz 'Little Nicky' Trivia

Answer: New York

7. Where did Nicky apprehend his first brother, Cassius?

From Quiz Little Nicky

Answer: At a Harlem Globetrotters Game

Nicky's bigger brother, Cassius, had taken over the body of the referee in the basketball game. Using the body, Cassius made several bad calls on purpose, just so the Globetrotters would lose their first game in 53 years. When Nicky was given the opportunity to take a free shot, a shot that would give everyone free pizza, Cassius interrupted the attempt. Cassius tried to have a one-on-one with Nicky, but failed. He was then fooled, by Nicky, into thinking that the flask Nicky had was filled with 'Super Devil Juice'.

8. When Adrian and Cassius lock the gates of hell, what happens to the devil?

From Quiz 'Little Nicky' Trivia

Answer: he starts to deteriorate

He is deteriorating because no souls can get through the gates, which makes the devil disintegrate.

9. Who plays the devil?

From Quiz 'Little Nicky' Trivia

Answer: Harvey Keitel

10. What drink did Peter and John say they had, in order to try and fool Adrian into getting captured?

From Quiz Little Nicky

Answer: Peppermint schnapps

After it seemed that the two people had robbed a woman of her alcohol, Adrian was almost fooled into drinking. Unfortunately, because ofJohn's lack of perspiration, in the hot environment, Adrian realized that Nicky had set up the entire thing, and had gone in disguise, as John.

11. What did Nicky turn Coke into?

From Quiz 'Little Nicky' Trivia

Answer: Pepsi

12. After Nicky was sent to heaven he met his mother, who happened to be an angel. He also met a very familiar character, who appeared in Adam Sandler's 1996 movie, "Happy Gilmore". What was the character's name?

From Quiz Little Nicky

Answer: Chubbs Peterson

Chubbs was a golfer, played by Carl Weathers in both films. Although Chubbs had been a golfer in "Happy Gilmore", he was the dance instructor of heaven in the film. The character was unchanged, as he stuck by his old motto and applied it to the art of dancing. His motto was, "It's all in the hips".

13. After meeting his mother, Nicky was entrusted a special item that was given by God himself. What was the item?

From Quiz Little Nicky

Answer: An orb with angelic powers

According to Nicky's mother, he was given the orb by god so that he would use it when the situation required it. Little did anyone know that the orb would manifest Ozzy Osbourne. It did accomplish its purpose, however, seeing as it stopped the evil on Earth.

14. How did Nicky die the first time he was on earth?

From Quiz 'Little Nicky' Trivia

Answer: he got hit by a train

'I got hit by a big light, attached to a lot of metal.'

15. Who was responsible for catching Adrian and finally sealing him away in the container that Nicky was given?

From Quiz Little Nicky

Answer: Ozzy Osbourne

After Adrian turned into a bat, Nicky decided to use the angelic orb, which his mother gave to him, to stop Adrian. Out of the orb, came the "Dark Prince" himself, Ozzy Osbourne. As Adrian flew towards Ozzy, Adrian was caught and had his head bitten off and put into the flask.

16. What is the name of Nicky's dog?

From Quiz 'Little Nicky' Trivia

Answer: Mr. Beefy

He is a talking dog that helps Nicky save his father.

This is category 2075
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.