FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Mad Love Quizzes, Trivia and Puzzles
Mad Love Quizzes, Trivia

Mad Love Trivia

Mad Love Movie Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies L-P

Fun Trivia
This 1995 drama romance stars Drew Barrymore and Chris O'Donnell.
4 Mad Love quizzes and 60 Mad Love trivia questions.
1.
  'Mad Love'    
Multiple Choice
 15 Qns
One of the coolest love stories ever, enjoy!
Average, 15 Qns, Ophelia78, May 11 01
Average
Ophelia78
1038 plays
2.
  "Mad Love" Madness    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is for all you "Mad Love" lovers. Enjoy.
Average, 10 Qns, icyblue, Aug 15 02
Average
icyblue
585 plays
3.
  Mad Love    
Multiple Choice
 25 Qns
This quiz has some easy and difficult questions. So I recommend you watch it as many times as I have. A sweet romance for the 90s. Starring Drew Barrymore and Chris O'donnell as Casey and Matt.
Difficult, 25 Qns, corralfaerie, Aug 12 06
Difficult
corralfaerie
440 plays
4.
  'Mad Love' Madness    
Multiple Choice
 10 Qns
If you've seen this movie, this quiz should be easy!:) Duh! Have fun.
Average, 10 Qns, dlemon8954, Sep 04 01
Average
dlemon8954
852 plays
trivia question Quick Question
When Matt opens up Casey's book that she left at the library, what was written on the inside cover?

From Quiz ""Mad Love" Madness"





Mad Love Trivia Questions

1. What band is playing at the very beginning of the movie?

From Quiz
Mad Love

Answer: Nirvana

"Love Bug" is being played when Matt is looking through his telescope at Casey when she is on her Jetskis.

2. Matt and Casey ran away. Where did they stop?

From Quiz 'Mad Love' Madness

Answer: In Mexico

3. The first time Matt spies on Casey with his telescope in her room, what is she doing?

From Quiz Mad Love

Answer: dancing

He shouldn't have kept his telescope in the same spot, especially if he had Casey in his room.

4. Who played Matt's good friend in the movie?

From Quiz "Mad Love" Madness

Answer: Matthew Lillard

We liked him in "Scream", too.

5. What actress plays the role of Casey?

From Quiz 'Mad Love' Madness

Answer: Drew Barrymore

6. Why is Adam watching TV?

From Quiz Mad Love

Answer: seeing if the weather is the same on every station

This happens before school. Matt pretty much takes care of his brother and sister, while their father doesn't.

7. What concert tickets does Matt buy for Casey and himself?

From Quiz "Mad Love" Madness

Answer: 7 Year Bitch

The song you see them playing is called, "The Scratch" however, that's not the name of the band.

8. What actor played Matt?

From Quiz 'Mad Love' Madness

Answer: Chris O'Donnell

9. When Matt sends his brother to put the concert tickets in Casey's mailbox, how many seconds does he give him to get there and back?

From Quiz Mad Love

Answer: 20

Matt is so lame, he can't even ask her out in person.

10. When Matt opens up Casey's book that she left at the library, what was written on the inside cover?

From Quiz "Mad Love" Madness

Answer: Butterflies Are Free

Drew Barrymore is a big fan of butterflies in real life, too.

11. What color was the sand that Casey knelt in to shoot herself?

From Quiz 'Mad Love' Madness

Answer: White

She didn't actually shoot herself but she did shoot at Matt. That's grounds for a breakup.

12. When is the first time Casey speaks to Matt?

From Quiz Mad Love

Answer: at the concert

The first time Matt talks to Casey is at the library when she forgets her book, but she doesn't say anything back to him.

13. When Matt went to see Casey in the hospital for the first time, who did he say he was?

From Quiz "Mad Love" Madness

Answer: Casey's brother

However, his cover was blown when Casey's parents said, "That's not Casey's brother!" So Matt ended up sneaking in to see her.

14. Why did Casey end up in a psychiatric hosptial?

From Quiz 'Mad Love' Madness

Answer: Because she took a bottle of pills

Her mom found her on the bathroom floor unconscious.

15. What does Casey consider "hanging out" in Seattle?

From Quiz Mad Love

Answer: Robbing convenience stores, rolling doobies

After the concert, Casey says she just moved from Chicago, so she asks what there's to do in Seattle.

16. What item did Matt trade in at the pawn shop for cash, and ended up buying Casey a dress with the money?

From Quiz "Mad Love" Madness

Answer: Telescope

He traded in his very expensive telescope for only $100.00.

17. What happened to Matt's mother?

From Quiz 'Mad Love' Madness

Answer: She left when he was 9 years old

18. Where did Matt get the scar on his chin?

From Quiz Mad Love

Answer: horsing around with his little brother

Casey touches his chin and asks where he had got it. This happens after the concert.

19. What did Matt say was broken on the car, after they got in an accident, from playing "Trust Me"?

From Quiz "Mad Love" Madness

Answer: The Axle

Matt gets out of the car and looks to see what the damage is, to find out that the axel is broken.

20. What did Casey do to get Matt's attention while he was taking the SAT's?

From Quiz 'Mad Love' Madness

Answer: She pulled the fire alarm

That's how all the trouble started in the first place.

21. What is Matt's friend's name? (Played by Matthew Lillard)

From Quiz Mad Love

Answer: Eric

This was before Matthew Lillard became famous from "Scream".

22. When Matt and Casey are stranded on the side of the road, he picks her a flower. What does he say the flower is called?

From Quiz "Mad Love" Madness

Answer: A Forgiveness Flower

Right after he hands her the "forgivness flower" she eats it.

23. What was Casey's illness?

From Quiz 'Mad Love' Madness

Answer: Clinical Depression

This is category 1217
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.