FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Mr Deeds Quizzes, Trivia and Puzzles
Mr Deeds Quizzes, Trivia

Mr. Deeds Trivia

Mr. Deeds Movie Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies L-P

Fun Trivia
7 Mr. Deeds quizzes and 70 Mr. Deeds trivia questions.
1.
  "Mr. Deeds" The Movie    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is on my favorite movie with Adam Sandler. I own it on DVD and can't stop watching it. Good luck and have fun.
Easier, 10 Qns, diamondjim68, Aug 24 04
Easier
diamondjim68
7095 plays
2.
  "Mr. Deeds" Quiz Test Your Knowledge    
Multiple Choice
 10 Qns
Have you seen the hilarious comedy "Mr. Deeds"? If you have, here's a quiz to see if you were paying attention.
Easier, 10 Qns, pinkblush2, May 22 03
Easier
pinkblush2
7207 plays
3.
  "Mr. Deeds" Quiz    
Multiple Choice
 10 Qns
This is a quiz about "Mr. Deeds", an Adam Sandler remake of "Mr. Deeds Goes to Town". Good Luck!
Average, 10 Qns, schmosamo, Jan 10 05
Average
schmosamo
3266 plays
4.
  Mr. Deeds Quiz Challenge   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
How well do you know "Mr. Deeds" characters?
Average, 10 Qns, number_1dad, Oct 31 08
Average
number_1dad
1837 plays
5.
  10 Questions on Mr. Deeds    
Multiple Choice
 10 Qns
"Mr. Deeds" is a really good movie, full of laughs and a touch of romance. See how well you know it!
Easier, 10 Qns, magentatiger, Nov 07 11
Easier
magentatiger
1932 plays
6.
  Mr. Deeds: 10 Questions    
Multiple Choice
 10 Qns
This is a quiz on an extremely funny movie. They are just general questions about the movie. Have fun!
Average, 10 Qns, Mischeif_Hobbit, Aug 17 03
Average
Mischeif_Hobbit
6381 plays
7.
  10 Question Mr. Deeds Quiz    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is about one of the funniest comedies of 2002!
Easier, 10 Qns, Robbie14, May 17 06
Easier
Robbie14
3896 plays
trivia question Quick Question
Who is the Inside Access chief?

From Quiz "Mr. Deeds"





Mr. Deeds Trivia Questions

1. Who is very sneaky and the rightful heir of the 40 billion dollars?

From Quiz
Mr. Deeds

Answer: Emilio

Emilio is Preston Blake's butler. He can appear or disappear into the thin air. After Babe Bennett's research of Preston's journal, she reveals Emilio to be Preston's one and only son, and rightful heir of his fortune.

2. What is Adam Sandler's character's name?

From Quiz Mr. Deeds

Answer: Longfellow Deeds

Adam Sandler plays Longfellow Deeds in this movie. He finds out he has inherited 40 billion dollars from his late uncle. He meets a lovely school nurse and falls in love, only to find out she is a reporter.

3. How old is Preston Blake when he dies?

From Quiz "Mr. Deeds" Quiz

Answer: 82

He prepares to climb Mount Everest with a team of media people, but they abandon him as a storm approaches. That leaves Blake to climb solo, and he freezes to death when he reaches the top.

4. What is Deeds' first name?

From Quiz Mr. Deeds

Answer: Longfellow

Deeds doesn't want anyone to know his name is Longfellow.

5. What is Deeds' first name?

From Quiz Mr. Deeds

Answer: Longfellow

Deeds doesn't like his real name to be known to other people, that is why he goes by "Deeds."

6. Who plays Mr. Deeds?

From Quiz "Mr. Deeds" Quiz

Answer: Adam Sandler & Sandler

Adam Sandler also stars in "The Wedding Singer" and "Billy Madison".

7. Winona Ryder plays Deeds' love interest and reporter. What is her character's name?

From Quiz Mr. Deeds

Answer: Babe Bennett

Winona Ryder plays news reporter Babe Bennett and goes undercover as Pam Dawson to try and get a story. She pretends to be in distress, so Deeds (Sandler) runs to her rescue. Deeds offers to take her to the hospital but she refuses.

8. What state is Deeds from?

From Quiz "Mr. Deeds" Quiz

Answer: New Hampshire

He owns a pizzeria in Mandrake Falls, New Hampshire.

9. What is the name of Deeds' business in New Hampshire?

From Quiz "Mr. Deeds" The Movie

Answer: Deeds Pizza

Deeds also writes greeting cards. He finally gets one of them published. It was one he wrote for Babe.

10. Who is the pizza delivery boy at Deed's Pizza?

From Quiz Mr. Deeds

Answer: Murph

In the movie, Murph once fakes being sick, but gets caught anyway while bring Chuck and Cecil to Deeds' Pizza to see Deeds.

11. What does Babe Bennet say her name is to Deeds?

From Quiz Mr. Deeds

Answer: Pam Dawson & Dawson

She needed an undercover name so that Deeds wouldn't know that she was a news reporter.

12. What is Mr. Deeds' first name?

From Quiz "Mr. Deeds" Quiz

Answer: Longfellow

Mr. Longfellow Deeds constantly asked people to keep his first name under wraps and to call him by his last.

13. Who is the main character of the movie?

From Quiz Mr. Deeds

Answer: Longfellow Deeds

Longfellow Deeds is a resident of the town of Mandrake Falls, New Hampshire and owns a pizza shop called Deeds' Pizza. One day he is told that he has inherited a huge fortune - 40 billion dollars worth.

14. What is the name of the small town that Deeds lives in?

From Quiz Mr. Deeds

Answer: Mandrake Falls

Deeds lives upstairs of his very own pizza business in Mandrake Falls; he helps out his friends and makes greeting cards, as he hopes that one day a card company will buy one. At the beginning of the movie it is shown that Deeds lives in Mandrake Falls. He often mentions his home town through out the movie.

15. Where does Deeds stop the helicopter on the way back to New York?

From Quiz "Mr. Deeds" Quiz

Answer: Wendy's

He gets a Big Bacon Classic burger, while Cecil gets a Frosty.

16. How does Deeds approach people when he meets them?

From Quiz "Mr. Deeds" The Movie

Answer: He gives them hugs

He believes handshakes are for strangers and friends hug.

17. What does Deeds do besides own a pizza place?

From Quiz Mr. Deeds

Answer: Makes greeting cards

He makes greeting cards, but sometimes has a hard time selling them, because some of his cards are not really good.

18. What was on the front of the hand-made card that Deeds gave Pam?

From Quiz Mr. Deeds

Answer: Chicken Parmesan

On their first night together, Deeds and Pam went to a fancy restaurant and ordered Chicken Parmesan.

19. Who plays Babe Bennett?

From Quiz "Mr. Deeds" Quiz

Answer: Winona Ryder

Winona's character, Babe, is not sure what her actual hair color is and hates licorice.

20. What is the name of the character with the crossed eyes?

From Quiz Mr. Deeds

Answer: Crazy Eyes

Crazy Eyes is a bit strange, but he is one of Longfellow Deeds' good friends. He thinks the mailman is putting a curse on him, but all the mailman is doing is waving to him.

21. What sort of greeting card does Deeds read out before he leaves with the two men?

From Quiz Mr. Deeds

Answer: 50th Anniversary

Deeds' cards are very basic and lame but are always poetic. The town loves it when, once a week, he would pull one out and share it with them before sending it off to a card company in the hopes of getting it published. This scene is shown after the two men tell Deeds about his inheritance.

22. In what body part did Deeds get massive frostbite, which left him with no feeling in that area?

From Quiz "Mr. Deeds" Quiz

Answer: Right Foot

Deeds has Emilio step on it several times to show him that he has no feeling in it.

23. When Deeds asked Rubin, the elevator operator, "How's business?" How did Rubin reply?

From Quiz "Mr. Deeds" The Movie

Answer: "It has its ups and downs".

This was just an inside joke.

24. Who is the Blake Media CEO?

From Quiz Mr. Deeds

Answer: Chuck Cedar

Blake Media is one of the hugest stock companies in the world. It was once owned by Preston Blake, Deeds' uncle, but he died when climbing a mountain.

25. What is Babe Bennett's alias?

From Quiz "Mr. Deeds" Quiz

Answer: Pam Dawson

Pam Dawson once had "Dr. Pepper" fix her arm after falling out of an apple tree.

26. Who is Preston Blakes' maid?

From Quiz Mr. Deeds

Answer: Consuela Lopez

Consuela Lopez and Preston Blake become romantically involved. Many years later Emilio Lopez learns that the rich, Preston Blake is his father and Consuela Lopez is his mother.

27. Deeds is drinking from the water fountain in his suite, what is he drinking?

From Quiz Mr. Deeds

Answer: Hawaiian Punch

Deeds is drinking from the fountain in his suite and finds out it is Hawaiian Punch. It's his favourite punch, just like his great uncle.

28. What tennis player does Deeds hang out with after his dinner with Pam/Babe?

From Quiz "Mr. Deeds" Quiz

Answer: John McEnroe

John and Deeds have a huge night on the town, and are caught, the next day, on "Inside Access".

29. What did Pam/Babe tell Deeds she does for a living?

From Quiz "Mr. Deeds" The Movie

Answer: School nurse

She was actually an undercover reporter trying to smear him. She did eventually fall in love with him.

30. Who is the Inside Access chief?

From Quiz Mr. Deeds

Answer: Mac McGrath

Inside Access is sort of like the news, but gets more in-depth with the stories.

This is category 7747
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.