FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Nutty Professor The Quizzes, Trivia and Puzzles
Nutty Professor The Quizzes, Trivia

The Nutty Professor Trivia

The Nutty Professor Movie Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies L-P

Fun Trivia
2 quizzes and 25 trivia questions.
1.
  Eddie Murphy's 'Nutty Professor'    
Multiple Choice
 15 Qns
This quiz is for fans of the Eddie Murphy remake of 'The Nutty Professor'.
Average, 15 Qns, gpaige, Apr 03 05
Average
gpaige
3895 plays
2.
  Nuts About the Klumps    
Multiple Choice
 10 Qns
"Nutty Professor II" is my mum's favourite Eddie Murphy movie. So to make my mum feel good I made this quiz. So, as Buddy Love says, "Just when you thought it was safe to go back to theatres...", this comes along.
Difficult, 10 Qns, potterfanatic, Apr 03 05
Difficult
potterfanatic
973 plays

The Nutty Professor Trivia Questions

1. In the church, what does Grandma Klump ask the Lord to give Cletis?

From Quiz
Nuts About the Klumps

Answer: Stroke

Cletis already was impotent for most of the movie. The other two were random choices. This was just a dream sequence, but it was funny all the same.

2. How much does an "All you can eat" dinner cost at the restaurant?

From Quiz Nuts About the Klumps

Answer: $9.99

The total for the whole Klump family was $79.92. The $6.50 was how much lunch cost.

3. Who catches the bouquet at Sherman's wedding?

From Quiz Nuts About the Klumps

Answer: Dean Richmond

He is then winked at by Petey the hamster. Petey is the hamster that gets changed to an larger and fanged version of himself.

4. What is Mama Klump's middle name?

From Quiz Nuts About the Klumps

Answer: Pearl

Sherman says this towards the end, during the fountain scene.

5. What was the first building that Papa Klump built?

From Quiz Nuts About the Klumps

Answer: Bakery

He tells this to Sherman, about a minute before Sherman realizes that he has to eat Buddy to make everything fine between him and Denise.

6. What is the combination for the safe in the lab?

From Quiz Nuts About the Klumps

Answer: 2805

You have to watch the DVD and slow it down to spot this one. Also, if you listen to one of the feature commentaries, they say that one day a question on a game show will be "What is the combination for the safe in the lab?" I feel so important.

7. What is written on the truck that is just outside the hall where Sherman is making his presentation? (Hint: It's the station name.)

From Quiz Nuts About the Klumps

Answer: KYB53

It belongs to the TV station that is filming Sherman's experiment (including the enlarged hamster).

8. What breed is the dog that the Phleer Pharmaceuticals woman owns?

From Quiz Nuts About the Klumps

Answer: Yorkie

Little Courtney is the name of this ugly little thing. Buddy is able to tell this due to Buster's DNA strand that brought him back.

9. How many times in a row did Molly the hamster beat Sherman in the maze game?

From Quiz Nuts About the Klumps

Answer: 5

She is the dumbest hamster they had, according to Sherman! That means Sherman must be really dumb by now.

10. What is Denise's license plate?

From Quiz Nuts About the Klumps

Answer: 2CQN654

This is why DVD's come with zoom and pause. It also proves that I have way to much time on my hands. It's only on screen for about 2 seconds but it is there. It's also slightly blurry, so you have to squint to see it.

This is category 13303
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.