FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Affleck Ben Quizzes, Trivia and Puzzles
Affleck Ben Quizzes, Trivia

Ben Affleck Trivia

Ben Affleck Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. People Themed A-D

Fun Trivia
5 Ben Affleck quizzes and 50 Ben Affleck trivia questions.
1.
  Ben Affleck Characters and Movies   popular trivia quiz  
Match Quiz
 10 Qns
An actor, a writer, a director, and an all-around cinema personality, Ben Affleck receives the spotlight in this quiz. Match ten of his roles to the films they're found in. Good luck!
Easier, 10 Qns, kyleisalive, Aug 15 23
Easier
kyleisalive editor
Aug 15 23
194 plays
2.
  Ben There Done That   great trivia quiz  
Match Quiz
 10 Qns
Match the film starring Ben Affleck to the role he played in each.
Easier, 10 Qns, Joepetz, Sep 14 17
Easier
Joepetz gold member
Sep 14 17
543 plays
3.
  Ben Affleck Characters    
Multiple Choice
 10 Qns
I will describe a character that has been played by Ben Affleck. You will need to give me the title of the movie that the character was in.
Average, 10 Qns, shakesgirl, Oct 16 01
Average
shakesgirl
2564 plays
4.
  Ben Affleck    
Multiple Choice
 10 Qns
This pertains to the most recent of Ben's movies as of March 2001.
Average, 10 Qns, mizlentz, Oct 16 01
Average
mizlentz
2793 plays
5.
  Ben Affleck Movies    
Multiple Choice
 10 Qns
A quiz on the various movies that Ben Affleck has starred in.
Difficult, 10 Qns, ashalia, Mar 07 04
Difficult
ashalia
1818 plays
trivia question Quick Question
What character did Affleck play in the 1995 movie, 'Mallrats'?

From Quiz "Ben Affleck Movies"




Related Topics
  Affleck, Ben [Celebrities] (4 quizzes)


Ben Affleck Trivia Questions

1. What character did Affleck play in the 1995 movie, 'Mallrats'?

From Quiz
Ben Affleck Movies

Answer: Shannon

Jason Lee played Brodie, Jason Mewes played Jay, and Ethan Suplee played William.

2. Ben won an Oscar in 1998. What did he win it for?

From Quiz Ben Affleck

Answer: Writing

He and Matt Damon won for the screen play for the movie, 'Good Will Hunting'. It also competed for Best Picture in 1997, it lost to 'Titanic'.

3. In the 1996 movie, 'Glory Daze', Affleck played the character Jack. What character did his co-star Kristen Bauer play?

From Quiz Ben Affleck Movies

Answer: Dina

Alyssa Milano played Chelsea, Megan Ward played Joannie, and Elizabeth Ruscio played Jack's mom.

4. Who was the actress that played Ben's love interest in 'Armageddon'?

From Quiz Ben Affleck

Answer: Liv Tyler

Liv Tyler is the daughter of Aerosmith's Steven Tyler.

5. 'School Ties' was the first movie that I could find that Affleck played in. What character did Affleck play in the 1992 movie, 'School Ties'?

From Quiz Ben Affleck Movies

Answer: Chesty Smith

Cole Hauser played Jack Connors, Matt Damon played Charlie Dillon, and Brendan Fraser played David Greene.

6. What was the name of the character that Ben played in 'Armageddon'?

From Quiz Ben Affleck

Answer: AJ. Frost

7. Who played Ben's fiancee in 'Forces of Nature'?

From Quiz Ben Affleck

Answer: Maura Tierney

Maura was a regular on TV's 'News Radio' and is now on 'E.R.'.

8. What character does Affleck play in the 1998 movie, 'Shakespeare in Love'?

From Quiz Ben Affleck Movies

Answer: Ned Alleyn

Geoffrey Rush played Philip Henslowe, Martin Clunes played Richard Burbage, and Jim Carter played Ralph Bashford.

9. In 'Reindeer Games', Ben's character is from Michigan. What is the name of the town?

From Quiz Ben Affleck

Answer: Sidnaw

Although the movie is set in Michigan, it was filmed in Canada.

10. In the 2000 movie, 'Bounce', Affleck gives his plane ticket to Greg Janello so that he can go home to his family. Who played Greg Janello?

From Quiz Ben Affleck Movies

Answer: Tony Goldwyn

Johnny Galecki played Seth, Sam Robards played Todd Exner, and Joe Morton played Jim Willer.

11. What was Gary Sinise's character's nickname in 'Reindeer Games'?

From Quiz Ben Affleck

Answer: Monster

12. In the 2000 movie, 'Reindeer Games', Affleck played the character Rudy Duncan. What was the real name of Charlize Theron's character?

From Quiz Ben Affleck Movies

Answer: Millie & Millie Bobeck & Bobeck

13. Name the city where 'Good Will Hunting' took place.

From Quiz Ben Affleck

Answer: Boston

Ben grew up in Boston.

14. What was the name of Affleck's character in the 1999 movie, 'Dogma'?

From Quiz Ben Affleck Movies

Answer: Bartleby

Matt Damon played Loki, Jason Lee played Azrael, and Alan Rickman played Metatron.

15. What was Ben's character's name in 'Good Will Hunting'?

From Quiz Ben Affleck

Answer: Chuckie

16. What was the first name of Affleck's character in the 2001 movie, 'Pearl Harbor'?

From Quiz Ben Affleck Movies

Answer: Rafe

His character's full name was Rafe McCawley.

17. What was Charlize Theron's character's 'real name' in 'Reindeer Games'?

From Quiz Ben Affleck

Answer: Millie Bobek

18. Affleck played Sheriff Bryce Hammond in the 1998 movie, 'Phantoms'. Who played the Cowgirl character in this movie?

From Quiz Ben Affleck Movies

Answer: Yvette Nipar

Judith Drake played Hilda, Rachel Shane played Scientist Yamaguchi, and Rose McGowan played Lisa Pailey.

19. What profession did Ben's character in 'Forces of Nature' pretend to be?

From Quiz Ben Affleck

Answer: Doctor

He was pretending to be Dr. Ben Holmes while enroute to Savannah to get to his wedding.

This is category 3052
Last Updated Feb 24 2024 5:45 AM
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.