FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Dunst Kirsten Quizzes, Trivia and Puzzles
Dunst Kirsten Quizzes, Trivia

Kirsten Dunst Trivia

Kirsten Dunst Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. People Themed A-D

Fun Trivia
3 Kirsten Dunst quizzes and 35 Kirsten Dunst trivia questions.
1.
  Kirsten Dunst's Movies    
Multiple Choice
 10 Qns
These are a few of Kirsten Dunst's movies.
Easier, 10 Qns, OozieMae, Mar 06 03
Easier
OozieMae
5049 plays
2.
  Kirsten Dunst Played Who?    
Multiple Choice
 15 Qns
Kirsten Dunst is the coolest actor around. Do you know her characters well?
Average, 15 Qns, tamminsursok, Jan 04 12
Average
tamminsursok
3682 plays
3.
  Kirsten Dunst Played Who In What?    
Multiple Choice
 10 Qns
Here's a really simple quiz on the different characters that Kirsten Dunst has played. Half of them are fill in the blank and half of them are multiple choice. Good luck and have fun!
Tough, 10 Qns, sprinkles, Jul 04 04
Tough
sprinkles
2343 plays
trivia question Quick Question
Who did Kirsten play in 'All I Wanna Do'?

From Quiz "Kirsten Dunst Played Who?"





Kirsten Dunst Trivia Questions

1. Who did Kirsten play in 'Bring It On'?

From Quiz
Kirsten Dunst Played Who?

Answer: Torrance

Kirsten was in this 2000 cheerleading movie with Eliza Dushku and Jesse Bradford.

2. In which movie did Kirsten play Lux Lisbon?

From Quiz Kirsten Dunst Played Who In What?

Answer: The Virgin Suicides

Kirsten was in this terrific 1999 film.

3. In what movie did she play the part of Christy Fimple?

From Quiz Kirsten Dunst Played Who In What?

Answer: Small Soldiers

A 1998 joke-of-a-movie.

4. The name of Kirsten's character in 'Drop Dead Gorgeous' was...

From Quiz Kirsten Dunst Played Who?

Answer: Amber Atkins

Kirsten starred in this funny movie alongside Denise Richards and Kirstie Allie.

5. Zinaida was her character's name in which movie?

From Quiz Kirsten Dunst Played Who In What?

Answer: All Forgotten

Never heard of it? That's okay. Kirsten was in this in 2000.

6. Who did Kirsten play in 'All I Wanna Do'?

From Quiz Kirsten Dunst Played Who?

Answer: Verena

Kirsten played Verena, while Rachael Leigh Cook played the snobby Abby. THis is a great movie about a boarding school going co-ed.

7. Kirsten played Betsy Jobs in what feature film?

From Quiz Kirsten Dunst Played Who In What?

Answer: Dick

I love this movie. It took place in 1999.

8. The character of Tracy Lime was played by Kirsten in which movie?

From Quiz Kirsten Dunst Played Who In What?

Answer: Wag the Dog

A 1997 film.

9. Who did Kirsten play in 'Spider-Man'?

From Quiz Kirsten Dunst Played Who?

Answer: Mary-Jane

Kirsten played Mary-Jane, or MJ in 'Spider-Man'. She co-starred with Tobey Maguire.

10. Silly was her name in what film?

From Quiz Kirsten Dunst Played Who In What?

Answer: Deeply

A 2000 movie that was given almost no attention.

11. Kirsten played the part of Judy Sheperd in this movie:

From Quiz Kirsten Dunst Played Who In What?

Answer: Jumanji

It was in 1995.

12. Campbell McCoy was the character she played in what movie?

From Quiz Kirsten Dunst Played Who In What?

Answer: The Bonfire of the Vanities

This was Kirsten's first movie, in 1990.

13. Who did Kirsten play in 'Get Over It'?

From Quiz Kirsten Dunst Played Who?

Answer: Kelly

Vitiam C is at the start of this movie.

14. Kirsten played the part of Torrance Shipman in what film?

From Quiz Kirsten Dunst Played Who In What?

Answer: Bring It On

Everyone should know that this came out in 2000.

15. In 'Little Women' who was Kirsten?

From Quiz Kirsten Dunst Played Who?

Answer: Amy

Again, a movie about 4 sisters and this time their father who goes to war.

16. Tina Spangler was Kirsten's character's name in what film?

From Quiz Kirsten Dunst Played Who In What?

Answer: Fifteen and Pregnant

This was a TV movie in 1998.

17. What was the name of the movie where Kirsten acted with Michelle Williams, about two girls walking the President's dog?

From Quiz Kirsten Dunst Played Who?

Answer: Dick

This is a 1999 movie.

18. In 'Jumanji', what was Kirsten's character named?

From Quiz Kirsten Dunst Played Who?

Answer: Judy

Kirsten starred in this great movie with Robin Williams.

This is category 4896
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.