FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Kirsten Dunst Played Who
Quiz about Kirsten Dunst Played Who

Kirsten Dunst Played Who? Trivia Quiz


Kirsten Dunst is the coolest actor around. Do you know her characters well?

A multiple-choice quiz by tamminsursok. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. People Themed A-D
  8. »
  9. Kirsten Dunst

Author
tamminsursok
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
95,203
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Average
Avg Score
10 / 15
Plays
3683
- -
Question 1 of 15
1. Who did Kirsten play in 'Bring It On'? Hint


Question 2 of 15
2. Kirsten played Marni in 'Crazy/Beautiful', true or false?


Question 3 of 15
3. The name of Kirsten's character in 'Drop Dead Gorgeous' was... Hint


Question 4 of 15
4. Who did Kirsten play in 'All I Wanna Do'? Hint


Question 5 of 15
5. Kirsten played Chrissy in 'Now And Then', true or false?


Question 6 of 15
6. Who did Kirsten play in 'Spider-Man'? Hint


Question 7 of 15
7. Kirsten played Marion in 'The Cat's Meow', true or false?


Question 8 of 15
8. Kirsten played Lux in 'The Virgin Suicides'. True or false?


Question 9 of 15
9. Who did Kirsten play in 'Get Over It'? Hint


Question 10 of 15
10. In 'Little Women' who was Kirsten? Hint


Question 11 of 15
11. What was the name of the movie where Kirsten acted with Michelle Williams, about two girls walking the President's dog? Hint


Question 12 of 15
12. True or false? Kirsten has starred in over 100 commercials.


Question 13 of 15
13. True or false? Kirsten's voice was used in 'Anastasia'.


Question 14 of 15
14. True or false? Kirsten was in Vitamin C's video clip 'The Itch' and Savage Garden's 'I Knew I Loved You'?


Question 15 of 15
15. In 'Jumanji', what was Kirsten's character named? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who did Kirsten play in 'Bring It On'?

Answer: Torrance

Kirsten was in this 2000 cheerleading movie with Eliza Dushku and Jesse Bradford.
2. Kirsten played Marni in 'Crazy/Beautiful', true or false?

Answer: False

In fact, Kirsten played Nicole.
3. The name of Kirsten's character in 'Drop Dead Gorgeous' was...

Answer: Amber Atkins

Kirsten starred in this funny movie alongside Denise Richards and Kirstie Allie.
4. Who did Kirsten play in 'All I Wanna Do'?

Answer: Verena

Kirsten played Verena, while Rachael Leigh Cook played the snobby Abby. THis is a great movie about a boarding school going co-ed.
5. Kirsten played Chrissy in 'Now And Then', true or false?

Answer: False

Kirsten was asked to play her but she turned it down because they asked her to gain weight.
6. Who did Kirsten play in 'Spider-Man'?

Answer: Mary-Jane

Kirsten played Mary-Jane, or MJ in 'Spider-Man'. She co-starred with Tobey Maguire.
7. Kirsten played Marion in 'The Cat's Meow', true or false?

Answer: True

Yes, Kirsten did play Marion in this 2001 movie.
8. Kirsten played Lux in 'The Virgin Suicides'. True or false?

Answer: True

A movie about 4 sisters.
9. Who did Kirsten play in 'Get Over It'?

Answer: Kelly

Vitiam C is at the start of this movie.
10. In 'Little Women' who was Kirsten?

Answer: Amy

Again, a movie about 4 sisters and this time their father who goes to war.
11. What was the name of the movie where Kirsten acted with Michelle Williams, about two girls walking the President's dog?

Answer: Dick

This is a 1999 movie.
12. True or false? Kirsten has starred in over 100 commercials.

Answer: True

Yes! This girl sure works hard!
13. True or false? Kirsten's voice was used in 'Anastasia'.

Answer: True

Kirsten's voice was used for Anastasia as a little girl.
14. True or false? Kirsten was in Vitamin C's video clip 'The Itch' and Savage Garden's 'I Knew I Loved You'?

Answer: True

She was in 'The Itch' because Vitamin C was in 'Get Over It'.
15. In 'Jumanji', what was Kirsten's character named?

Answer: Judy

Kirsten starred in this great movie with Robin Williams.
Source: Author tamminsursok

This quiz was reviewed by FunTrivia editor rj211 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Kirsten Dunst's Movies Easier
2. Kirsten Dunst Played Who In What? Tough

4/16/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us