FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Which Band Quizzes, Trivia and Puzzles
Which Band Quizzes, Trivia

Which Band? Trivia

Which Band? Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Bands and Musical Acts

Fun Trivia
33 Which Band? quizzes and 447 Which Band? trivia questions.
1.
  Gather Stones Together   great trivia quiz  
Classification Quiz
 12 Qns
I have gathered some quality performers to play at the Stonecutters Festival this year. Only problem is I've mixed up the playlists. Can you sort out which song belongs in which set?
Easier, 12 Qns, Snowman, Feb 08 24
Easier
Snowman gold member
Feb 08 24
162 plays
2.
  Five Bands a-Rockin'   great trivia quiz  
Match Quiz
 10 Qns
Match these five-member bands to their fifth Top 40 single in their country of origin! The year of the single's release (not necessarily that of the album) is also given.
Easier, 10 Qns, LadyCaitriona, Dec 05 16
Easier
LadyCaitriona gold member
2175 plays
3.
  Famous Bands And Their Songs   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is on many great bands/artists and the songs they performed. I'll give you a list of songs and you just name the band/artist. Good luck.
Easier, 10 Qns, diamondjim68, Feb 27 22
Easier
diamondjim68
Feb 27 22
7416 plays
4.
Family Ties
  Family Ties   popular trivia quiz  
Photo Quiz
 10 Qns
One of The Righteous Brothers has gone missing and we need to track him down. The listed songs will help you to name the bands that will help us solve the mystery. Note: There are links that connect one question to the next built in along the way.
Average, 10 Qns, pollucci19, Jul 20 22
Average
pollucci19 gold member
Jul 20 22
506 plays
5.
  The Ten Greatest Groups of all Time    
Match Quiz
 10 Qns
These are the ten groups from the 1960s through the 1980s who have endured and made their mark. Match the group with their song.
Easier, 10 Qns, Desimac, Apr 04 22
Easier
Desimac gold member
Apr 04 22
526 plays
6.
  Musical Kaffeeklatsch   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
For the Amazing Race the Kaffeeklatsch team provides you this musical journey focusing on bands all somehow related to coffee.
Average, 10 Qns, James25, Oct 04 13
Average
James25 gold member
2082 plays
7.
  Our Favorite Bands   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
The Wise Cracks are taking time from the Amazing Race 2 to listen to some music. Identify our favorite bands from the clues provided.
Easier, 10 Qns, ponycargirl, Feb 23 14
Easier
ponycargirl editor
2234 plays
8.
  The Ballistic Sheep Band Together   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
PDAZ, Rowena8482, doublemm and I, collectively known as the Inter-Continental Ballistic Sheep, would like to share with you some of our favourite bands and groups, past and present, from around the world.
Easier, 10 Qns, eburge, Oct 29 13
Easier
eburge gold member
1463 plays
9.
  The Piper Calls The Tune   best quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
In this Contract Quiz, the brief was to write a song incorporating our first pet's name. "Piper" was a beautiful much-loved Australian Cattle Dog. This song is about prominent pipes in rock music.
Average, 10 Qns, 1nn1, May 24 19
Average
1nn1 gold member
May 24 19
298 plays
10.
  Let's Get Together    
Multiple Choice
 10 Qns
Many bands have split up, only to come back together again some years later. Sometimes it has been for a one off event, some reunions have been more permanent.
Average, 10 Qns, Christinap, Mar 21 24
Average
Christinap
Mar 21 24
2173 plays
trivia question Quick Question
Who sang a song called "The Joker"?

From Quiz "Name the Band"




11.
  Whose Line Was It Anyway: UK Groups of the '60s.    
Multiple Choice
 10 Qns
All you have to do is find the song from the lyrics provided, to find the UK group from the '60s. UK chart: Guinness book of British Hit Singles. US chart: Joel Whitburn's Billboard book of Top Pop Singles.
Average, 10 Qns, shipyardbernie, Mar 16 20
Average
shipyardbernie gold member
Mar 16 20
327 plays
12.
  Dueling Headliners: The World Tour!    
Multiple Choice
 10 Qns
I'll give you a rock 'n roll 'tour' and a headlining band (or bands). Just choose the artist(s) whose name would relate most to the first according to the 'tour'. The answers should be fairly obvious. Have fun!
Average, 10 Qns, doorsfan58, Apr 24 10
Average
doorsfan58
359 plays
13.
  Whose Line Was It Anyway: US Groups of the '60s.    
Multiple Choice
 10 Qns
All you have to do is find the song from the lyrics provided, to find the US group from the '60s. US chart: Joel Whitburn's Billboard book of Top Pop Singles. UK chart: Guinness book of British Hit Singles.
Average, 10 Qns, shipyardbernie, Mar 16 20
Average
shipyardbernie gold member
Mar 16 20
306 plays
14.
  Beach Boys or Beatles   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
The Beach Boys and The Beatles both enjoyed success during the sixties. This quiz will test your knowledge concerning which group reached particular milestones first.
Difficult, 10 Qns, shanteyman, Dec 15 09
Difficult
shanteyman
947 plays
15.
  10 Name the Band Questions    
Multiple Choice
 10 Qns
Guess the band from the song or album given in the question, have fun! Comments and messages are more than welcome, particularly ones helping me improve my quiz writing! I hope you enjoy the quiz.
Tough, 10 Qns, ijb57611, Feb 27 22
Tough
ijb57611
Feb 27 22
1983 plays
16.
  Name That Band! Test Your Knowledge    
Multiple Choice
 20 Qns
I will give you a sentence that contains three key words/phrases, which are clues for a certain band. Each sentence contains a song title, an album title and a band member name. Just tell me which band I am talking about.
Average, 20 Qns, showbiz101, Feb 04 15
Average
showbiz101
850 plays
17.
  Name That Band    
Multiple Choice
 15 Qns
Can you identify these bands or solo artists by the song titles off of their albums that I randomly selected from my record/cassette/cd collection?
Average, 15 Qns, bigsouthern, Jan 09 06
Average
bigsouthern
1251 plays
18.
  Name That Band Strikes Back!    
Multiple Choice
 20 Qns
I will give you 20 sentences. Each contains the name of a song, an album and a person from a particular band. Just tell me which band and you win!
Average, 20 Qns, showbiz101, May 02 24
Average
showbiz101
May 02 24
750 plays
19.
  Rock-n-Roll Imagery    
Multiple Choice
 10 Qns
Led Zeppelin, Pink Floyd, Rush and Yes are all bands known for their epic songs and (sometimes lofty) lyrical imagery. Each question offers an example of this imagery from one of those groups. Can you name the band to which the words are bound?
Tough, 10 Qns, Walkabout, Oct 24 05
Tough
Walkabout
529 plays
20.
  25 Questions: Name That Band! Multiple Choice Quiz    
Multiple Choice
 25 Qns
In this quiz, you will be given one of three things, an album name, a song title, or lyrics. You must then tell me what band I am referring to.
Tough, 25 Qns, EndlessDark, Nov 23 07
Tough
EndlessDark
1159 plays
21.
  Boy Bands and Girl Groups - '90s and 2000s    
Multiple Choice
 10 Qns
Match the phrase with the correct boy band or girl group.
Tough, 10 Qns, Aliciaville, Oct 27 11
Tough
Aliciaville
378 plays
22.
  Who On Earth Are They?    
Multiple Choice
 10 Qns
Lurking amongst the more popular albums in my collection are a few that didn't do as well sales wise. Whenever friends spot these I always hear the words, "Who on earth are they?" This quiz is to see if you know more than my musically challenged friends!
Tough, 10 Qns, Popsicle01, Feb 26 11
Tough
Popsicle01
458 plays
23.
  Name That Artist!    
Multiple Choice
 25 Qns
No directons are necessary! Just see what you know about some of the bands who happen to be my favorite! Hope you enjoy!
Tough, 25 Qns, babywarped, Sep 01 16
Tough
babywarped
635 plays
24.
  Name That Rock Band    
Multiple Choice
 20 Qns
In this quiz, I'll provide titles to rock songs from the 1960s to the 90s and you pick the band who performed it.
Difficult, 20 Qns, hyperalia, Nov 22 07
Difficult
hyperalia
2096 plays
25.
  Name that Band - 3    
Multiple Choice
 15 Qns
This is my third installment in "Name that Band". I hope everyone is having as much fun playing these quizzes as I am making them.
Tough, 15 Qns, autumnmoon59, Nov 20 22
Tough
autumnmoon59
Nov 20 22
616 plays
26.
  Name that Band - 1    
Multiple Choice
 15 Qns
This is the 1st in a series that I plan on doing. If you listened to Rock and Roll in the 70's and 80's, then you should know these songs. I'll give you a line or two of the song, you pick the band who did it.
Difficult, 15 Qns, autumnmoon59, Oct 15 21
Difficult
autumnmoon59
Oct 15 21
705 plays
27.
  Name that Band - 2    
Multiple Choice
 15 Qns
This is my second "Name that Band" quiz. It features songs from the 60's, 70's, and 80's. I'll give you a line or two of a song, you guess who did it...Good Luck
Difficult, 15 Qns, autumnmoon59, Nov 16 07
Difficult
autumnmoon59
566 plays
28.
  Name that Band - 4    
Multiple Choice
 15 Qns
This is my 4th "Name that Band" quiz. If you haven't played my previous three, you should check them out. I plan on having more of these quizzes. Have fun with them.
Tough, 15 Qns, autumnmoon59, Nov 16 07
Tough
autumnmoon59
362 plays
29.
  Name that Band - 8    
Multiple Choice
 15 Qns
I'm up to my eighth installment on my Name that Band quizzes, and still so many songs to go...if you haven't played my previous 7 quizzes, check them out.
Tough, 15 Qns, autumnmoon59, Jun 08 14
Tough
autumnmoon59
355 plays
30.
  Name that Band - 6    
Multiple Choice
 15 Qns
My sixth installment of Name That Band. I hope everyone is enjoying these quizes, as much as I enjoy making them! There's more to come...
Tough, 15 Qns, autumnmoon59, Mar 19 17
Tough
autumnmoon59
392 plays
31.
  Name that Band - 5    
Multiple Choice
 15 Qns
My 5th installment of "Name that Band". With more to come! So many songs...So little time! Enjoy!
Difficult, 15 Qns, autumnmoon59, Jan 30 16
Difficult
autumnmoon59
504 plays
32.
  Name that Band - 7    
Multiple Choice
 15 Qns
Here's my 7th installment of my "Name That Band" quizzes. I hope everyone is still enjoying them.
Difficult, 15 Qns, autumnmoon59, Nov 16 07
Difficult
autumnmoon59
479 plays
33.
  What do you know about Name the Band?    
Multiple Choice
 20 Qns
I'll give you a member and you give me the band. Ex: (Q:)Jonathan Davis? (A): KoRn
Difficult, 20 Qns, lifeispeachy08, Nov 16 19
Difficult
lifeispeachy08
Nov 16 19
401 plays

Which Band? Trivia Questions

1. Who sings these weird lines? "You made me a life of ashes I guess I'll just take your glasses"

From Quiz
Whose Line Was It Anyway: US Groups of the '60s.

Answer: John Fred & His Playboy Band

John Fred & His Playboy Band sang "Judy In Disguise (With Glasses)". It was number one for two weeks on the Billboard Hot 100 for John Fred & His Playboy Band in 1968. It peaked at number three on the UK Singles Chart the same year. The group first charted on the Billboard Hot 100 with "Shirley" as John Fred and the Playboys in 1959. "Shirley" peaked at number 82. Their third record to chart on the Billboard Hot 100 was "Hey Hey Bunny" which peaked at number 57 in 1968. That alas, was it chartwise for John Fred & His Playboy Band.

2. Which four lads sang these words? "I'll give you all I've got to give If you say you love me too"

From Quiz Whose Line Was It Anyway: UK Groups of the '60s.

Answer: The Beatles

The Beatles sang "Can't Buy Me Love". It was number one for three weeks on the UK Singles Chart for The Beatles in 1964. It was number one for five weeks on the Billboard Hot 100 the same year. "Can't Buy Me Love" was The Beatles' fourth UK and third US number one hit. It was written by Paul McCartney in the George V hotel in Paris, France, but credited to Lennon/McCartney. In 1964 The Beatles were performing a number of concerts at the Olympic theatre in Paris and recorded "Can't Buy Me Love" on 29 January at EMI's Pathe Marconi studios in Paris.

3. Which English band has been at the forefront of the funk scene with such hit albums as 'Emergency on Planet Earth' (1993), 'Travelling Without Moving' (1996) and 'A Funk Odyssey' (2001)?

From Quiz The Ballistic Sheep Band Together

Answer: Jamiroquai

Since soaring to the dizzying heights of number one on the UK Albums Chart for their debut album 'Emergency on Planet Earth' in 1993, Jamiroquai has gone from strength to strength in the funk/acid jazz scene. The band's frontman, Jay Kay, is notable for his unique headwear, which he wears during most live performances. 'Canned Heat', a track from their 1999 album 'Synkronized', is memorable for being the very song that the titular character in the film 'Napoleon Dynamite' does his strange yet unforgettable dance to. Other Jamiroquai songs to have featured in films include 'Deeper Underground' in the 1998 film 'Godzilla'.

4. The Icelandic singer Bjork is very known for her work as a solo artist. Before this she was in a very sweet band. What is the name of this band?

From Quiz Musical Kaffeeklatsch

Answer: The Sugarcubes

The Sugarcubes are an alternative rock band from Iceland, formed in 1986. Their singer Bjork Guomondsdottir would later go on to enjoy a successful solo career. Other band members included Einar Orn Benediktsson and Bragi Olafsson. They split in 1992, after releasing three studio albums. Some of their singles include "Birthday", "Regina" and "Planet".

5. They split up in 2000, came back together for the 2012 Olympics Closing Ceremony, did a three month tour, and then split again, saying this time it was for good. Which girl group is this?

From Quiz Let's Get Together

Answer: Spice Girls

The Spice Girls formed in 1994 and quickly became the number one girl group in the world. Album and single sales were in the multi-millions and they simply could not put a foot wrong. They won Brit Awards, MTV Awards, Billboard Awards and every live performance was a sell out. In 1998 Geri Halliwell announced she was leaving to concentrate on a solo career, but the remaining four, Mel B, Mel C, Victoria Beckham and Emma Bunton, decided to carry on. This lasted until 2000 when they announced they were taking a break to allow each of them to develop solo careers. There was a brief reunion tour in 2007/08, but then they split again. In 2012 it was announced they were reuniting for the London Olympics, and their performance of their greatest hits was, for many, one of the highlights of the Closing Ceremony. A three month tour of Europe followed. A musical of their life, "Viva Forever", written by Jennifer Saunders opened in December 2012. They all co-operated with this, probably thinking that in the wake of the Olympics it would be successful, but it had disastrous reviews and closed due to poor ticket sales in June 2013. A potential 2014 tour was scrapped and they said they would never perform together again. Question by Christinap

6. Although the band started out with three members, only two remain. They have had hits such as "Sister Golden Hair", and "Daisy Jane", and won a Grammy for the best new artist in 1972. Name the band!

From Quiz Our Favorite Bands

Answer: America

The original band consisted of Dan Peek, Gerry Beckley, Dewey Bunnell, whose fathers were stationed in England in the early 1970's. Dan Peek left the band in 1977, and sadly passed away in 2011. Today Beckley and Bunnell still tour, and still sound great with hits such as "Tin Man" and "Horse With No Name".

7. Which group sang about "Bills, Bills, Bills" and we always make sure their shows are "Jumpin' Jumpin'"?

From Quiz Boy Bands and Girl Groups - '90s and 2000s

Answer: Destiny's Child

Destiny's Child was an American R&B girl group who consisted of lead singer and pop superstar Beyoncé Knowles alongside Kelly Rowland and Michelle Williams. All three members upheld successful solo careers since their split in 2005.

8. Which classic band recorded the following songs: "I Want To Hold Your Hand", "Yesterday", "Hey Jude" and "Let It Be"?

From Quiz Famous Bands And Their Songs

Answer: The Beatles

The Beatles were the most popular and successful pop/rock group of the 1960s and of all time. The group was the brainchild of John Lennon and Paul McCartney. The group also included George Harrison and Ringo Starr.

9. Both The Beatles and The Beach Boys recorded several albums for Capitol Records in the US. Which Capitol Records album was the first to be released?

From Quiz Beach Boys or Beatles

Answer: Surfin' Safari

"Surfin' Safari" was the first album released by The Beach Boys on Capitol Records. The official date of release was October 3, 1961. "Surfin USA" followed in 1963. Al Jardine left the band prior to the release of "Surfin' Safari" and was replaced David Marks until he rejoined the band in 1963. Marks is featured on the cover of the "Surfin' Safari" album. Although "Surfin' Safari" remained on the charts for 37 weeks, it only reached Number 32. Vee-Jay Records released "Introducing the Beatles" ten days before their American album debut on Capitol records, "Meet The Beatles". Capitol Records lists the release date for "Meet The Beatles!" as January 20, 1964.

10. Which English band released the album "Employment" in 2004?

From Quiz Name the Band

Answer: Kaiser Chiefs

"Employment" included the singles "I Predict a Riot" and "Oh My God". It was the Kaiser Chiefs debut album and was praised by the majority of critics.

11. Which band recorded the album "Shake Your Moneymaker"?

From Quiz Name That Band!

Answer: The Black Crowes

The album, "Shake Your Moneymaker" was the debut album of the Black Crowes. It was produced by Rick Rubin, and went 5x Platinum.

12. Once Cheryl had left for work, Eddie went down to the race-track to bet ten dollars on the greyhounds.

From Quiz Name That Band Strikes Back!

Answer: Pearl Jam

The song, album and person are 'Once', 'Ten' and Eddie (Vedder) respectively.

13. The gangster said that Wayne would have to race for the prize if he didn't want to get the soft bullet in his head.

From Quiz Name That Band!

Answer: Flaming Lips

Wayne Coyne is the lead singer of Flaming Lips. 'The Soft Bulletin' is the title of their 1999 album, and 'Race for the Prize' was the first single from it.

14. Can you name the band by whom these words are sung? "All I see turns to brown, as the sun burns the ground"

From Quiz Rock-n-Roll Imagery

Answer: Led Zeppelin

From Led Zeppelin's "Kashmir"; the song was released in 1975 on the "Physical Graffiti" album. To this day it stands as one of the most powerful rock songs ever. More than thirty years past, and this listener still finds this song to be among the best in all categories.

15. "When your body needs salvation I'll be your tender touch, I'll take all the love you give, and give you twice as much..."

From Quiz Name that Band - 8

Answer: Mr. Big

The name of this song is "Daddy, Brother, Lover, Little Boy". It is on the album "Lean Into It".

16. "I can sing, that's the kind of life for me, want it loose and fancy free..."?

From Quiz Name that Band - 7

Answer: April Wine

This is from the album "Faster Harder". The song is called "I Like to Rock".

17. "You can't use me then just up and leave. You better beleive if I walk out that door it's forever..."?

From Quiz Name that Band - 6

Answer: Schenker Mcauley Group (MSG)

This song was on an album Michael Schenker and Robin Mcauley did togather titled "MSG" back in 1991, the song is called "When I'm Gone".

18. "So you find me hard to handle, well I'm easier to hold, so you like my spurs that jingle..."?

From Quiz Name that Band - 5

Answer: Gregg Allman

The Song is "I'm No Angel", from a solo album Gregg did in the late 80's. You can also find it on the Allman Brothers album "Dreams", made in 1989.

19. "I can never deny all the sweet things I have tasted..."?

From Quiz Name that Band - 4

Answer: Whitesnake

This is from the song "Crying in the Rain" on the album "Saints and Sinners".

20. "Time has made you finally realize your loneliness and your guilt inside. Your reaching for something you never had..."?

From Quiz Name that Band - 3

Answer: Queensryche

The song is "Bridges". It is from the "Promise Land" album

21. "Every day is filled with sin, my nights are filled with anger. Hollow lies, forced denial, if you told the truth I can't remember..."?

From Quiz Name that Band - 2

Answer: Nazareth

From the song "Miss Misery", on their "Hair of the Dog" album.

22. "And as we wind on down the road, our shadows taller than our souls..."?

From Quiz Name that Band - 1

Answer: Led Zeppelin

"There walks a lady we all know..." from the #1 song of all time "Stairway to Heaven".

23. This American AOR band made three albums in the 1970s. The first was self-titled, followed by "Berkshire" and "Fragile Line". The lead singer was named David Palmer. Who were they?

From Quiz Who On Earth Are They?

Answer: The Big Wha-Koo

David Palmer actually sang lead vocals on a few tracks on the first Steely Dan album, "Can't Buy A Thrill". Most of my friends have heard of this much more famous band! Wha-Koo guitarist Danny Douma also recorded with artists like Eric Clapton and Fleetwood Mac, as well as making his own solo albums. Bonaroo once toured the UK with groups like Little Feat, and Barefoot Jerry and Edward Bear are better known in America.

24. What band is Brian Welch from?

From Quiz Name the Band

Answer: KoRn

He is one of two guitarists for KoRn.

25. What band performs the song 'Satellite'?

From Quiz Name That Artist!

Answer: Dave Matthews Band

Dave has said to have wrote the song 'satellite' while watching the his local weather station.

26. Which US group had a hit on the UK Singles Chart with these words? "I didn't know just what to do And so I whispered I love you"

From Quiz Whose Line Was It Anyway: US Groups of the '60s.

Answer: The Beach Boys

The Beach Boys sang "Then I Kissed Her". It peaked at number four on the UK Singles Chart for The Beach Boys in 1967. It was not released as a single in the USA. The Beach Boys contained a songwriter on a par with Lennon & McCartney in the form of tortured genius Brian Wilson. He along with brothers Carl and Dennis, cousin Mike Love and friend Al Jardine formed The Beach Boys. There were other members of the group at different times: David Marks, Bruce Johnston and Ricky Fataar. In 1964 and 1965, Glen Campbell was a temporary replacement for Brian Wilson at Beach Boy concerts.

27. Which Liverpool group sang these words? "The night-time shadows disappear And with them go, all your tears For the morning will bring joy For every girl and boy"

From Quiz Whose Line Was It Anyway: UK Groups of the '60s.

Answer: Gerry and The Pacemakers

Gerry and The Pacemakers sang "Don't Let The Sun Catch You Crying". It peaked at number six on the UK Singles Chart for Gerry and The Pacemakers in 1964. It peaked at number four on the Billboard Hot 100 the same year. "Don't Let The Sun Catch You Crying" was Gerry and The Pacemakers' fifth consecutive UK Top Ten hit and their first US Top Ten hit. It was written by group members Gerry Marsden/Freddie Marsden/Les Chadwick/Les Maguire. It was first recorded by British singer Louise Cordet and produced by ex-Shadows drummer Tony Meehan but it failed to chart.

28. An Australian band produced a distinctly Australian-named hit single in 1981 which went on to be the theme song for "Australia II" when that boat won the America's Cup in 1983. The song had a flute motif throughout the song. What was the band name?

From Quiz The Piper Calls The Tune

Answer: Men at Work

Men at Work started in Melbourne in June 1979 with Colin Hay, lead vocals/ guitar, Ron Strykert on bass guitar, and Jerry Speiser as the drummer, soon after joined by Greg Ham on flute, sax and keyboards (who can forget his sax in their debut single "Who Can It Be Now). John Rees on bass guitar joined later, with Strygert switching to lead guitar. In 1983, they had an an Australian first: simultaneous number one album and number one single in the respective United States Billboard charts: "Business as Usual" and "Down Under" (1981). They achieved a similar feet on the Australian, New Zealand, and United Kingdom charts. In 2010, Larrikin Records successfully sued Hay and Strykert, their record label (Sony) and their music publishing company (EMI Songs Australia) because of the appropriation without attribution of "Kookaburra" (a 1932 Australian nursery rhyme) for the flute line in "Down Under".

29. A perennial argument centers around what should be considered this band's last album. Which band's last album may or may not have been 'Abbey Road'?

From Quiz The Ballistic Sheep Band Together

Answer: The Beatles

The official title for "last Beatles album" is up for debate. 'Let it Be' was the last album released by the band, but most of it was recorded before 'Abbey Road'. The Beatles, also known as John, Paul, George and Ringo, are arguably the greatest band of all time, despite only being together for a decade. What other band could have a compilation album ('The Beatles 1') released thirty years after disbanding hit number one on most of the major world charts?

This is category 2932
Last Updated May 18 2024 5:45 AM
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.