FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Aguilera Christina Quizzes, Trivia and Puzzles
Aguilera Christina Quizzes, Trivia

Christina Aguilera Trivia

Christina Aguilera Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music A-C

Fun Trivia
15 Christina Aguilera quizzes and 180 Christina Aguilera trivia questions.
1.
  Here' s a "Fighter" for you    
Multiple Choice
 15 Qns
These lyrics came so close to the way I used to feel. I'll give you most of the lyrics, you pick the missing words.
Average, 15 Qns, Zanette, Jan 02 05
Average
Zanette
6519 plays
2.
  Average Christina Aguilera Lyrics Trivia    
Multiple Choice
 10 Qns
These lyrics are off of Christina's first album.
Average, 10 Qns, glitter12, Nov 19 03
Average
glitter12
6486 plays
3.
  Average Christina Aguilera 'Stripped' Trivia    
Multiple Choice
 20 Qns
I will name the song and you tell me the missing words of the lyrics. Good luck!
Average, 20 Qns, perkybabe05, Oct 06 11
Average
perkybabe05
6444 plays
4.
  Christina Aguilera Lyrics Test Your Knowledge    
Multiple Choice
 10 Qns
This is a quiz about Christina Aguilera's song lyrics. Enjoy!
Average, 10 Qns, jennifer1000, Nov 20 10
Average
jennifer1000
753 plays
5.
  Christina Aguilera's "Stripped"    
Multiple Choice
 10 Qns
Christina Aguilera's "Stripped" album is a mixture of a lot of genres in music! How much do you know about the lyrics and songs?
Average, 10 Qns, hotcocoa, Apr 15 05
Average
hotcocoa
3595 plays
6.
  All about Christina Aguilera    
Multiple Choice
 10 Qns
How many octaves does the famous Christina Aguilera have in her vocal range? What's the name of her executive husband? What is something she has NEVER said? Find out all this and more in this mind-blowing quiz!
Tough, 10 Qns, blondefairy, Nov 13 07
Tough
blondefairy
1274 plays
7.
  10 Question Christina Aguilera 'Stripped' Quiz    
Multiple Choice
 10 Qns
Hey, this is my Christina Aguilera 'Stripped' quiz. I'll give some lyrics of a song off this album and you will name that song. Good Luck!
Average, 10 Qns, GameQueen00, Jul 07 04
Average
GameQueen00
2060 plays
8.
  DirrtyAngel's Christina Quiz    
Multiple Choice
 15 Qns
This is a quiz dedicated to my favorite singer. It should be easy for the fans. Good luck!
Tough, 15 Qns, DirrtyAngel, Oct 31 06
Tough
DirrtyAngel
2275 plays
9.
  Christina Mania!    
Multiple Choice
 10 Qns
Christina's gone through alot of torment over her life. However, she has stuck through it and is now a well known singing sensation. Let's test your knowledge on her.
Average, 10 Qns, blondefairy, Oct 08 07
Average
blondefairy
806 plays
10.
  Christina Aguilera 'Back To Basics'    
Multiple Choice
 15 Qns
Fun quiz on Christina's album "Back To Basics". See how much you know!
Tough, 15 Qns, britlyn, Mar 18 10
Tough
britlyn
1027 plays
trivia question Quick Question
According to Christina Aguilera's "Hurt" lyrics, what is she sorry for?

From Quiz "Christina Aguilera Lyrics"




11.
  Miss Christina    
Multiple Choice
 10 Qns
Hey "Beautiful", do you think you know all there is to know about Christina? Well let's trust "the voice within" and "soar" through this quiz.
Difficult, 10 Qns, missdirrty, Dec 27 12
Difficult
missdirrty
1462 plays
12.
  The Christina Aguilera Lyric Match Game    
Multiple Choice
 15 Qns
All you have to do in this quiz is match the song lyric to the album/single it came from. It will include selections from Christina Aguilera's solo albums and her collaborations with other artists (singles).
Difficult, 15 Qns, Purple_Reina, Mar 31 20
Difficult
Purple_Reina
Mar 31 20
2402 plays
13.
  Ain't No Other Singer    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is all about Christina Aguilera, her songs, and albums. Enjoy!
Tough, 10 Qns, broadwaygrl621, Nov 30 07
Tough
broadwaygrl621
1011 plays
14.
  Christina Aguilera "Stripped" lyrics    
Multiple Choice
 10 Qns
Quiz on the lyrics of Christina's "Stripped" album.
Average, 10 Qns, britlyn, Jun 21 10
Average
britlyn
2968 plays
15.
  "Dirrty" Lyrics    
Multiple Choice
 10 Qns
Complete the lyrics to the popular song "Dirrty."
Average, 10 Qns, stokley4, Aug 23 09
Average
stokley4
4992 plays

Christina Aguilera Trivia Questions

1. Complete the following lyric from "Dirrty": "Oh, I'm overdue, give me some room, I'm comin' ________..."

From Quiz
Christina Aguilera Lyrics

Answer: through

This Christina Aguilera song is called "Dirrty". It was in Aguilera's album "Stripped". This song featured rapper Redman.

2. With which well-known artist did Christina collaborate with for a new version of the Rose Royce classic 'Car Wash'?

From Quiz Christina Mania!

Answer: Missy Elliot

Christina has had numerous awards, including five Grammies and 16 nominations.

3. What song is this line from? "God bless the man that I have scorned"

From Quiz Christina Aguilera 'Back To Basics'

Answer: Mercy On Me

This is the last line in the second verse. Christina wrote this with Linda Perry.

4. What was the name of Christina's first album?

From Quiz Ain't No Other Singer

Answer: Christina Aguilera

The first album Christina released was self-titled, in the year of 1999. DID YOU KNOW? Christina was born on December 18, 1980.

5. Where did Christina Aguilera attend High School?

From Quiz Miss Christina

Answer: North Allegheny High School, Pennsylvania

She only briefly attended high school, as her mom Shelly thought it would be better for her to be home-schooled, because she traveled so much and because her class mates were showing resentment due to her new-found fame.

6. What song do these lyrics come from: "He comes from a foreign place an island far away intrigues me with every move till' I'm breathless, I'm helpless, can't keep my cool."?

From Quiz Christina Aguilera 'Stripped'

Answer: Infatuation

This is song number five on her "Stripped" album.

7. Which album/single features the line, "When I lose the will to win, I just reach for you and I can reach the sky again"?

From Quiz The Christina Aguilera Lyric Match Game

Answer: "Christina Aguilera"

The name of the song is "I Turn to You". It was written by Dianne Warren, who has written many songs for Aguilera and a variety of other artists including Aerosmith, Elton John, N'Sync, Luciano Pavarotti, Whitney Houston, Mya, and Luther Vandross, to name just a few.

8. "Oh, I'm overdue. Give me some room. I'm comin through. Paid my dues. In the mood. Me and the girls gonna ..."

From Quiz "Dirrty" Lyrics

Answer: shake the room

Christina was born on December 18, 1980.

9. Which song do these lyrics come from? "This is for my girls all around the world who have come across a man that don't respect your worth"?

From Quiz Christina Aguilera's "Stripped"

Answer: Can't Hold us Down

This is a great song featuring Lil' Kim about the rights of women and standing up for respect.

10. What song is this line from? "I don't know what hurt you, but I wanna make it right"

From Quiz Christina Aguilera "Stripped" lyrics

Answer: Impossible

This song was written by Alicia Keys.

11. "Well I thought I knew you, thinkin' you were true Guess I, I couldn't trust called your bluff time is up Cause ____"

From Quiz Here' s a "Fighter" for you

Answer: I've had enough

The lyrics in this quiz were found in the cover of the CD "Stripped".

12. "Stripped" Intro: "I will never hide what I really feel, __ ___ __."

From Quiz Christina Aguilera 'Stripped'

Answer: No way oh

This is the seventh line in the intro.

13. 'Why is my reflection someone I don't _____?'

From Quiz Christina Aguilera Lyrics

Answer: know

These lyrics are from 'Reflection'. She sang this song for the hit Disney movie 'Mulan'.

14. Complete the following lyric from "Beautiful": "To all your friends, you're delirious, so consumed in all your doom, trying hard to fill the _________..."

From Quiz Christina Aguilera Lyrics

Answer: emptiness

This Christina Aguilera song is called "Beautiful". It was in Aguilera's album "Stripped".

15. Which year was Christina's second studio album released?

From Quiz Christina Mania!

Answer: 2002

Christina's second album, 'Stripped', received mixed reviews and yet produced very good sales. However, it was only good comments from the critics as she released her third studio album, 'Back to Basics', showing her true vocal talent.

16. Which singer had a hit song written by Christina?

From Quiz All about Christina Aguilera

Answer: Kelly Clarkson

'Miss Independent' was written by Christina although she didn't finish it in time for her 'Stripped' album.

17. Finish the lyric: "Young girl just ______ _______/ soon you're gonna see a brighter day."

From Quiz Ain't No Other Singer

Answer: hold tight

From the singer's vocally and by lyrics AMAZING song (my personal favorite), "A Voice Within", that Glen Ballard co-wrote. DID YOU KNOW? Christina's father was in the military, causing her to live in many different places, such as New Jersey and Japan.

18. Name four other places Christina has lived, besides Pennsylvania,

From Quiz Miss Christina

Answer: Japan, Florida, Texas and New Jersey

Due to Christina's father's postion in the military, the family moved around to a number of places before settling in Wexford, Pennsylvania.

19. In which song do these lyrics appear: "Let's get open, cause a commotion, still goin' eight in the mornin' there's no stoppin' we keep it poppin', hard rockin' everyones talkin'."?

From Quiz Christina Aguilera 'Stripped'

Answer: Dirrty & Dirty

This song has a music video.

20. On which album/single will you hear, "I'm the one who's in control. Now I'm acting like a fool"?

From Quiz The Christina Aguilera Lyric Match Game

Answer: "Christina Aguilera"

The song is called "Obvious". Aguilera has mentioned that out of all of the songs on her debut album, "Obvious" is her favorite because it related to her feelings about trying to be heard and establish her own identity as a young, new artist.

21. What is Christina's middle name?

From Quiz DirrtyAngel's Christina Quiz

Answer: Maria

It's Maria. In case you were wondering - Giselle is Beyone Knowles' middle name and Jennifer is my own middle name.

22. "DJ's spinning (show your hands). Let's get dirrty (that's my jam) I need that, uh, to get me off. Sweat until my clothes ____ ____."

From Quiz "Dirrty" Lyrics

Answer: come off

Christina was born in Staten Island, NY.

23. Complete this phrase from "Keep on Singin' My Song": "I never want to dwell on the _____ again..."

From Quiz Christina Aguilera's "Stripped"

Answer: pain

This os a song about her finding her inner self and doing what she feels is right.

24. Complete this line: "It's explosive, speakers are thumpin', still jumpin..."

From Quiz Christina Aguilera "Stripped" lyrics

Answer: Six in the mornin

This is from "Dirrty". The line "Still going, eight in the morning" comes later in the song. "Dirrty" reached number one on the UK charts and features a singer called Redman.

25. "You were there by my side, always ____ But your joy ride came down in flames cause your greed sold me out in shame"

From Quiz Here' s a "Fighter" for you

Answer: down for the ride

"Fighter" is written by Christina Aguilera and Scott Storch.

26. "Can't Hold Us Down": "This is for my girls all around the _____!"

From Quiz Christina Aguilera 'Stripped'

Answer: world

Lil' Kim is featured in this song.

27. 'I know, you know so baby don't pretend you won't keep me ___ if ya will or ya won't.'

From Quiz Christina Aguilera Lyrics

Answer: guessin

From the song 'Come on Over Baby(All I Want Is You)'. In the beginning of this music video it shows her talking on the phone and she starts to sing the song.

28. According to Christina Aguilera's "Fighter" lyrics, what part of her body got thicker?

From Quiz Christina Aguilera Lyrics

Answer: skin

In "Fighter", Christina Aguilera sings "Made my skin a little bit thicker". "Fighter" is in Aguilera's album "Stripped".

29. What nationality is Christina's mother?

From Quiz All about Christina Aguilera

Answer: Irish.

Although her mother moved to America in her youth, Christina's grandmother and mother are actually of Irish descent, while her father is from Ecuador.

30. Complete this line: "Hush now don't say a word, I'm gonna..."

From Quiz Christina Aguilera 'Back To Basics'

Answer: Give you what you deserve

This is from the song 'Nasty Naughty Boy', a Burlesque style song which Christina co-wrote with Linda perry.

This is category 1798
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.