FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Aint No Other Singer
Quiz about Aint No Other Singer

Ain't No Other Singer Trivia Quiz


This quiz is all about Christina Aguilera, her songs, and albums. Enjoy!

A multiple-choice quiz by broadwaygrl621. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music A-C
  8. »
  9. Christina Aguilera

Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
244,248
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
5 / 10
Plays
1011
- -
Question 1 of 10
1. What was the name of Christina's first album? Hint


Question 2 of 10
2. Finish the lyric: "Young girl just ______
_______/ soon you're gonna see a brighter day."

Answer: (Two Words)
Question 3 of 10
3. Who produced "I'm OK"? Hint


Question 4 of 10
4. Which singer did Christina co-write for, yet the singer did not know until after the single's release?

Answer: (One Word)
Question 5 of 10
5. Which of the following quotes did Christina *not* say? Hint


Question 6 of 10
6. Christina is deeply involved in charity work. Which of the following causes did Christina reportedly give all of her wedding gifts to? Hint


Question 7 of 10
7. In what year did Christina win the title as Best New Artist at the Grammy Awards? Hint


Question 8 of 10
8. What song did Baby Jane perform at the 2006 MTV Music Video Awards?

Answer: (One Word)
Question 9 of 10
9. How many octaves are in Christina's throat?

Answer: (number in number or word form)
Question 10 of 10
10. Who was featured in Christina's song "Dirrty"? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 24 2024 : bernie73: 1/10
Apr 19 2024 : Guest 72: 8/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What was the name of Christina's first album?

Answer: Christina Aguilera

The first album Christina released was self-titled, in the year of 1999.

DID YOU KNOW?
Christina was born on December 18, 1980.
2. Finish the lyric: "Young girl just ______ _______/ soon you're gonna see a brighter day."

Answer: hold tight

From the singer's vocally and by lyrics AMAZING song (my personal favorite), "A Voice Within", that Glen Ballard co-wrote.

DID YOU KNOW?
Christina's father was in the military, causing her to live in many different places, such as New Jersey and Japan.
3. Who produced "I'm OK"?

Answer: Linda Perry

Christina wanted this to be the fifth and final single from 'Stripped', but "A Voice Within" took its place.

DID YOU KNOW?
Christina has also been referred to as X-Tina and Baby Jane.
4. Which singer did Christina co-write for, yet the singer did not know until after the single's release?

Answer: Jojo

Jojo was completely unaware that Christina co-wrote her single "Too Little Too Late" until after it was released.

DID YOU KNOW?
Christina's work with Mya, Lil' Kim, and P!nk, "Lady Marmalade", is featured on the 'Moulin Rouge' soundtrack.
5. Which of the following quotes did Christina *not* say?

Answer: "I'm not a performer anymore. I'm... an artist."

Christina's quote was "I'm not an entertainer anymore. I'm... an artist."

DID YOU KNOW?
Christina married music executive Jordan Brattman in 2005.
6. Christina is deeply involved in charity work. Which of the following causes did Christina reportedly give all of her wedding gifts to?

Answer: Hurricane Katrina victims

Christina has done charity work for Katrina, PETA, HIV/AIDS, Youth AIDS, NCADV, Women's Center & Shelter of Greater Pittsburg, and Refuge UK.

DID YOU KNOW?
The singer worked with Sean "Diddy" Combs for his new single "Tell Me" in which Christina is featured.
7. In what year did Christina win the title as Best New Artist at the Grammy Awards?

Answer: 2000

She also won Best Female Pop Vocal Performance for "Beautiful" in 2004 and Best Pop Collaboration with Vocals for "Lady Marmalade (featuring P!nk, Mya, and Lil' Kim) in 2002.

DID YOU KNOW?
Christina's music can be classified as pop, dance, adult contemporary, pop rock, R&B, or jazz.
8. What song did Baby Jane perform at the 2006 MTV Music Video Awards?

Answer: Hurt

The singer sang the beautiful ballad from her 2006 album 'Back to Basics'.

DID YOU KNOW?
Christina has the ability to hit notes in the whistle register, which is pretty darn high!
9. How many octaves are in Christina's throat?

Answer: 4

This gives Christina a large range of notes.

DID YOU KNOW?
After singing an Etta James song on 'Star Search', Christina failed to win. But when she went back to her home town and appeared on 'Wake Up with Larry Richert', everyone commented that the 10-year-old sounded 10 years older.
10. Who was featured in Christina's song "Dirrty"?

Answer: Redman

From her 2002 album, 'Stripped'.

DID YOU KNOW?
X-Tina says that her must-have make-up accessory is red lipstick.
Source: Author broadwaygrl621

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/28/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us