FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Faith No More Quizzes, Trivia and Puzzles
Faith No More Quizzes, Trivia

Faith No More Trivia

Faith No More Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music D-G

Fun Trivia
3 quizzes and 50 trivia questions.
1.
  Just A Faith No More Quiz    
Multiple Choice
 25 Qns
An FNM quiz, because I've seen one or two other FNM quizzes around here in Funtrivia. The 1st 10 questions you have to match the lyrics with the song. The 2nd 10 questions you have to fill in the blank. The last 5 questions are various. Have fun!
Average, 25 Qns, sophisticated, Jul 14 02
Average
sophisticated
1788 plays
2.
  Faith No More    
Multiple Choice
 10 Qns
Here is a quiz on the great Faith No More!
Difficult, 10 Qns, wobby87, Jan 19 11
Difficult
wobby87
531 plays
3.
  Faith No More Lyrics    
Multiple Choice
 15 Qns
This quiz is for all you die hard FNM fans. It's a toughie. The questions are mixed (fill-in-the-blank and multiple choice) and in 'finish the lyric' style unless otherwise indicated. Here's a hint...no songs from 'Album Of The Year', ok? Get to it.
Difficult, 15 Qns, Deelite, Dec 15 06
Difficult
Deelite
823 plays

Faith No More Trivia Questions

1. 'Because I'm somewhere in between'

From Quiz
Just A Faith No More Quiz

Answer: 'Falling To Pieces'

'...my love and my agony'

2. Drummer Mike Bordin has NOT served as drummer for which band?

From Quiz Faith No More

Answer: Primus

He is good friends with Primus, but has never officially been their drummer.

3. 'You're perfect, yes it's true'.

From Quiz Just A Faith No More Quiz

Answer: 'Midlife Crisis'

'...but without me you're only you'.

4. 'You did one thing wrong...'?

From Quiz Faith No More Lyrics

Answer: you woke up

'Ugly In The Morning' - 'King for a Day, Fool for a Lifetime'

5. 'Smiling, with the mouth of the ocean'

From Quiz Just A Faith No More Quiz

Answer: 'Ashes to Ashes'

'...and I'll wave to you, with the arms of the mountain. I'll see you!'.

6. 'We care a lot--about Transformers 'cause there's more...'

From Quiz Faith No More Lyrics

Answer: than meets the eye

'We Care A Lot' - 'We Care A Lot' or 'Introduce Yourself'

7. In 1992, "A Small Victory" was remixed by a member/producer of what band?

From Quiz Faith No More

Answer: Killing Joke

It was remixed by Youth.

8. 'I wanna be high, so high'

From Quiz Just A Faith No More Quiz

Answer: 'Easy'

'...I wanna be free to know the things I do are right'.

9. 'And it's a dirty job, but someone's gotta do it'

From Quiz Just A Faith No More Quiz

Answer: 'We Care a Lot'

10. 'Yesterday's forgotten the morning after. I can taste you, I can hear your...'?

From Quiz Faith No More Lyrics

Answer: laughter

'The Morning After' - 'The Real Thing'.

11. Which track from the album "We Care A Lot" was re-recorded with Mike Patton for release on the Japanese pressing of "Angel Dust"?

From Quiz Faith No More

Answer: As The Worm Turns

"We Care A Lot" has been performed in concert at virtually every Faith No More show.

12. 'I didn't feel a thing'

From Quiz Just A Faith No More Quiz

Answer: 'Evidence'

'...Look in the eye and testify'

13. Name The Song: 'Oh, now I can really feel it, how could you ever stand it? I'm not the kind of person who would say it, if it wasn't the truth'?

From Quiz Faith No More Lyrics

Answer: 'R n' R'

'R n' R' - 'Introduce Yourself'.

14. Which member of Mr. Bungle also recorded an album with Faith No More?

From Quiz Faith No More

Answer: Trey Spruance

Trey Spruance played guitar on "King For A Day/Fool For A Lifetime," but did not want to tour with the band.

15. 'It would be wrong to ask you why'

From Quiz Just A Faith No More Quiz

Answer: 'Digging the Grave'

'...because I know what goes inside'

16. What song on 'Introduce Yourself' contained unintelligible 'terminal jive'?

From Quiz Faith No More Lyrics

Answer: 'The Crab Song'

'Umm jfklsk umm noasd, Hey! Quit Talking That Terminal JIVE!' Yes, Those are the lyrics to the song. Great, isn't it?

17. In which video does the band NOT appear?

From Quiz Faith No More

Answer: I Started A Joke

This was released as the single for "Who Cares A Lot? The Greatest Hits" when the band had already disbanded.

18. 'But I'll just keep my mouth shut'

From Quiz Just A Faith No More Quiz

Answer: 'A Small Victory'

'...It shouldn't bother me, but it does!' (for the ones who clicked on 'Midnight Cowboy': that one has no lyrics!)

19. 'Surprise! You're Dead! ha ha ha...'?

From Quiz Faith No More Lyrics

Answer: open your eyes

'Surprise! You're Dead!' - 'The Real Thing'.

20. Name the Song: 'Bodies float up from the bottom of the river like bubbles in fine champagne'?

From Quiz Faith No More Lyrics

Answer: Crack Hitler

'Crack Hitler' - 'Angel Dust'.

21. Faith No More toured with several different bands while promoting "The Real Thing." Who did they NOT open shows for?

From Quiz Faith No More

Answer: Megadeth

Robert Plant said he was a big fan of "The Real Thing."

22. Name The Song: 'This is the best party I've been to. Don't let me die with that silly look in my eyes'?

From Quiz Faith No More Lyrics

Answer: King For A Day & King

'King For A Day' - 'King For A Day' (le duh).

23. 'It's your last cup of sorrow, what can you say? ___________'

From Quiz Just A Faith No More Quiz

Answer: finish it today

It's from the song 'Last Cup Of Sorrow', from the album 'Album Of The Year'.

24. What two songs sport these lyrics? 'We've got the same {ideas;} we got the same old fears--they're different colors sometimes, but then, hey, who cares'?

From Quiz Faith No More Lyrics

Answer: 'R N' R' and 'Chinese Arithmetic'

'Chinese Arithmetic' - 'Introduce Yourself' the lines are actually repeated in 'R N' R', but towards the end they are slightly different...If you are a true FNM fan, you know what I'm talkin' about.

25. 'One minute here and one minute there, ___________'

From Quiz Just A Faith No More Quiz

Answer: don't know if I'll laugh or cry

If 'now I'm waving goodbye' was 'then you wave goodbye', that also would've been correct. By the way, the song is called 'From Out Of Nowhere' from the album 'Real Thing'.

26. 'And he made us {proud;} he made us rich. And how were we to know he's...'?

From Quiz Faith No More Lyrics

Answer: counterfeit

'Everything's Ruined' - 'Angel Dust'.

27. 'All you need is just one more ________'

From Quiz Just A Faith No More Quiz

Answer: excuse

It's a line from the song 'The Gentle Art of Making Enemies' from their album 'King for a Day...Fool for a Lifetime'

28. 'It's always funny until someone gets hurt and then it's just...'?

From Quiz Faith No More Lyrics

Answer: hilarious

'Ricochet' - 'King For A Day'.

This is category 5019
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.