FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Lavigne Avril Quizzes, Trivia and Puzzles
Lavigne Avril Quizzes, Trivia

Avril Lavigne Trivia

Avril Lavigne Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music L-P

Fun Trivia
13 Avril Lavigne quizzes and 130 Avril Lavigne trivia questions.
1.
  Avril Lavigne Lyrics    
Multiple Choice
 10 Qns
All you have to do in this quiz is either tell me which song the lyric is from, or finish it off. (Please note: I got this information on the lyrics from www.letssingit.com, not from Avril Lavigne's album, "Let Go") Enjoy!
Average, 10 Qns, Eema-U, Sep 12 10
Average
Eema-U
14629 plays
2.
  Easy 'Complicated' Quiz    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is just about the lyrics of the song 'Complicated' by Avril Lavigne. It should be very easy- all you have to do is fill in the missing word(s) in the sentence! Good luck!
Easier, 10 Qns, nephele, Dec 01 02
Easier
nephele
17315 plays
3.
  Avril Lavigne: Finish the Lyrics    
Multiple Choice
 10 Qns
I give a verse of the lyrics, you finish what I left out. Either choose from multiple choices or type in the missing word(s). It's easy enough!
Average, 10 Qns, jadranska, Aug 19 05
Average
jadranska
11267 plays
4.
  All About Avril!    
Multiple Choice
 10 Qns
Avril Lavigne is, in my opinion, one of the most inspirational singers out there! Let's see how well you know her lyrics.
Average, 10 Qns, dancing_sun_star, May 04 12
Average
dancing_sun_star
8434 plays
5.
  Absolutely Avril Lavigne Lyrics!   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
You think you know Avril Lavigne? Test your knowledge by taking the 'Avril Lavigne 10Q' lyrics quiz! The questions are all based on Avril Lavigne's lyrics so I hope you know them all! Have fun and good luck!
Average, 10 Qns, princezz_jezz, Nov 13 10
Average
princezz_jezz
896 plays
6.
  Avril Lavigne's Pop Music   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Avril Lavigne has written many amazing songs. I will give you a lyric, then you choose the song the lyric is from. Have fun and good luck!
Average, 10 Qns, jazzykid1, Aug 31 08
Average
jazzykid1
1958 plays
7.
  Avril Lavigne    
Multiple Choice
 10 Qns
Here are some question's about Avril Lavigne before and after she became a singer. Hope you enjoy!
Tough, 10 Qns, kewlbabe2020, Jan 12 08
Tough
kewlbabe2020
3230 plays
8.
  An Avril Lavigne Mixture   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz will include: one CD question, lyric completion, and two movie questions.
Average, 10 Qns, anime_girl94, Mar 22 10
Average
anime_girl94
3243 plays
9.
  Can You Remember The Avril Lavigne Lyrics?   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 15 Qns
Avril Lavigne has three CDs and even has her own clothing line! Hopefully more is to come from this fabulous artist.
Average, 15 Qns, dlbn, Jan 13 11
Average
dlbn
669 plays
10.
  Avril Lavigne - The Best Damn Years    
Multiple Choice
 10 Qns
Think you are Avril's No.1 fan? Put your knowledge to this test is this quiz! Have fun!
Average, 10 Qns, CherryEllie, Aug 25 09
Average
CherryEllie
780 plays
trivia question Quick Question
What sport did Avril play at the age of ten?

From Quiz "Avril Lavigne 'The Teen-Pop Slayer'"




11.
  Avril Lavigne Singles Lyrics    
Multiple Choice
 10 Qns
Here is a quiz on the lyrics from some of Avril Lavigne's hit singles. See how well you know the songs.
Average, 10 Qns, brownrose, May 18 14
Average
brownrose
211 plays
12.
  Avril Lavigne 'The Teen-Pop Slayer'    
Multiple Choice
 5 Qns
This quiz is about Avril, you know the girl who sings the song "Complicated'. All info. was taken from Rolling Stone Mag.
Tough, 5 Qns, billi...girl, Feb 14 03
Tough
billi...girl
6993 plays
13.
  The Avril Lavigne Fanatic    
Multiple Choice
 10 Qns
Think you know Avril Lavigne? Try this quiz to see how well you know her life as a singer/actress/person. Have FUN!
Average, 10 Qns, AskerOverLord, Jul 19 12
Average
AskerOverLord
314 plays

Avril Lavigne Trivia Questions

1. What song are these lyrics from? "If I could say what I want to say/I'd say I wanna blow you away/Be with you every night/Am I squeezing you too tight?"

From Quiz
Avril Lavigne Singles Lyrics

Answer: Things I'll Never Say

"Things I'll Never Say" is the correct answer. These lyrics are from the chorus of the song. "Things I'll Never Say" was released as a radio-only single in Italy.

2. Avril Lavigne dropped out of school after she landed a record deal. Which grade was she in when she dropped out?

From Quiz The Avril Lavigne Fanatic

Answer: 11th grade

When Avril was in the eleventh grade (at the age of sixteen) she dropped out of school to write the songs for her first album as well as her hit singles.

3. What country is Avril Lavigne from?

From Quiz Avril Lavigne - The Best Damn Years

Answer: Canada

Avril Lavine was born in Belleville, Ontario, Canada and moved to Napanee, Ontario, Canada at the age of five.

4. Hi! What song is this lyric from? "She's all over the place."

From Quiz Avril Lavigne's Pop Music

Answer: Nobody's Home

This is one of my favourite songs! This bit of the song goes "She can't find a place, she's losing her faith, she's falling from grace, she's all over the place." You can find it in the album "Under My Skin". Michelle Branch also did a cover version of this song.

5. List Avril's CDs in the order in which they came out.

From Quiz An Avril Lavigne Mixture

Answer: "Let Go", "Under My Skin", "The Best Damn Thing"

'Let Go' was released in 2002, 'Under My Skin' in 2004, and 'The Best Damn Thing' in 2007.

6. 'You're trying to be _____'.

From Quiz Easy 'Complicated' Quiz

Answer: cool

Avril is a skater-punk.

7. How does Avril Lavigne spell her song title "Skater Boy"?

From Quiz All About Avril!

Answer: Sk8er Boi

I've seen it spelled "Sk8tr Boi" as well. However, this is incorrect, as on her album, it is spelled "Sk8er Boi". Go figure!

8. "..Right now I feel _________ to you, like i'm not real..."

From Quiz Avril Lavigne: Finish the Lyrics

Answer: invisible

The song is "Losing Grip", and the stanza goes "Are you aware of what you make me feel, baby? Right now I feel invisible to you, like I'm not real..didn't you feel me lock my arms around you? Why'd you turn away, here's what I have to say.."

9. What country is Avril from?

From Quiz Avril Lavigne 'The Teen-Pop Slayer'

Answer: Canada

Avril grew up in Napanee, Ontario, population of 5,000.

10. Avril taught herself guitar. How old was she and whose guitar did she learn to play?

From Quiz The Avril Lavigne Fanatic

Answer: 12 - her father's

In an interview she told the camera that when she was 12, she taught herself to play her father's six-string guitar and has played ever since, at concerts and at gatherings.

11. In "Sk8er Boi", what is the girl feeding when she turns on the TV?

From Quiz Can You Remember The Avril Lavigne Lyrics?

Answer: The baby

The girl in the song has a baby five years after her time with the Sk8er Boi. The song is about a guy she knew when she was younger. He was a nobody back then, but he turned into a somebody.

12. What are the missing words?: "Hey, hey, you, you, I _____ like your __________!"

From Quiz Absolutely Avril Lavigne Lyrics!

Answer: Don't, girlfriend

These lyrics are from the song 'Girlfriend' which was a massive hit in 2007 after it was released on the 5th of March. Like 'I'm With You' this song was a single and part of an album. This song is about a girl being jealous of a boy's girlfriend so she tries flirting with him throughout the song convincing him to be her boyfriend.

13. What is the name of Avril Lavigne's clothing line for juniors?

From Quiz Avril Lavigne - The Best Damn Years

Answer: Abbey Dawn

Abbey Dawn was first released in 2008. It is sold at Kohl's in the USA. Fashion website Stardoll has virtual Abbey Dawn clothing, which users can buy for their "Medolls".

14. Can you choose what song this lyric is from? "Sometimes I get so weird, I almost freak myself out."

From Quiz Avril Lavigne's Pop Music

Answer: Anything But Ordinary

This is the first line in the song "Anything But Ordinary". It really touches me, because I feel the exact same way about my life: eg: "To walk within the lines would make my life so boring" The song is from the album "Let Go". Did you know that Avril Lavigne writes most of her songs?

15. On Avril's CD, "The Best Damn Thing", there is a song called, "Keep Holding On." The producers from what movie asked Avril to write a song for the movie?

From Quiz An Avril Lavigne Mixture

Answer: Eragon

The producers from the movie, "Eragon," came to her and asked her if she could write a song for the movie. Avril got to see a clip from it and then wrote, "Keep Holding On."

16. Where was Avril born?

From Quiz Avril Lavigne

Answer: Ontario, Canada

On September 27, 1984 Avril was born and raised in Ontario, Canada.

17. 'It's a damn cold night.' Which song is this from?

From Quiz Avril Lavigne Lyrics

Answer: I'm with you

This is part of the chorus, and the third single released from her album.

18. 'Life's like this, you fall and you _____ and you break and you take what you get'.

From Quiz Easy 'Complicated' Quiz

Answer: crawl

Avril is from Napanee, Ontario.

19. "I'm standing on the _________, I'm waiting in the dark..."

From Quiz Avril Lavigne: Finish the Lyrics

Answer: Bridge

The song is "I'm with You", and the stanza is, "I'm standing on the bridge, I'm waiting in the dark, I thought that you'd be here by now, there's snothig but the rain. No footsteps on the ground, I'm listening, but there's no sound.."

20. In what grade did she receive her first kiss?

From Quiz Avril Lavigne 'The Teen-Pop Slayer'

Answer: ninth

One night her parents were away, a boy snuck over. She says "she wanted to get it done and over with, because it sucked, she didn't know what she was doing".

21. "...Feel calm, I belong, I'm so happy here..." Which song is this line from?

From Quiz The Avril Lavigne Fanatic

Answer: 'Innocence'

This lyric is from the song, 'Innocence'. It was in the album 'The Best Damn Thing'. The lyrics: "I found a place so safe, not a single tear The first time in my life and now it's so clear Feel calm, I belong, I'm so happy here It's so strong and now I let myself be sincere"

22. Which three CDs are all Avril's?

From Quiz Avril Lavigne - The Best Damn Years

Answer: "Let Go"; "Under My Skin"; "The Best Damn Thing";

"Let Go", "Under My Skin" and "The Best Damn Thing" are Avril's albums. The are in the order they were released is 2002, 2004 and 2006.

23. What song does this lyric belong to? "All the memories so close to me just fade away."

From Quiz Avril Lavigne's Pop Music

Answer: My Happy Ending

"All this time you were pretending, so much for my happy ending." It is from the album "Under My Skin".

24. Avril did a voice for what movie?

From Quiz An Avril Lavigne Mixture

Answer: Over the Hedge

In 2006, Avril did the voice for Heather the opossum.

25. How old was Avril when she was first offered a record deal?

From Quiz Avril Lavigne

Answer: 16

When Avril was 16, Arista records head L.A. Reid offered her a record deal.

26. 'Won't you take me by the ________, take me somewhere new?'

From Quiz Avril Lavigne Lyrics

Answer: hand

Part of the chorus of 'I'm With You'.

27. 'Take off all your ______ clothes'.

From Quiz Easy 'Complicated' Quiz

Answer: preppy

Her debut album is called 'Let Go'.

28. What is the name of Avril Lavigne's first CD?

From Quiz All About Avril!

Answer: Let Go

This is Avril Lavigne's first album. It features hit songs such as "Complicated", "Sk8er Boi", and "Tomorrow".

29. Avril likes to perform her song, "Losing Grip", about her ex-boyfriend, when she's feeling _____ ?

From Quiz Avril Lavigne 'The Teen-Pop Slayer'

Answer: mad

She say's " she's always mad at boys". Avril says she also likes to fight! Wow!

30. What song includes these lyrics? "Say, won't you stay forever/Stay, if you stay forever/Hey, we can stay forever young"

From Quiz Avril Lavigne Singles Lyrics

Answer: Here's To Never Growing Up

The lyrics are from the pre-chorus of "Here's To Never Growing Up." The song is from Avril's fifth album. It was released as a single on April 9, 2013.

This is category 6924
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.