FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Spears Britney Quizzes, Trivia and Puzzles
Spears Britney Quizzes, Trivia

Britney Spears Trivia

Britney Spears Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music Q-S

Fun Trivia
18 Britney Spears quizzes and 252 Britney Spears trivia questions.
Sub-Categories:
Britney Spears Lyrics Britney Spears Lyrics (9 quizzes)
1.
  Britney You Drive Us Crazy Quiz!    
Multiple Choice
 15 Qns
Britney Drives Us Crazy Quiz! Here is a quiz on the whole Britney Spears 'Princess of Pop' phenomenon. We hope you'll have fun on this quiz on her life and music!
Average, 15 Qns, Bruyere, Mar 20 09
Average
Bruyere editor
10470 plays
2.
  Britney The Teen Queen    
Multiple Choice
 10 Qns
How well do you know Britney? If you like this quiz, please try my other quizzes by clicking on my name at the right hand side.
Average, 10 Qns, lains, Aug 23 12
Average
lains
11615 plays
3.
  Britney Spears Quiz for Experts    
Multiple Choice
 10 Qns
Just some basic questions on the popstar known as Britney Spears!
Average, 10 Qns, THE TRIVIA KNIGHT, Nov 16 07
Average
THE TRIVIA KNIGHT
10860 plays
4.
  Average Britney Spears Trivia    
Multiple Choice
 10 Qns
This is a quiz about the famous Britney Spears. It is all about her, from her middle name, to romances, and more. If you're a die-hard Britney fan like me then you'll ace this.
Average, 10 Qns, aifanatic, Dec 23 11
Average
aifanatic
4090 plays
5.
  Britney Spears Easy Questions    
Multiple Choice
 10 Qns
Hey y'all! Here are some Britney Spears questions.
Average, 10 Qns, yoreeder230, Feb 05 17
Average
yoreeder230
8650 plays
6.
  The Music Videos of Britney Spears   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Britney has made many music videos. How much do you know about them?
Tough, 10 Qns, hamsterofpain, Apr 23 13
Tough
hamsterofpain
1141 plays
7.
  Britney wants to get 'In The Zone'    
Multiple Choice
 15 Qns
How well do you know Britney's new album "In The Zone?" Don't be shy, because remember, Britney isn't shy with the lyrics for her latest raunchy album!
Average, 15 Qns, amso, May 26 04
Average
amso
2578 plays
8.
  Britney Spears Fun    
Multiple Choice
 10 Qns
This is a great quiz on Miss Britney Spears, ten questions on Britney for you to enjoy!
Difficult, 10 Qns, avalongirl, Apr 30 05
Difficult
avalongirl
6434 plays
9.
  "Womanizer" Video    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is about Britney's video for the song 'Womanizer'.
Average, 10 Qns, McrLove, Feb 02 09
Average
McrLove
932 plays
trivia question Quick Question
What happens to the 3 characters Sexy Secretary, Chaufette and Rocker Waitress at the end?

From Quiz ""Womanizer" Video"





Britney Spears Trivia Questions

1. In several of Britney's music videos, she is seen playing more than one character. How many characters does she play in the "Womanizer" music video?

From Quiz
The Music Videos of Britney Spears

Answer: five

When Britney came up with the concept for the Womanizer music video, she wanted it to be a sequel to her "Toxic" video, which also featured her playing multiple characters.

2. Who did Britney marry second in 2004?

From Quiz Britney Spears

Answer: Kevin Federline

If you read the title this was a given. Kevin and Britney met on a tour. Kevin was a backup dancer for her opening act. Justin was her boyfriend of four years. This relationship ended in 2001. Jason Alexander was a childhood friend who Britney married in "The Little White Wedding Chapel" in Las Vegas. This was the first of two weddings in 2004. They got an annulment by Britney's request within 55 hours. Colin Farrell is an actor that she went to a premiere with. This was a one night thing.

3. How many times did Britney Spears host "Saturday Night Live"?

From Quiz Britney Spears Fun

Answer: 2

The first time that Britney hosted the show was on May 13, 2000, hosting and being the musical guest; on February 2, 2002, she again hosting and performed as the musical guest. Britney also was on a few other times besides these as either a musical guest or just for one of the skits.

4. What is Britney's middle name?

From Quiz Britney Spears

Answer: Jean

Britney Jean Spears.

5. Britney was attracted to the center stage early on in her Louisiana childhood and distinguished herself by singing at 11 years old for whom?

From Quiz Britney You Drive Us Crazy Quiz!

Answer: Disney Channel's Mickey Mouse Club

Originally Britney auditioned for the Disney channel at 8 years old but was considered too young. She then did a stint in New York attending classes and a Star Search appearance while cooling her heels to reapply at 11. She was on for two years.

6. What was the first animated music video Britney made?

From Quiz The Music Videos of Britney Spears

Answer: Break The Ice

It is thought by some that "Kill The Lights" was an animated video made by Britney. While it is animated, it was not made by her. Rather is was made by a fan for a contest on Britney's website and was not released as an official music video.

7. What colour heel did Britney's chauffeur character have on her high heel shoes?

From Quiz "Womanizer" Video

Answer: Purple sparkles

Britney's chauffeur character was wearing black high heels with a purple, sparkly colour to them; we can see them when she has her foot on the steering wheel.

8. What song did Britney write about having her first child?

From Quiz Britney Spears

Answer: Someday (I Will Understand)

This song had a music video that premiered on "Britney and Kevin: Chaotic".

9. "Breathe On Me": "Monogamy is the way to go. Just put your lips together and ______."

From Quiz Britney wants to get 'In The Zone'

Answer: blow

Britney speaks this part of the song. "Just put your lips together and blow. Breathe on me." Britney's favorite cartoon character is Donald Duck.

10. The first time Britney was on the MTV show "Diary", how many sit-ups did she say she did everyday?

From Quiz Britney Spears

Answer: 500 - 1,000

She also has her own fitness trainer and gets a little time in everyday to workout.

11. As a result of Britney's phenomenal success (as well as her predecessor and idol Madonna) a clear marketing trend appeared among clothing manufacturers for teens and pre-teens. What was it?

From Quiz Britney You Drive Us Crazy Quiz!

Answer: Exposed navels

A program on marketing trends to teens and pre teens revealed that the young girls wanted to reveal their {navels;} they refused the pants that had higher waistbands! Clothing trends are often predicted on successful stars and whole lines are made. Madonna who has stated she feels maternal towards Britney, sports a Britney shirt on occasion.

12. Which music video features Britney making out with the model Matthew Felker?

From Quiz The Music Videos of Britney Spears

Answer: Toxic

Matthew Felker is the model featured in the bathroom scene during the "Toxic" music video. This music video also featured the models Tyson Beckford and Martin Henderson. "Toxic" was one of Britney's most controversial videos, featuring her wearing only a g-string with hundreds of diamonds glued to her body.

13. "Outrageous": "Outrageous (in my sexy jeans) outrageous (when I'm on the scene) outrageous (__________)."

From Quiz Britney wants to get 'In The Zone'

Answer: my sex drive

This part of the song is in the main chorus. "Outrageous (when I'm on the scene) outrageous (my sex drive) outrageous (my shopping spree)." Britney's favorite sports are basketball, golf & tennis.

14. What is Britney Spears' middle name?

From Quiz Britney Spears Fun

Answer: Jean

Britney Jean Spears is her actual full name. Jamie Lynn is her younger sister who was born in 1991. Britney Jean was born in Kentwood on December 2, 1981.

15. What was her second single off her third album?

From Quiz Britney Spears

Answer: I'm Not a Girl, Not Yet a Woman

"I'm a Slave for You" is her first single off that album, and "Overprotected" was her third single off that album.

16. What colour was the rocker waitress's hair?

From Quiz "Womanizer" Video

Answer: Red

Britney's rocker waitress character has red hair with tattoos down her left arm. The character first appears at the lyric 'Lollipop, must mistake me as a sucker to think that I would be a victim not another. Play it how you want it but no way I'm never gonna fall for you, never you baby'.

17. What was Britney's first major movie role?

From Quiz Britney Spears

Answer: Crossroads

"Crossroads" was her first major movie role. Although "Longshot" had a cameo by her. This was a movie that had cameos by many major stars, including NSYNC, Danielle Fischel, and of course Britney.

18. What is the first movie that Britney starred in?

From Quiz Britney Spears

Answer: Crossroads & Cross Roads

It was about a man who took three ladies on a road trip to California.

19. Complete the lyric: 'Daddy-O, you got the swagger of a ____, too bad for you.'

From Quiz "Womanizer" Video

Answer: Champion

The full lyric is 'Daddy-O, you got the swagger of a champion, too bad for you, you just can't find the right companion'.

20. "Everytime": What is the face doing to Britney in this song?

From Quiz Britney wants to get 'In The Zone'

Answer: Haunting

This line is from the chorus. It goes "Everytime I see you in my dreams. I see your face, it's haunting me. I guess I need you baby." Britney likes guys that are naughty, have long hair and a good sense of humour.

21. Britney Spears was offered a role in which movie that she had to turn down?

From Quiz Britney Spears Fun

Answer: Scary Movie

Although Britney wanted to have a cameo appearence in "Scary Movie" back in 2000, her schedule would not allow it. She had to appear in her concerts and because of all of those screaming fans, she could not appear in the first "Scary Movie".

This is category 1599
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.