FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Sum 41 Quizzes, Trivia and Puzzles
Sum 41 Quizzes, Trivia

Sum 41 Trivia

Sum 41 Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music Q-S

Fun Trivia
10 Sum 41 quizzes and 115 Sum 41 trivia questions.
1.
  Sum41: What do you know about them?    
Multiple Choice
 10 Qns
Hey, this is my quiz on Sum 41. I really like them and hope you do, too! Please enjoy the quiz, good luck!
Tough, 10 Qns, stripedape, Nov 03 13
Tough
stripedape
979 plays
2.
  Sum 41 Quiz for Experts    
Multiple Choice
 10 Qns
How much do you know about rock band Sum 41? This quiz will test your knowledge!
Average, 10 Qns, marchmadness, Aug 01 04
Average
marchmadness
3331 plays
3.
  10 Questions about Sum 41    
Multiple Choice
 10 Qns
Sum 41 is one of my favourite bands, and here is a quiz on the band members and their music. This quiz is pretty easy.
Average, 10 Qns, ziggy71288, Feb 21 03
Average
ziggy71288
2837 plays
4.
  Take this Sum 41 Quiz    
Multiple Choice
 15 Qns
Do you know anything about these four crazy guys? Even if you don't know much about them, take my quiz and learn about them! I added five new questions, more interesting information and now all the questions are multiple choice! Enjoy!
Average, 15 Qns, singnbabe, Nov 03 06
Average
singnbabe
2850 plays
5.
  Sum 41 Lyrics    
Multiple Choice
 15 Qns
Sum 41 quiz #2! I created this to uphold my reputation of being obsessed with Sum 41. I worked really really hard on this so please rank it! Thanks for playing!
Tough, 15 Qns, singnbabe, Jul 25 11
Tough
singnbabe
1958 plays
6.
  Sum 41's "Still Waiting" Music Video    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is all about Sum 41's music video for the song "Still Waiting".
Average, 10 Qns, Floormatt, Jan 30 03
Average
Floormatt
2414 plays
7.
  All About Sum 41    
Multiple Choice
 10 Qns
This is a quiz all about Sum 41. The band comes from Ajax, Ontario, Canada, and are an amazing band. Let's see how much you know about them!
Tough, 10 Qns, canadiangurl13, May 11 06
Tough
canadiangurl13
411 plays
8.
  Sum41 "Does This Look Infected?" DVD    
Multiple Choice
 10 Qns
I have watched this DVD through and through about 8,000 times. Anyone who has done the same should ace this quiz!
Tough, 10 Qns, Angel812, Jul 02 05
Tough
Angel812
375 plays
9.
  Sum 41 -" Makes no Difference " Lyrics Quiz    
Multiple Choice
 15 Qns
This is a quiz about the song "Makes no Difference" by Sum 41. It's mostly fill in the blank questions to make it more difficult, but it still is pretty easy. The additional info is about the band.
Average, 15 Qns, blazer_525, Feb 25 07
Average
blazer_525
832 plays
10.
  All Killer No Filler Lyrics Quiz    
Multiple Choice
 10 Qns
This is an eay quiz on Sum 41 lyrics, Just tell which song the lyrics are from. All the songs are from their second album, "All Killer No Filler".
Average, 10 Qns, darkavenger, Feb 17 04
Average
darkavenger
688 plays
trivia question Quick Question
Who helped Sum 41 become who they are today, and became their manager?

From Quiz "All About Sum 41"





Sum 41 Trivia Questions

1. Who did Deryck Whibley propose to in the summer of 2005?

From Quiz
All About Sum 41

Answer: Avril Lavigne

Deryck Whibley proposed to Avril Lavigne in Italy during the summer of 2005. They both are Canadian and had at the time of the engagement been dating for over a year.

2. "Its not in what you do, more in what you say".

From Quiz All Killer No Filler Lyrics Quiz

Answer: Summer

This song was also on their first album, "Half Hour of Power".

3. In the first section of the home movies, Dave walks in on Steve. What does he call Steve?

From Quiz Sum41 "Does This Look Infected?" DVD

Answer: Figgs

This clip is only shown briefly in the "Does This Look Infected?" DVD, however it is a part of an entire home movie that the boys made in the 11th grade entitled, "Figgs and Burtaugh"

4. What did Steve have hanging from his drums?

From Quiz Sum41: What do you know about them?

Answer: skulls

He has skulls hanging from them! If you went to any of their tours you would have seen them.

5. "You're running fast and ...."

From Quiz Sum 41 -" Makes no Difference " Lyrics Quiz

Answer: missing

Dave is from Ajax.

6. What is the first name of the drummer in Sum 41?

From Quiz Sum 41

Answer: Steve

Steve was born on July 23, 1982.

7. Which actor appears in the first segment of the video?

From Quiz Sum 41's "Still Waiting" Music Video

Answer: Will Sasso

He plays an record company executive that tells the band to change their name to "The Sums." He is famous for his roles on "Mad TV".

8. What country is Sum 41 from?

From Quiz Sum 41

Answer: Canada

Sum 41 is from Ajax, Ontario, Canada! Cone plays the bass guitar.

9. "Mad in a way, but I don't say, it's what you're used to. I got the words, but can't convey."

From Quiz Sum 41 Lyrics

Answer: Rhythms

This song is track number 5 off of the album "All Killer No Filler". The concept is a little hard to grasp, but I'm pretty sure it's about one of the guy's (they wrote it together) girlfriends and that she's not what he wants but he keeps her anyway.

10. What is Bizzy D's real name?

From Quiz Sum 41

Answer: Deryck

His name is Deryck Whibley. He is the short, but crazy guitarist with spikey hair. I don't think he knows where to put a tie either! LOL! He is also the oldest member of Sum 41. His birthday is March 21, 1980.

11. What is the eleventh song in the band's fourth album "Chuck"?

From Quiz All About Sum 41

Answer: Pieces

Dave Baksh was the first to marry out of the band. Her name is Jenn.

12. "I don't want to try and just be friends, nothing's gonna change my mind again"...

From Quiz All Killer No Filler Lyrics Quiz

Answer: Crazy Amanda Bunkface

This album came out in 2001.

13. Sum 41's name was decided by a certain day. What was that day?

From Quiz Sum41: What do you know about them?

Answer: July 31

That certain day was July 31! Dave went to the Warped Tour on the 41st day of summer, which was indeed July 31. Hence the name Sum (summer) 41 (41st day).

14. "It's not what I said but ______ you've read."

From Quiz Sum 41 -" Makes no Difference " Lyrics Quiz

Answer: intentions

Deryck and Steve were the people who started Sum 41.

15. Name the missing member of Sum 41. Cone, Steve, Deryck...

From Quiz Sum 41

Answer: Dave

Dave plays guitar for the band.

16. What appears out of nowhere in front of said actor during the first segment of the video?

From Quiz Sum 41's "Still Waiting" Music Video

Answer: A plate of fries

This is a continuity error in the video, because it isn't there until they cut to behind Will's head.

17. Sum 41's first CD was called "____ ____ of Power"; what are the two missing words?

From Quiz Sum 41

Answer: Half Hour

"Half Hour of Power" contained the hit "Makes No Difference", which was their first ever video. Deryck was born March 21st, 1980.

18. "If your life was a book your story would be fiction"

From Quiz Sum 41 Lyrics

Answer: Dave's Possessed Hair

Despite the misleading name of the song, it is a great and truthful song about how some people are. It's off the album "Half Hour Of Power", Sum 41's debut album.

19. Where are the guys of Sum 41 from?

From Quiz Sum 41

Answer: Ajax, Ontario

Ajax is a small town near Toronto.

20. Who helped Sum 41 become who they are today, and became their manager?

From Quiz All About Sum 41

Answer: Grieg Nori

Greig Nori of the Canadian band Treble Charger helped Sum 41 become who they are today. In early 2006 they parted ways for undisclosed reasons.

21. "Don't count on me, cause I'm not listening".

From Quiz All Killer No Filler Lyrics Quiz

Answer: Fat Lip

This song was their second video.

22. At the MTV Campus Invasion, why does Steve get "arrested"?

From Quiz Sum41 "Does This Look Infected?" DVD

Answer: for changing the sign on the university campus

Steve was briefly arrested for changing the sign on Campus property. However he got off "scot-free."

23. "Now that you're ...."

From Quiz Sum 41 -" Makes no Difference " Lyrics Quiz

Answer: older

Sum 41's bass player is Cone, who is from Toronto.

24. Who is told to "Smoke 'em up, Johnny?"

From Quiz Sum 41's "Still Waiting" Music Video

Answer: Steve Jocz

Will tells him to smoke as part of the band's new look. Steve is the drummer.

25. "All Killer __ ______" is the name of Sum 41's second album; what are the missing words?

From Quiz Sum 41

Answer: No Filler

"All Killer No Filler" had hits with "Fat Lip", "In Too Deep", and "Motivation". Cone was born in North York, Ontario.

26. "Awkwardly speaking with nothing to say."

From Quiz Sum 41 Lyrics

Answer: Summer

My group of friend's theme song. "Summer" is on both of Sum 41's albums. They put it on "Half Hour Of Power", then worked on the sound of the song and rereleased it on "All Killer No Filler". "Summer" the second time around sounds a lot better.

27. What is one word that Sum 41 often uses in interviews to describe growing up in their hometown?

From Quiz Sum 41

Answer: boring

Yep! They decribed growing up in Ajax as boring and that's why (they say) they started the band.

28. What was Sum 41's third music video released in Canada for their fourth album "Chuck" called?

From Quiz All About Sum 41

Answer: Some Say

This video was the last of Sum 41's videos for their album "Chuck".

29. "Cause I will bring you down, I don't want to miss."

From Quiz All Killer No Filler Lyrics Quiz

Answer: Handle This

This is the longest song on the album.

30. What song are these lyrics from? "The faster we're falling, We're stopping and stalling. We're running in circles again"

From Quiz Sum41: What do you know about them?

Answer: In Too Deep

"Cause I'm in too deep, and I'm trying to keep, Up above in my head, instead of going under. Cause I'm in too deep, and I'm trying to keep, Up above in my head, instead of going under. Instead of going under."

This is category 7738
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.