FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Zombie Rob Quizzes, Trivia and Puzzles
Zombie Rob Quizzes, Trivia

Rob Zombie Trivia

Rob Zombie Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music T-Z

Fun Trivia
4 Rob Zombie quizzes and 40 Rob Zombie trivia questions.
1.
  Rob Zombie's Hellbilly Deluxe    
Multiple Choice
 10 Qns
10 questions of cadaverous cavorting inside the spookshow international.
Tough, 10 Qns, herbman, Jul 29 09
Tough
herbman
467 plays
2.
  White Zombie: Guess The Song    
Multiple Choice
 10 Qns
Hey, after my Rob Zombie: Guess The Song quiz I thought I would made a White Zombie: Guess The Song. The concept is easy, I give lyrics and you need to chose the right song that contains these lyrics. Good luck.
Tough, 10 Qns, Jason_Hunter, Mar 07 10
Tough
Jason_Hunter
169 plays
3.
  Rob Zombie: Guess the Song    
Multiple Choice
 10 Qns
This is for Rob Zombie fans. I write the lyrics, you guess the song. Have fun!
Difficult, 10 Qns, Jason_Hunter, Jan 12 10
Difficult
Jason_Hunter
348 plays
4.
  The Sinister Urge    
Multiple Choice
 10 Qns
Jump on the hellride wagon, and try some trivia about Rob Zombie's 'The Sinister Urge'.
Tough, 10 Qns, herbman, Jul 29 09
Tough
herbman
179 plays

Rob Zombie Trivia Questions

1. Which song contains these lyrics: "One moment of irritation you call back 'why me'"?

From Quiz
White Zombie: Guess The Song

Answer: Crow III

The song is featured on the album "Soul-Crusher" (1987). "Soul-Crusher" is White Zomie's first studio album.

2. Which Rob Zombie song containes the following lyrics: "My sinister sounds Sweep the grounds"?

From Quiz Rob Zombie: Guess the Song

Answer: Return Of The Phantom Stranger

From his first solo album , ­"Hellbilly Deluxe". Great song. At first I thought Rob sang the song with Marilyn Manson, but he didn't.

3. What was the fist single off of 'The Sinister Urge'?

From Quiz The Sinister Urge

Answer: Feel So Numb

In 2001, 'Feel So Numb' hit the charts and did quite well for itself, hitting the number 10 spot on the 'Mainstream Rock Tracks Chart'.

4. Find the right song with these lyrics: "A living legend's legacy yeah".

From Quiz White Zombie: Guess The Song

Answer: Acid Flesh

This song is available on the album "Make Them Die Slowly" (1989). It was White Zombie's second studio album. It was White Zombie's first metal album.

5. Which song contains these scary lyrics: ­­"A psycho-path and a poor white trash is all she'll ever know"?­

From Quiz Rob Zombie: Guess the Song

Answer: Halloween (She Get So Mean)

From the album "Halloween Hootenanny". A very rare album from our undead neighbor Rob Zombie.

6. Here's the lyrics, find the right song: "Illuminate the face and the eye of the serpent".

From Quiz White Zombie: Guess The Song

Answer: Real Solution No.9

From the album "Astro-Creep: 2000" (1995). In the song, you can hear the lines "Who will survive, and what will be left of them?" which is the line on the promotional poster of the original version of the movie "The Texas Chainsaw Massacre".

7. From what song is the line "Well, she hit the ground like a bounty killer clown"?

From Quiz The Sinister Urge

Answer: Dead Girl Superstar

This is probably my personal favorite off the album. Zombie apparently considers the song to be a sequel to 'Living Dead Girl', a song off his album, 'Hellbilly Deluxe'. The song also features a guitar solo by Slayer's Kerry King, very few fuitar solos on the album.

8. Finish the Lyric: "Demonoid phenomenon, I get it out to ________"

From Quiz Rob Zombie's Hellbilly Deluxe

Answer: get it on

This line comes from the sixth track on the album, "Demonoid Phenomenon". It's another one of those big hits Rob had on the album, although it never got a video to accompany it, unlike several other songs.

9. Which Rob Zombie song contains these lyrics: "Come on baby, I ain't crazy Come on baby, pick me up, pick me up"?

From Quiz Rob Zombie: Guess the Song

Answer: Two-Lane Blacktop

The song originally appeared on the greates hits "Past, Present And Future". The song has played in numerous things like the movie "Venom" and the video game "Need For Speed Underground".

10. A legend of rock was featured on the song 'Iron Head', who might it be?

From Quiz The Sinister Urge

Answer: Ozzy Osbourne

The title is supposed to be somewhat of a combination of Ozzy's 'Iron Man' and Zombie's 'Electric Head'. Alice Cooper and Zombie teamed up on a song titled 'Hands Of Death (Burn Baby Burn)' long before Ozzy and Zombie collaborated, and it can be found on Zombie's greatest hits album 'Past, Present And Future' as well as on 'Songs In The Key Of X', an X-Files soundtrack.

11. From which song do these lyrics come from: "Vocal become violent"?

From Quiz White Zombie: Guess The Song

Answer: Gun Crazy

The song is from "Psycho-Head Blowout" (1987), White Zombie's third EP album.

12. Which song contains this simple line: "Seduce the wicked one"?

From Quiz Rob Zombie: Guess the Song

Answer: Hands Of Death (Burn Baby Burn)

A song where Rob sings in duo with Alice Cooper, two of the greatest rockers of all time who are friends in real life.

13. 'The Sinister Urge' gets its name from a movie from the 60's of the same name. Who was the director of the movie?

From Quiz The Sinister Urge

Answer: Ed Wood

Zombie borrows from many older films, B-movies and Horror flicks as well. The film 'The Sinister Urge' was released in 1961, and 40 years after its release, Zombie released his album of the same name.

14. What does the rat feast upon?

From Quiz Rob Zombie's Hellbilly Deluxe

Answer: The Cat

"Dead I am the rat, feast upon the cat, tender is the fur, dying as you purr." is one of the lines in "Dragula"; personally, its one of my favorite lines in any song ever.

15. Which song contains these lyrics: "Like some appalling beauty coming up out of the floor"?

From Quiz White Zombie: Guess The Song

Answer: Future Shock

From "Soul-Crusher" (1987). The album was released under Rob Zombie's own label, Silent Explosion.

16. Guess the song that has these lyrics: "You are perfect you are insane We love to watch you break from the pain"?

From Quiz Rob Zombie: Guess the Song

Answer: (Go To) California

From the album "The Sinister Urge", released in 2001. It was Rob's second solo album.

17. How many skull and cross-bones are on the back cover of the album booklet?

From Quiz Rob Zombie's Hellbilly Deluxe

Answer: 8

The reverse cover is decorated with all sorts of ghosts, ghouls and the like, and of course also has an image of the Zombie himself.

18. Which song has these lyrics: "The good things in life are always free"?

From Quiz White Zombie: Guess The Song

Answer: Godslayer

From the album "Make Them Die Slowly" (1989). There is a printing error on the CD's side saying "Let Them Die Slowly".

19. Guess the song that has this line: "The devil's in a cat and the baby's brain"?

From Quiz Rob Zombie: Guess the Song

Answer: American Witch

Again, From "Educated Horses". This was one of the album's singles.

20. Whats song is the line "The Devil's laughing in your face" from?

From Quiz The Sinister Urge

Answer: House Of 1000 Corpses

This song, which bears the same title as Zombie's first film, happens to have some pretty chilling imagery throughout the song including sound-bites from the movie itself.

21. Name the song with this line: "In this land there's no return".

From Quiz White Zombie: Guess The Song

Answer: Murderworld

Again from "Make Them Die Slowly" (1989). The album is presumably named after the 1981 cannibal movie "Cannibal Ferox", which was originally released in the US as "Make Them Die Slowly".

22. Guess the song with this line: "Pin eyed god"?

From Quiz Rob Zombie: Guess the Song

Answer: Reload

From the "Matrix Reloaded Soundtrack". This song isn't available on any Rob Zombie's solo albums, so make sure to check it out. It's a really different song that he usually does live.

23. Not only was the album named after a movie from the 60's, the video for 'Never Gonna Stop (The Red, Red Kroovy)' was also themed after another movie, which?

From Quiz The Sinister Urge

Answer: A Clockwork Orange

The video has Zombie dressed as 'Alex DeLarge' along with his 'droogs' from 'A Clockwork Orange'. The video is set in two of the scenes from 'A Clockwork Orange', they are the Korova Milk Bar and joyriding in a stolen Durango 95, making reference to the book of the same name.

24. What is this album recorded in?

From Quiz Rob Zombie's Hellbilly Deluxe

Answer: Satan-O-Phonic

The full statement is "Satan-O-Phonic Dynamic High Fidelity"; this can be found on the front cover in the upper left hand corner.

25. What song is this: "Two blocks west of the rest"?

From Quiz White Zombie: Guess The Song

Answer: Warp Asylum

From the album "La Sexorcisto: Devil Music, Vol. 1". The album's sound is a mix of groove metal and funk metal with lots of B-movie samples. For a good example, there is in a song, parts of an audio sample from the movie "Night Of The Living Dead".

26. Wich song contains this lyric: "Call me your Monster Zero"?

From Quiz Rob Zombie: Guess the Song

Answer: The Great American Nightmare

This song includes the voice of Howard Stern. This is one of Rob's first songs he recorded after leaving White Zombie.

27. Name the song with this line: "Yeah, one quick move, exploding flesh and brain".

From Quiz Rob Zombie: Guess the Song

Answer: War Zone

From the "The Punisher: War Zone Soundtrack", released in 2008. Good song that has been recorded as a single after the 2006 album "Educated Horses".

28. What song is this line from? "Hey do you love me, I'm untouchable darkness"

From Quiz The Sinister Urge

Answer: Demon Speeding

This song made it to #13 on the 'Mainstream Rock Tracks Chart' in 2002. Very fitting that the song hit a top at 13, wouldn't you say?

This is category 19433
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.