FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
 Sprint Car Quizzes, Trivia and Puzzles
 Sprint Car Quizzes, Trivia

Sprint Car Trivia

Sprint Car Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. Motor Sports

Fun Trivia
19 Sprint Car quizzes and 210 Sprint Car trivia questions.
1.
  World of Outlaw    
Multiple Choice
 10 Qns
A little bit of everything from the World of Outlaw's from 1978 onwards. It's going to be tough,but interesting. Alot of general questions about the personal side of the drivers too!
Tough, 10 Qns, mortracing, Sep 06 05
Tough
mortracing
592 plays
2.
  Midgets and Sprints    
Multiple Choice
 15 Qns
This quiz will have questions about all three divisions of the USAC series and I have also thrown in some World of Outlaw questions . All questions are based on events that happened prior to November 2001. Have fun and good-luck !
Tough, 15 Qns, mortracing, Dec 11 08
Tough
mortracing
442 plays
3.
  The Former Midwest Speedway    
Multiple Choice
 25 Qns
Midwest, Sprint Cars, Speedway, Racing: Test your knowledge of the birth place of the 360s, Midwest Speedway!
Tough, 25 Qns, nebraskadirt, Jul 29 04
Tough
nebraskadirt
285 plays
4.
  Dirt Track Racing    
Multiple Choice
 10 Qns
Here's a quiz about dirt track racing, have fun.
Average, 10 Qns, Rick_Rarer, Feb 24 06
Average
Rick_Rarer
1006 plays
5.
  Modified Country USA    
Multiple Choice
 10 Qns
The Northeast has been the hot bed of modified racing for over 60 years. If you've been a fan as long as I have, I'm sure you'll have some great memories. In this quiz, let's see if we can kick the dust off some of the great ones!
Average, 10 Qns, drhoracepower, Jun 08 10
Average
drhoracepower
179 plays
6.
  Sprint Car Fun    
Multiple Choice
 15 Qns
Sprint car history from the 1970s to the 2001 season !
Difficult, 15 Qns, MORTRACING, Mar 09 06
Difficult
MORTRACING
665 plays
7.
  Do You Know Your USAC?    
Multiple Choice
 10 Qns
This is about the cars, drivers, and tracks that make up the USAC Sprint Car Series.
Tough, 10 Qns, spridge31, Oct 29 12
Tough
spridge31
357 plays
8.
  World of Outlaws    
Multiple Choice
 10 Qns
W.O.O. Ready to test your Outlaws knowledge? Try this quiz.
Tough, 10 Qns, natewheel, Mar 09 06
Tough
natewheel
727 plays
9.
  Sprint Cars    
Multiple Choice
 10 Qns
Welcome race fans. Test your racing knowledge.
Very Difficult, 10 Qns, spookerr, Feb 24 06
Very Difficult
spookerr
456 plays
10.
  Sprint Cars [5]    
Multiple Choice
 10 Qns
Here's some more Sprint Car Trivia, Gonna try to make this one an easy one. Have fun!
Tough, 10 Qns, Rick_Rarer, Dec 13 09
Tough
Rick_Rarer
547 plays
trivia question Quick Question
Who won the 2001 Indiana Sprintweek Championship?

From Quiz "Do You Know Your USAC?"




11.
  All Star Circuit of Champions    
Multiple Choice
 10 Qns
Here's a quiz on one of the most competitve Sprint groups in the country, enjoy!
Tough, 10 Qns, Rick_Rarer, Mar 26 01
Tough
Rick_Rarer
426 plays
12.
  Ransomville Speedway    
Multiple Choice
 10 Qns
Ransomville Speedway is my home track and so, I wanted to see if there were any other fellow Ransomville fans. Good Luck!
Tough, 10 Qns, RL101, Jun 12 17
Tough
RL101
77 plays
13.
  Dirt Racing in N.J.    
Multiple Choice
 5 Qns
I have been around racing all my life and love it! If you are the same way, then this just might be the quiz for you!
Average, 5 Qns, Racegrl37, Jan 15 04
Average
Racegrl37
342 plays
14.
  Sprint Cars [2]    
Multiple Choice
 10 Qns
Here's some more Sprint Car trivia! Good luck race fans!
Very Difficult, 10 Qns, Rick_Rarer, Dec 13 09
Very Difficult
Rick_Rarer
382 plays
15.
  Sprint Car Drivers    
Multiple Choice
 10 Qns
How well do you know Sprint Car drivers' nicknames, sponsors, car number etc.
Difficult, 10 Qns, woodhall8fan, Apr 03 01
Difficult
woodhall8fan
595 plays
16.
  Woo2 Races    
Multiple Choice
 10 Qns
Heres a quiz on the Gumout World of Outlaws Support Series. Enjoy.
Tough, 10 Qns, Rick_Rarer, Mar 27 01
Tough
Rick_Rarer
371 plays
17.
  World of Outlaws Potpourri    
Multiple Choice
 10 Qns
This is a potpourri of questions about the World of Outlaws.
Difficult, 10 Qns, junknmytrunk, Aug 07 05
Difficult
junknmytrunk
404 plays
18.
  Name That Driver    
Multiple Choice
 10 Qns
Test your knowledge of Sprint Cars here.
Very Difficult, 10 Qns, woodhall8fan, Mar 27 01
Very Difficult
woodhall8fan
514 plays
19.
  Sprint Cars [3]    
Multiple Choice
 10 Qns
Here we go again, this is number 3, good luck!
Very Difficult, 10 Qns, Rick_Rarer, Dec 13 09
Very Difficult
Rick_Rarer
348 plays

Sprint Car Trivia Questions

1. Where in New York is Ransomville Speedway located?

From Quiz
Ransomville Speedway

Answer: Ransomville

Ransomville Speedway began in 1954. It wasn't always in the location it is now. It was behind Ed's Garage, in Ransomville, in the north west corner of NY. Then, in 1958, the track was moved next door to Wills's Dairy Farm.

2. In what year did Joe Saldana win the Knoxville Nationals?

From Quiz World of Outlaws Potpourri

Answer: 1970

Joe Saldana who is Joey's father won the Nationals in 1970.

3. Who won the 2001 USAC Sprint Car Championship?

From Quiz Do You Know Your USAC?

Answer: JJ Yeley

JJ's consistency paid off after Darland and Drake fell late in the year to injury and Yeley claimed the title at Salem.

4. Which Winston Cup driver has had the most USAC midget feature wins?

From Quiz Midgets and Sprints

Answer: Tony Stewart

Tony Stewart racked up 27 USAC midget feature wins in his career. Ken Schrader follows him with 21 midget feature wins and Jason Leffler is third with 17 midget wins.

5. What state is the track Rolling Wheels Speedway located?

From Quiz World of Outlaw

Answer: New York

Rolling Wheels Speedway is located in Elbridge, New York.

6. Which WoO Driver has won four Midget Races in Tulsa, Oklahoma?

From Quiz Sprint Car Fun

Answer: Sammy Swindell

Sammy has won the Chili Bowl Nationals a record 4 times !

7. How was announcer, Mike King related to owner and promoter, Pete Leikam?

From Quiz The Former Midwest Speedway

Answer: Grandson

Mike is now the FunnelCake King at the Nebraska State Fair

8. Steve Kinser has won how many WoO championships?

From Quiz World of Outlaws

Answer: 16

16 in the 23 years the series has been in existence!

9. They call me the Wampump Warrior, who am I?

From Quiz Sprint Car Drivers

Answer: Brent Matus

Brent is always a contender.

10. Where was the first Woo2 race run?

From Quiz Woo2 Races

Answer: Lernerville

11. Who was Rookie of the Year in 1997?

From Quiz All Star Circuit of Champions

Answer: Tyler Walker

12. What driver has won the most World of Outlaw championships?

From Quiz Sprint Cars [5]

Answer: Steve Kinser

Thats why they call him The King.

13. Bob Felmlee recorded his 100th career win at what western Pa track?

From Quiz Sprint Cars

Answer: Mercer Raceway Park

Bob dominated at Mercer, and just one night later his career would come to an end in a violent collision with the turn 3 wall at Tri City speedway.

14. Bob Bennet won his only career 410 feature at what track?

From Quiz Sprint Cars [3]

Answer: Selinsgrove

Good ole Bob is running with WOO2 now.

15. Which beer was a sponsor on the Stewart number 12 Sprint Car?

From Quiz Sprint Cars [2]

Answer: Bush Light

The Car was also sponsered by Budweiser a year later.

16. How many classes are there at Ransomville Speedway?

From Quiz Ransomville Speedway

Answer: 5

There are 5 classes at Ransomville Speedway: 1. 4-Bangers 2. Streetstocks 3. Sportsman 4. Modifieds 5. Novice Sportsman

17. Where did Joey Saldana get his first win?

From Quiz World of Outlaws Potpourri

Answer: I-96 Speedway

He got his first win on July 24,1995.

18. Who won the 2001 Indiana Sprintweek Championship?

From Quiz Do You Know Your USAC?

Answer: Dave Darland

Dave won just one race, at Lawrenceburg, but had two runner-up finishes along with a fourth, sixth, and tenth place runs to claim the crown!

19. What year did Steve Kinser not finish in the top 20 in the final World of Outlaw point standings?

From Quiz World of Outlaw

Answer: 1989

Steve only had one win with the World of Outlaws in 1989, because of his commitment to the newly formed USA sprint car league.

20. Who won the Knoxville Nationals in 1990?

From Quiz Sprint Car Fun

Answer: Bobby Allen

21. The Gary Swenson owned 99 was nicknamed the ____________ ?

From Quiz The Former Midwest Speedway

Answer: Grey Hound

Gary Swenson owned race cars at Midwest Speedway for it's entire existence. With the number 24, Cliff Sealock was a featured driver ... 99 had everyone from Ray Lee Goodwin Sr. to Don Maxwell, and John Gerloff ended the legacy at the track in the red 24B.

22. This driver broke Kinser's streak of 5 consecutive championships when he won it in 1995

From Quiz World of Outlaws

Answer: Dave Blaney & Blaney

Dave probably could have won more, but he's moved on to show NASCAR how it's done. Good luck Dave!

23. They call me Woody, who am I?

From Quiz Sprint Car Drivers

Answer: Brian Woodhall

Rookie this year at Lernerville.

24. Who won the first Woo2 race?

From Quiz Woo2 Races

Answer: Craig Dollansky

Craig picked up an all-star win the next night at Attica.

25. Who was the All-Star champion in 1995 ?

From Quiz All Star Circuit of Champions

Answer: Dale Blaney

In the Hughes 94

26. What track was covered in dirt in 2000?

From Quiz Dirt Track Racing

Answer: Bristol

27. Who is the all time feature winner with the All-Stars?

From Quiz Sprint Cars [5]

Answer: Kenny Jacobs

He continued to add to his total with another championship in 2000.

28. Who won the only 410 Sprint race at New Egypt in 1999?

From Quiz Sprint Cars [3]

Answer: Billy Pauch

Billy won everything that night!

29. The last Ford powered sprint car to run with the world of outlaws was owned by?

From Quiz Sprint Cars [2]

Answer: Two Winners Racing

The car was sponsered by 104 octane boost and driven by Jeff Swindell.

30. Who won the 2015 and 2016 Modified championships?

From Quiz Ransomville Speedway

Answer: Ryan Susice

Ryan Susice won two years in a row and in 2017, was the Defending Modified Champion twice over. He's a Ransomville native, and has lived there all his life. He also races at Merrittville in the Super DIRTcar Series.

This is category 669
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.