FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Fulham Quizzes, Trivia and Puzzles
Fulham Quizzes, Trivia

Fulham Trivia

Fulham Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. UK Football Teams

Fun Trivia
2 Fulham quizzes and 20 Fulham trivia questions.
1.
  Fulham FC History    
Multiple Choice
 10 Qns
This is a quiz about the history of Fulham Football Club. Good luck!
Tough, 10 Qns, silverginger, Feb 12 17
Tough
silverginger gold member
272 plays
2.
  Fulham's First EPL Season: 2001-02    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is about Fulham's 2001-02 debut season in the English Premier League.
Average, 10 Qns, Davo85, May 29 09
Average
Davo85
151 plays

Fulham Trivia Questions

1. In what year were the club formed?

From Quiz
Fulham FC History

Answer: 1879

In 1879, Fulham St Andrews was born, and they dropped St Andrews from their name in 1888.

2. Where did the club first play their home matches?

From Quiz Fulham FC History

Answer: Star Road

Fulham played at Star Road between 1878-83, then moved on to Eel Brook Common, Lillie Road, Putney Lower Common, Ranelagh House, Barn Elms, Purser's Cross, Half Moon, Eel Brook Common (again), West Brompton, and Craven Cottage in 1895. They started groundsharing Loftus Road with Queens Park Rangers in 2002, awaiting Craven Cottage's refurbishment.

3. Who was the club's first manager in their history?

From Quiz Fulham FC History

Answer: Harry Bradshaw

Harry Bradshaw was manager between 1904-09, followed by Kelso (1909-24), Ducat (1924-26), and Joe Bradshaw between 1926-29.

4. From which team did Fulham buy Edwin Van der Sar from in 2001?

From Quiz Fulham FC History

Answer: Juventus

Dutchman Van der Sar began his career with Ajax Amsterdam in 1988, and transferred to Inter Milan in 1999, before signing for Jean Tigana and Fulham in 2001.

5. In which season did Fulham first play in the Football League?

From Quiz Fulham FC History

Answer: 1907-08

Fulham played in Division Two in this season, and finished fourth out of 20 teams, with 49 points from 38 games.

6. Who did Fulham beat in the 1963-64 season, to set the record for their biggest League victory?

From Quiz Fulham FC History

Answer: Ipswich Town

Fulham won the game 10-1 on 26th December, 1963. A Boxing Day, which Ipswich fans would rather forget!

7. When Fulham were promoted in the 1998-99 season, they achieved something, which they then repeated in the 2000-01 promotion season. What was this extraordinary feat?

From Quiz Fulham FC History

Answer: They scored 101 points in both seasons

In the 1998-99 Division Two season, Fulham were promoted, and only lost 7 games all season, and in the 2000-01 season, only lost 5 all season.

8. What was the score of the 1957-58 FA Cup semi-final replay, against Manchester United?

From Quiz Fulham FC History

Answer: Fulham 3 Manchester United 5

Fulham became the first team to score three goals, in an FA Cup semi-final match and still lose, while Manchester United went on to lose the final 2-0, against Aston Villa.

This is category 7277
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.