FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Cast in Other Shows Quizzes, Trivia and Puzzles
Cast in Other Shows Quizzes, Trivia

Cast in Other Shows Trivia

Cast in Other Shows Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Characters and Actors

Fun Trivia
18 quizzes and 190 trivia questions.
1.
  Is There a Doctor in the Cast?    
Match Quiz
 13 Qns
The Doctor is a career-defining role, but not the only role these actors had. Can you match the doctor to his or her other performance?
Difficult, 13 Qns, MariaVerde, Feb 13 24
Difficult
MariaVerde gold member
Feb 13 24
88 plays
2.
I Came I Saw I Left Again
  I Came, I Saw, I Left Again    
Photo Quiz
 10 Qns
This quiz focuses on groups of actors who have appeared together on more than one television program.
Easier, 10 Qns, bernie73, Apr 14 23
Easier
bernie73 gold member
Apr 14 23
1046 plays
3.
GoT Resumes Game of Thrones Actors
  GoT Resumes? "Game of Thrones" Actors    
Photo Quiz
 10 Qns
When HBO released "Game of Thrones" beginning in 2011, the show took the entertainment world by storm with its compelling characters and intrigue-packed storylines. This quiz tests what you know about these fine actors outside of Westeros and Essos.
Easier, 10 Qns, PootyPootwell, Feb 07 21
Easier
PootyPootwell gold member
Feb 07 21
315 plays
4.
  Two Timers   great trivia quiz  
Match Quiz
 10 Qns
Match the actor/actress to the correct two roles they played.
Easier, 10 Qns, nyirene330, Aug 16 18
Easier
nyirene330
Aug 16 18
656 plays
5.
  I Saw That Actor on Perry Mason!   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
These are well known actors who made appearances early in their careers on "Perry Mason", starring Raymond Burr, which aired from 1957 to 1966.
Easier, 10 Qns, Pick61, Dec 31 14
Easier
Pick61
919 plays
6.
  The Doctor - And Who Else?   best quiz  
Match Quiz
 12 Qns
We at Red John saw twelve actors take on the role of the wandering Time Lord known as The Doctor in the BBC series "Doctor Who", but can you match each of them with another television series they appeared in?
Average, 12 Qns, Red_John, Dec 18 22
Average
Red_John
Dec 18 22
70 plays
7.
  After Being Impossible ....    
Multiple Choice
 10 Qns
"Mission: Impossible", first broadcast in 1966, was one of the most successful shows of the Sixties. But what have the actors of the Impossible Missions Force been doing since then?
Average, 10 Qns, dragonLadyBlue, Jan 11 20
Average
dragonLadyBlue
Jan 11 20
3627 plays
8.
  Housewives' Lives, Before They Were Desperate    
Multiple Choice
 15 Qns
This is a quiz on the careers of the four main actresses, before they became the "Desperate Housewives". I give you a fact, you tell me which actress it applies to. Good luck and enjoy!
Tough, 15 Qns, TriviaGuy21, Dec 31 14
Tough
TriviaGuy21
6973 plays
9.
  Jay and Silent Bob Strike TV    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz focuses on actors from the movie "Jay and Silent Bob Strike Back" and the tv shows they've been in.
Average, 10 Qns, d0gmamg0d, Oct 06 23
Average
d0gmamg0d
Oct 06 23
339 plays
10.
  Mama's Family Actors   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
What else have those great actors from 'Mama's Family' done?
Average, 10 Qns, ladymacb29, Dec 31 14
Average
ladymacb29 editor
3846 plays
trivia question Quick Question
Ryan Stiles plays Lewis Kiniski on "The Drew Carey Show". He has a recurring role as Dr. Herb Melnick on which show?

From Quiz "The Drew Carey Show - Outside Cleveland"




11.
  After "Star Trek TNG"    
Multiple Choice
 10 Qns
A quiz about TV appearances made by actors on "Star Trek: The Next Generation" AFTER they appeared on that series. All but one of these players were listed in the opening credits of "ST: TNG". Each actor is the correct answer only ONCE.
Tough, 10 Qns, Ampelos, Jul 18 13
Tough
Ampelos gold member
346 plays
12.
  Beyond "Sesame Street"   top quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Many of the actors who have worked on "Sesame Street" have also popped up in other TV series over the years. It's not just enough to have watched "Sesame Street"!
Difficult, 10 Qns, cag1970, Jul 18 13
Difficult
cag1970
849 plays
13.
  'ST: TNG' Actors' Other Roles   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
You know who they are on the show - but what other roles have they played?
Tough, 10 Qns, ladymacb29, Dec 31 14
Tough
ladymacb29 editor
2963 plays
14.
  'ST: Voyager' Actors   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
'Star Trek: Voyager' may be the show that made them stars, but what else have they done?
Tough, 10 Qns, ladymacb29, Dec 31 14
Tough
ladymacb29 editor
2242 plays
15.
  'ST: Deep Space Nine' Actors    
Multiple Choice
 10 Qns
What else has the cast of 'Star Trek: Deep Space Nine' done in entertainment?
Average, 10 Qns, ladymacb29, Jul 12 20
Average
ladymacb29 editor
Jul 12 20
1682 plays
16.
  Where "Cheers" and Science Fiction Collide    
Multiple Choice
 10 Qns
You'd be surprised how many "Cheers" actors have been in science fiction roles. Find out here!
Tough, 10 Qns, Carmek, Jul 18 13
Tough
Carmek
1061 plays
17.
  The Men from U.N.C.L.E.    
Multiple Choice
 10 Qns
Robert Vaughn and David McCallum were arguably the two most famous men on television in the 60s when "The Man From U.N.C.L.E" was at the height of its popularity. This quiz is about their work since then.
Tough, 10 Qns, DragonLadyBlue, Mar 15 15
Tough
DragonLadyBlue
437 plays
18.
  The Drew Carey Show - Outside Cleveland    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz deals with things cast members and special guests have done other the Drew Carey Show.
Average, 10 Qns, Cal_Jr, Oct 27 14
Average
Cal_Jr
285 plays

Cast in Other Shows Trivia Questions

1. The woman who plays Kate O'Brien has a role in which medical show?

From Quiz
The Drew Carey Show - Outside Cleveland

Answer: "Scrubs"

Christa Miller played Drew's girlfriend on "TDCS" and plays Jordan Sullivan on "Scrubs". Producers of "Kate & Allie" also worked her into a recurring role on that show before it went off the air in 1988.

2. Jason Lee reprised two roles in "Jay and Silent Bob Strike Back" (2001). Then, he went on to star in what NBC show about a guy who wins the lottery and then wants to atone for all the things he's done?

From Quiz Jay and Silent Bob Strike TV

Answer: My Name Is Earl

Jason Lee stars in "My Name Is Earl" (2005). Not only was Earl trying to restore his karma, he also had to deal with his ex-wife (who broke up with him shortly before the he won the lottery) and his idiot brother. The actor who plays his brother on the show, Ethan Suplee, is no stranger to Jason; they've costarred in "Mallrats" (1995), "Chasing Amy" (1997), "Dogma" (1999) and "Clerks II" (2006). "My Karma..." is not an actual tv show. "The Biggest Loser" is a reality show on NBC. "Wonderfalls" (2004) was a show on Fox.

3. Actress Sonia Manzano, who is best known for playing Maria on "Sesame Street", appeared in a two-part episode on what popular 1970's-era TV series?

From Quiz Beyond "Sesame Street"

Answer: "B.J. and The Bear"

A fixture on "Sesame Street" for many years, Sonia Manzano has also served as one of the writers on the series. Her roles off the street include being part of the original cast of the musical "Godspell" and an appearance on the long-running "Law & Order".

4. Steven Hill, who played Daniel Briggs, became part of the cast of another long-running show in the Nineties. Which show was it?

From Quiz After Being Impossible ....

Answer: Law & Order

Dan was the original leader of the IMF but left after the first season. On "Law & Order" he played Adam Schiff the District Attorney for the first ten seasons. The character also appeared in a cameo on "Law & Order: SVU".

5. Robert Vaughn was one of "The Magnificent Seven" in the film of 1960 but who appeared in the 1998 television series based on the film?

From Quiz The Men from U.N.C.L.E.

Answer: Robert Vaughn

Robert Vaughn was the only member of the film cast to appear in the show. He was no longer one of the seven, however but appeared as a judge, Oren Travis, in a variety of episodes.

6. She starred on the primetime soap "Melrose Place".

From Quiz Housewives' Lives, Before They Were Desperate

Answer: Marcia Cross

"Melrose Place" premiered July 8, 1992 and ended May 24, 1999. Marcia's first television job was on the daytime drama, "The Edge of Night".

7. Which actor played 'Hawk' in the 'Spenser' series?

From Quiz 'ST: Deep Space Nine' Actors

Answer: Avery Brooks

He also played the role in some of the 'Spenser' TV movies.

8. Who played 'Mrs. Colombo' in 'Kate Loves a Mystery'?

From Quiz 'ST: Voyager' Actors

Answer: Kate Mulgrew

Her name is Kate, she played a Kate and a Kathryn.. Anyone else see a pattern here?

9. Which actor went on to direct episodes of 'The Nanny'?

From Quiz Mama's Family Actors

Answer: Dorothy Lyman

She also set up a directing school and was seen in a couple 'The Nanny' episodes. Ms. Lyman played Naomi.

10. Which actor was 'Ashley Longworth' in two episodes of 'The Waltons'?

From Quiz 'ST: TNG' Actors' Other Roles

Answer: Jonathan Frakes

He played the role in two episodes, but did not return to the role in the one TV movie.

11. Ali Larter played a diamond thief in "Jay and Silent Bob Strike Back" (2001). Five years later, she landed a role as Nikki, a woman with a dangerous case of Disassociative Personality Disorder on what hit NBC show?

From Quiz Jay and Silent Bob Strike TV

Answer: Heroes

Ali Larter plays Nikki on "Heroes" (2006-). She was incredibly strong, but had trouble controlling her other personalities. "Heroes" was about a group of people who discovered they had incredible powers, and what they decided to do with them. "Mutant X" (2001-2004) was a show by Marvel chief creative officer Avi Arad in the vein of "X-Men". "United States of Tara" (2009-) starred Toni Collette as a woman with DID. "Freaks and Geeks" (1999-2000) was a show on NBC about high school in the 80s.

12. Actor Matt Robinson, who originated the popular "Sesame Street" character Gordon Robinson, worked in the 1980's as an actor and writer on what popular sitcom?

From Quiz Beyond "Sesame Street"

Answer: "The Cosby Show"

The father of actors Holly Robinson Peete and Matt Robinson III, Matt Robinson played Gordon from "Sesame Street's" debut in 1969 until 1973. He also wrote for the classic TV series "The Waltons" and "Sanford and Son" before joining the staff of "The Cosby Show". Robinson died of complications from Parkinson's Disease on August 5, 2002.

13. Jim Phelps (played by Peter Graves) returned to lead a new team in the 1988 revival of "Mission: Impossible". But which other actor reprised his original role in a number of episodes?

From Quiz After Being Impossible ....

Answer: Greg Morris

Greg Morris returned as Barney Collier in three episodes ("The Condemned and both parts of "The Golden Serpent"). Barney's son, Grant Collier, was a member of the new team, filling the role of electronics genius like his father. He was played by Greg's real-life son, Phil Morris.

14. David McCallum starred in a British show called "Sapphire and Steel". Which character did he play?

From Quiz The Men from U.N.C.L.E.

Answer: Steel

A serialised drama that was years ahead of its time, Sapphire (Joanna Lumley) and Steel were other-worldly special agents trying to fix problems with time or space itself. Tense psychological stories and bizarre problems were contrasted with mundane English settings to great effect. Overall there were six short seasons of four to eight episodes each.

15. This "Cheers" actor had small roles in "Superman" (1977) and "Star Wars: The Empire Strikes Back".

From Quiz Where "Cheers" and Science Fiction Collide

Answer: John Ratzenberger

He played a rebel alliance Major on the planet Hoth.

16. This housewife guest starred on eight episodes of "Frasier" in 2003.

From Quiz Housewives' Lives, Before They Were Desperate

Answer: Felicity Huffman

The eight episodes were "The Harassed", "Trophy Girlfriend", "Fraternal Schwinns", "Farewell Nervosa", "Analyzed Kiss", "A New Position For Roz", "A Man, A Plan And A Gal: Julia" and "No Sex Please, We're Skittish". Some of Felicity's film roles include "Arlington Road" and "Magnolia".

17. Who played 'Father Mulcahy' in the 'MASH' movie in 1970?

From Quiz 'ST: Deep Space Nine' Actors

Answer: Rene Auberjonois

He later went on to play our dear Odo.

18. Who played 'Microft' on an episode of 'SeaQuest DSV'?

From Quiz 'ST: Voyager' Actors

Answer: Tim Russ

He played an evil computer genius bent on taking over the world.

19. Which actress went on to play 'Marie the Waitress' in 'Killer Tomatoes Eat France!'?

From Quiz Mama's Family Actors

Answer: Karin Argoud

And that's about all she did after the show... Karin played Sonja, Vinton's daughter in the first season.

20. Which actress played an Italian perfume designer in 'L.A. Law'?

From Quiz 'ST: TNG' Actors' Other Roles

Answer: Gates McFadden

She did a good job on the accent!

21. This talented actor was featured in "The Case of the Envious Editor", in which the publisher of a scandal sheet is murdered, with plenty of suspects to go round. He was also the star of the movie "In Like Flint". Who was he?

From Quiz I Saw That Actor on Perry Mason!

Answer: James Coburn

The Nebraska born Coburn (1928 - 2002) also starred in a great movie in which he played "The President's Analyst" (1967) and he had a featured role in "The Great Escape" in 1963.

22. The very colorful Mimi Bobeck was portrayed by Kathy Kinney. She's also appeared as Officer Bobbi Bowman in this sitcom about a guy trying to make amends for past misdeeds.

From Quiz The Drew Carey Show - Outside Cleveland

Answer: "My Name is Earl"

Jason Lee Stars as Earl, and Ethan Suplee is his dim-witted brother Randy. She was in the two part episode entitled "Our 'Cops' is on!". She also had a role in the movie "Arachnophobia".

23. "Jay and Silent Bob Strike Back" (2001) also featured the talents of Chris Rock, Tracy Morgan and Will Ferrell. What TV show could proudly claim these actors as part of the cast (although at different times)?

From Quiz Jay and Silent Bob Strike TV

Answer: Saturday Night Live

"Saturday Night Live" is a sketch comedy show on NBC. In addition to helping launch the careers of the above mentioned stars, it also helped launch the careers of Tina Fey, Jimmy Fallon, Steve Martin, Michael Myers, Dan Aykroyd and Adam Sandler among many, many others. "MadTV" (1999-2009) was a sketch comedy show on FOX starring Phil LaMarr, Nicole Sullivan and David Herman among others. "In Living Color" (1990-1994) was also a sketch comedy show on Fox. It starred the Keenan and Damon Wayans, Jim Carrey and David Alan Grier among others. "30 Rock" (2006-2013) was a sitcom on NBC starring Tina Fey and Tracy Morgan.

24. Alaina Reed Hall, who played Gordon's sister, Olivia, from 1976 until 1988, was a regular on which popular sitcom?

From Quiz Beyond "Sesame Street"

Answer: "227"

Hall played Rose Holloway opposite Marla Gibbs, as Mary Jenkins, on the hit series "227", which ran from 1985 until 1990. Hall made guest appearances on many other shows, as well, including "Ally McBeal", "A Different World", and "NYPD Blue", and lent her voice to the animated series "Where In The World Is Carmen Sandiego?". She died in December 2009, at age 63, of breast cancer.

25. Martin Landau and Barbara Bain, (Rollin Hand and Cinnammon Carter) starred together in which UK Sci-Fi series of the seventies?

From Quiz After Being Impossible ....

Answer: Space 1999

In "Space 1999", Landau played Commander Koenig, the leader of Moonbase Alpha who had to lead his team through space after the Moon is blasted away from its orbit by an explosion. Bach played Dr Helena Russell, the medical expert on the base.

This is category 21268
Last Updated Apr 20 2024 5:50 AM
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.