FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Disney Quizzes, Trivia and Puzzles
Disney Quizzes, Trivia

Disney Trivia

Disney Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Mixture: Networks

Fun Trivia
8 Disney quizzes and 80 Disney trivia questions.
1.
  Disney Channel Original Movies: 10 Questions   top quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
See if you can identify the Disney Channel original movie!
Easier, 10 Qns, american_girl8, Apr 25 15
Easier
american_girl8
7062 plays
2.
  Best Friends on the Disney Channel    
Multiple Choice
 10 Qns
This is a quiz about Disney characters and their best friends. Good luck!
Average, 10 Qns, queenaflirting, Oct 07 04
Average
queenaflirting
6402 plays
3.
  10 Questions on Disney Channel Original Movies    
Multiple Choice
 10 Qns
If you have been watching the Disney channel since 1996 you should have this quiz in the bag
Easier, 10 Qns, benji512, Feb 20 19
Easier
benji512
Feb 20 19
8072 plays
4.
  Disney Channel Mania    
Multiple Choice
 10 Qns
I absolutely love the Disney Channel. I hope you absolutely love my quiz!
Average, 10 Qns, queenaflirting, Oct 04 04
Average
queenaflirting
4567 plays
5.
  Disney Original Movies    
Multiple Choice
 10 Qns
I'll give you the character and you give me the movie they're in.
Difficult, 10 Qns, Missy2947, Jan 30 15
Difficult
Missy2947
4085 plays
6.
  Questions on Disney Channel Original Movies    
Multiple Choice
 10 Qns
Was this quiz fun? Tell me what you think.
Tough, 10 Qns, cutelittlemonkey, Feb 13 04
Tough
cutelittlemonkey
5927 plays
7.
  Disney Channel Shows    
Multiple Choice
 10 Qns
This is about Disney Channel shows.
Average, 10 Qns, dw14224, Apr 07 19
Average
dw14224
Apr 07 19
263 plays
8.
  The Ultimate Disney Channel Original Movies Quiz    
Multiple Choice
 10 Qns
Do you know all about your Disney Channel Movies? Take this quiz and find out!
Very Difficult, 10 Qns, Tahlia, Sep 09 01
Very Difficult
Tahlia
3731 plays
trivia question Quick Question
This movie is about two sisters who move to a new high school and start to compete against each other.

From Quiz "Disney Channel Original Movies"




Related Topics
  Disneyland [Entertainment] (38 quizzes)

  Walt Disney World [Entertainment] (77 quizzes)

  Disney Channel Trivia [For Children] (17 quizzes)

  Disney Characters [Entertainment] (36 quizzes)

  Disney Characters [Movies] (49 quizzes)

  Disney Finish the Lyric [For Children] (28 quizzes)

  Disney Mixture [Entertainment] (29 quizzes)

  Disney Movies Music [For Children] (94 quizzes)

  Disney, Walt [Celebrities] (6 quizzes)

  Mixture: Animated [Television] (120 quizzes)

  Songs from Specific Disney Movies [For Children] (15 quizzes)


Disney Trivia Questions

1. On "Hannah Montana", who played Lilly?

From Quiz
Disney Channel Shows

Answer: Emily Osment

The show lasted from 2006-2012. Emily has had a guest role in "Two And a Half Men."

2. This movie is about four girls who have the dream of winning a Grammy someday.

From Quiz Disney Channel Original Movies

Answer: The Cheetah Girls

"Double Teamed" was released in 2002, "Pixel Perfect" was released in 2004, and "High School Musical" was released in 2006. "The Cheetah Girls" stars Adrienne Bailon, Raven, Kiely Williams, and Sabrina Bryan.

3. In the movie 'Johnny Tsunami,' what does Johnny's Grandfather call him?

From Quiz Disney Channel Original Movies

Answer: Pono & pono

4. This film was about a mummy who woke up and had to be returned by midnight.

From Quiz Disney Channel Original Movies

Answer: Under Wraps

5. In the movie 'Miracle in Lane Two', who did Frankie Muniz portray?

From Quiz Disney Channel Original Movies

Answer: Justin Yoder

6. Who played Cody on "The Suite Life of Zack and Cody"?

From Quiz Disney Channel Shows

Answer: Cole Sprouse

Cole has been on Riverdale." He was also on "Friends" as Ben.

7. What movie is about a teen who creates a holographic figure named Loretta?

From Quiz Disney Channel Original Movies

Answer: Pixel Perfect

Ricky Ullman stars as Roscoe, a teen who creates holographic figures including Loretta, with whom he has a special relationship.

8. In "Kim Possible", what kind of pet does Kim's best friend have?

From Quiz Best Friends on the Disney Channel

Answer: naked mole rat

Kim's best friend is Ron and his pet's name is Rufus. Will Friedle from "Boy Meets World" does the voice of Ron.

9. What is the name of the company that sponsors Brink's group in "Brink"?

From Quiz Disney Channel Mania

Answer: Pups and Suds

Another company offers to sponsor him, but he sticks with his friends instead.

10. In 'Alley Cats Strike,' what is the name of the bowling party?

From Quiz Disney Channel Original Movies

Answer: Bowling Ball

11. This movie is about a kid who finds out that he is a merman.

From Quiz Disney Channel Original Movies

Answer: The 13th Year

12. On "That's So Raven," who played Cory?

From Quiz Disney Channel Shows

Answer: Kyle Massey

Kyle was in the movie "Life is Ruff." He also played Cory on "Cory in the House."

13. This movie is about a basketball star who falls in love with the smart, new girl.

From Quiz Disney Channel Original Movies

Answer: High School Musical

"High School Musical" was released on January 20, 2006, and within days it had become the movie with the highest number of viewers watched on The Disney Channel. Zac Efron, Lucas Grabeel, Vanessa Anne Hudgens, and Ashley Tisdale were the stars of High School Musical.

14. In "That's So Raven", which one of Raven's best friend does her younger brother have a crush on?

From Quiz Best Friends on the Disney Channel

Answer: Chelsea

Raven's best friends are Chelsea and Eddie. Her younger brother Cory is in love with Chelsea.

15. In the movie "Get a Clue," who comes up missing?

From Quiz Disney Channel Mania

Answer: a teacher from Lexy's school

Lexy writes a gossip column about two of her teachers, and the next day one of them comes up missing.

16. In 'Stepsister from Planet Weird,' how did Cosmo meet up with Megan's Mother?

From Quiz Disney Channel Original Movies

Answer: windsurfing

Cosmo was afraid of the wind so he tried to save her when she was windsurfing.

17. A family of superheroes is pitted against Brain Drainers.

From Quiz Disney Channel Original Movies

Answer: Up, Up, and Away

18. This Disney Channel movie stars a boy from the famous Jett Jackson?

From Quiz Disney Channel Original Movies

Answer: Johny Tsunami

19. On "Wizards of Waverly Place," who played Alex?

From Quiz Disney Channel Shows

Answer: Selena Gomez

One of her first roles was in "Barney." She guest starred on "Sonny with a Chance."

20. What movie is about an average, small town girl whose dreams of meeting her favorite popstar suddenly come true?

From Quiz Disney Channel Original Movies

Answer: Stuck in the Suburbs

"Stuck in the Suburbs" stars Danielle Panabaker as Brittany who meets Natasha, (played by Brenda Song) and together they attempt to switch cell phones that were mismatched during a appearance by their favorite popstar, Jordan Cahill.

21. Who is Penny Proud's best friend in "The Proud Family"?

From Quiz Best Friends on the Disney Channel

Answer: Dijonay

Lacienega, Zoey, and Sticky are some of her friends, but Dijonay is her best friend-when she isn't chasing Sticky around!

22. In the movie 'Flash,' Connor rode all the way to _______ on his horse to meet his Dad.

From Quiz Disney Channel Original Movies

Answer: New York City

He rode all the way to New York on his horse Flash to save Tad's horse and find his Dad.

23. A group of kids battle for the "mighty apple".

From Quiz Disney Channel Original Movies

Answer: Alley Cats Strike

24. Who played Sidney on the movie 'Rip Girls'?

From Quiz Disney Channel Original Movies

Answer: Camilla Belle

25. Who plays Andi on "Andi Mack?"

From Quiz Disney Channel Shows

Answer: Peyton Lee

Peyton is half-Chinese and half-Caucasian. She has been on "The Lion Guard."

26. This movie is about two sisters who move to a new high school and start to compete against each other.

From Quiz Disney Channel Original Movies

Answer: Double Teamed

Poppi Monroe and Annie McElwain star as Heather and Heidi Burge, two sisters who move schools so that they could get scholarships to go to college.

27. In 'The Luck of the Irish,' what does Kyle bet he can beat the 'fear darrig' in?

From Quiz Disney Channel Original Movies

Answer: Sports

28. Two teenage girls switch bodies because of a falling star.

From Quiz Disney Channel Original Movies

Answer: Wish Upon a Star

29. Who played Peter on the Disney Channel Movie 'Brink'?

From Quiz Disney Channel Original Movies

Answer: Patrick Levis

30. On "Girl Meets World," who played Riley?

From Quiz Disney Channel Shows

Answer: Rowan Blanchard

Rowan was in the DCOM "Invisible Sister." She was in the 3rd "Spy Kids" movie.

This is category 2814
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.