FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Mixture Networks Quizzes, Trivia and Puzzles
Mixture Networks Quizzes, Trivia

Mixture: Networks Trivia

Mixture: Networks Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. TV Mixture

Fun Trivia
Disney Channel, Nickelodeon, WB etc.
In here you'll find mixed quizzes about Angel, Buffy, Charmed, Dawsons Creek, Felicity, Popular, Roswell, Felicity, Zoe etc. Quizzes which are specific to one show are in the six alphabet catgeories Television A-Z.

63 Mixture: Networks quizzes and 882 Mixture: Networks trivia questions.
Sub-Categories:
Disney Disney (8 quizzes)
Food Network Food Network (6)
Nick Nick (6)
WB WB (10)
1.
Sleeping With the Television On
  Sleeping With the Television On    
Photo Quiz
 10 Qns
Have you ever gotten the question "Are you still watching?" from Netflix? If you have, it's likely you've fallen asleep with your television on, perhaps while watching one of their original series. This quiz asks about ten of those. Good luck!
Easier, 10 Qns, Lpez, Jun 13 22
Easier
Lpez
Jun 13 22
652 plays
2.
  What TVLAND Female Character Am I?   best quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
I'll give you a description of a female character from TV Land, and you have to tell me who it is. Good luck!
Very Easy, 10 Qns, Galaxyfan, May 07 05
Very Easy
Galaxyfan
6554 plays
3.
  Name That CBS Drama   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
I give you the summary for a show from my favorite channel, and you give your best guess as to what the heck I'm talking about! Bonne chance!
Easier, 10 Qns, cinema_sleuth, Jun 12 23
Easier
cinema_sleuth
Jun 12 23
2277 plays
4.
  The Rise and Demise of Current TV    
Multiple Choice
 10 Qns
Let us look at the steady rise and abrupt demise of Current TV, an alternative, progressive news channel for cable/satellite TV viewers in the USA. It was a noble experiment.
Average, 10 Qns, gracious1, Apr 11 22
Average
gracious1 gold member
Apr 11 22
1224 plays
5.
  2000s Cartoon Network Cartoons    
Match Quiz
 10 Qns
Match the main characters with the Cartoon Netowrk show that they were a part of!
Very Easy, 10 Qns, Lav3nd3r, Nov 20 19
Very Easy
Lav3nd3r
Nov 20 19
384 plays
6.
  Which Channel Am I On?    
Match Quiz
 10 Qns
I will give you two television shows and you pair them up with the correct channel which shows them. I bet you do better than you think you will.
Average, 10 Qns, dcpddc478, Sep 21 16
Average
dcpddc478
756 plays
7.
  TGIF    
Multiple Choice
 10 Qns
The TGIF line up from the late 80's and early 90's had some of my favorite shows. I will describe something from a show, and you guess which show it is. Have fun!
Easier, 10 Qns, cmannjr75, Feb 12 18
Easier
cmannjr75
Feb 12 18
584 plays
8.
  Commercial Free   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
The Public Broadcasting Service (PBS) is the only network in the United States which runs television programs without commercials and is available without subscribing to a cable TV service. This quiz is about some of the shows that have aired on PBS.
Average, 10 Qns, Julia103, Jul 25 09
Average
Julia103 gold member
743 plays
9.
  Discoveries By New Discoverers    
Multiple Choice
 10 Qns
Discovery Channel has been a mainstay of American cable TV since 1985. In fact, as the 21st century unfolds, Discovery reaches 170 countries in 33 languages. Here's a quiz to help you discover what you know about this popular channel.
Average, 10 Qns, wilbill, Jan 16 15
Average
wilbill
288 plays
10.
  The ABC Television Network Programming    
Multiple Choice
 15 Qns
The American Broadcasting Company or the ABC Television Network was founded in 1948. This quiz is about the programming which appeared on the ABC network.
Average, 15 Qns, workisboring, Oct 19 16
Average
workisboring gold member
421 plays
trivia question Quick Question
What is the name of the police procedural, set in the United Kingdom, that is set almost entirely within an interrogation room?

From Quiz "Netflix TV Mixture"




11.
  NBC Primetime    
Multiple Choice
 20 Qns
This quiz should be simple if you watch the channel NBC a lot. I will give you characters, a short summary of the show, or actors, and you tell me what NBC primetime show it is.
Easier, 20 Qns, lilweezer, Apr 22 23
Easier
lilweezer
Apr 22 23
2339 plays
12.
  We Come From the CWB Network    
Multiple Choice
 10 Qns
Please choose the character, series or plot line from shows airing on the CW (a hybrid of the WB and UPN networks) or WB anytime from 1998-2008.
Average, 10 Qns, gamemaster1967, Nov 19 12
Average
gamemaster1967 gold member
473 plays
13.
  UK TV Channels    
Multiple Choice
 10 Qns
Welcome to my quiz on TV channels in the UK and some of the programmes they show. I hope that you enjoy playing it.
Average, 10 Qns, mcsurfie, Dec 21 18
Average
mcsurfie
Dec 21 18
179 plays
14.
  This...is CBS!    
Multiple Choice
 15 Qns
The CBS Television Network has been a major player in television programming and technology in the United States. This quiz is devoted to people and programs associated with CBS during its illustrious history.
Difficult, 15 Qns, cag1970, Jun 08 08
Difficult
cag1970
980 plays
15.
  Acorn TV    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is about the shows featured on the Acorn TV streaming network in June of 2017.
Average, 10 Qns, dgiacalone, Jul 06 17
Average
dgiacalone gold member
168 plays
16.
  The ABC Movies of the Week   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 15 Qns
Starting in 1968 and running through the 70's, the 'ABC Movie of the Week' brought a mixture of comedy, horror, controversy and tears every week to millions of American homes. Here is a quiz on some of the better known films.
Tough, 15 Qns, Oddball, Jan 07 02
Tough
Oddball
1115 plays
17.
  Choice Shows by USA Network 2014 Edition    
Multiple Choice
 10 Qns
An eclectic assortment of shows? Yes. Worth watching? Definitely. Note: All questions refer to the network that *originally* developed/aired the program in the USA.
Average, 10 Qns, celicadriver, Feb 04 14
Average
celicadriver
365 plays
18.
  Chicago's WGN: When TVs Had Dials   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
A little trip down memory lane covering WGN from the late 60s, 1970s, and early 80s.
Average, 10 Qns, Zepper, Jan 07 15
Average
Zepper
339 plays
19.
  Game Show Network Original Series    
Multiple Choice
 10 Qns
Some trivia on the Game Show Network's original series. Have fun all!
Average, 10 Qns, dg_dave, Dec 09 07
Average
dg_dave gold member
1799 plays
20.
  Just One FOX    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is about the Fox Broadcasting Company, also known as the Fox Network. This quiz is about the history of the the Fox Network and the network's various television programming.
Average, 10 Qns, workisboring, Jun 15 13
Average
workisboring gold member
360 plays
21.
  Shows on Game Show Network    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is about my favorite cable channel GSN, otherwise known as Game Show Network.
Average, 10 Qns, frosty123, Dec 18 22
Average
frosty123
Dec 18 22
545 plays
22.
Netflix TV Mixture
  Netflix TV Mixture    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz tests your knowledge of a variety of television shows. All of them aired on Netflix. Good luck!
Average, 10 Qns, PootyPootwell, Mar 06 21
Average
PootyPootwell gold member
Mar 06 21
303 plays
23.
  The Entertainment and Sports Programming Network    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is about the television network Entertainment and Sports Programming Network more commonly known as ESPN. ESPN is one of the first television networks to focus on sports programming.
Average, 10 Qns, workisboring, Aug 08 14
Average
workisboring gold member
278 plays
24.
  As Seen (Briefly) on the USA Television Network    
Multiple Choice
 10 Qns
The USA Network offers viewers a wide range of entertainment choices. Test your knowledge of some of their offerings since their start on January 3, 1979. Good luck.
Difficult, 10 Qns, MaceoMack, Jan 03 19
Difficult
MaceoMack
Jan 03 19
284 plays
25.
  I Saw It On The USA Network    
Multiple Choice
 10 Qns
USA Network created some great programs. This quiz is about some of my favorites.
Average, 10 Qns, dcandler, Jan 28 22
Average
dcandler gold member
Jan 28 22
489 plays
26.
  NBC: Proud As A Peacock    
Multiple Choice
 15 Qns
Known as much for its colorful logo as its programming and innovation, the NBC Television Network is the subject of this quiz.
Difficult, 15 Qns, cag1970, Jan 15 06
Difficult
cag1970
706 plays
27.
  Write Me a Game Show Title    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is about some of the game shows on Game Show Network (GSN). This channel is seen on most cable, Dish Network, and Direct TV. Keep in mind that this is an American network.
Easier, 10 Qns, frosty123, Dec 31 14
Easier
frosty123
440 plays
28.
  Shows on the Animal Planet Channel    
Multiple Choice
 15 Qns
This is a quiz about the various shows on my favorite channel, the Animal Planet channel. If you watch the channel often, then this quiz should be easy.
Average, 15 Qns, JsusFreak, Dec 05 20
Average
JsusFreak
Dec 05 20
654 plays
29.
  WB or CW Shows Misc    
Multiple Choice
 10 Qns
I love the WB and most all shows on it, so here are a few mixed questions from different shows.
Tough, 10 Qns, sunshyn256, Aug 18 08
Tough
sunshyn256
555 plays
30.
  The DuMont Network    
Multiple Choice
 10 Qns
Not many people younger than 60 years can remember the DuMont TV network. See if you can answer these questions about it.
Tough, 10 Qns, debodun, Apr 02 11
Tough
debodun
207 plays
31.
  HBO Original Series Trivia    
Multiple Choice
 10 Qns
A short quiz on some of the different original series from HBO.
Tough, 10 Qns, Sarah606, Jun 23 11
Tough
Sarah606
911 plays
32.
  The "Lifetime Channel" Quiz    
Multiple Choice
 10 Qns
OK. So they call it Television For Women (and I'm not one), I still enjoy the old shows and things that show up on "Lifetime" now and then. This quiz will address some of those. Have fun!
Very Difficult, 10 Qns, gatsby722, May 02 04
Very Difficult
gatsby722 gold member
509 plays
33.
  Television Network Headquarters    
Multiple Choice
 5 Qns
Do you know where the major Television Networks are based?
Tough, 5 Qns, Looney, May 30 17
Tough
Looney
703 plays

Mixture: Networks Trivia Questions

1. What is the name of the sci/fi thriller series, set in the 1980s, that starts with the investigation of a missing boy, whose mother is played by Winona Ryder?

From Quiz
Netflix TV Mixture

Answer: Stranger Things

"Stranger Things" was created by Matt and Ross Duffer, brothers who admitted they wanted to create creepy, thoughtful movies, the kind made by M. Night Shyamalan. "Stranger Things" fits the bill. Winona Ryder plays Joyce, mother of Bill, who suddenly disappears. With the help of the sheriff and Bill's friends, she frantically searches for him.

2. This is a very long running UK series about Detective Chief Inspector Barnaby and a constantly changing series of assistants who solve murders in a rural UK county.

From Quiz Acorn TV

Answer: Midsomer Murders

"Midsomer Murders" has been on the air since 1997 and is still running as of this writing (June 2017). There have been 2 Inspector Barnabys (cousins in the show) and FIVE Detective Sergeants at last count! After all of the murders in Midsomer, I'm amazed anyone is still alive there!

3. Set in Chicago, this show is about two cousins who lived together. One is from a Mediterranean island with a strong accent. The other is originally from Wisconsin and recently moved to Chicago. Name this show.

From Quiz TGIF

Answer: Perfect Strangers

The cousins were Larry and Balki. Balki was a sheepherder in his home country of Mypos. Whenever Balki was happy, he would do his dance of joy. "Perfect Strangers" starred Mark Linn-Baker and Bronson Pinchot.

4. Initially broadcast on BBC2 between 1988 to 1999, which TV channel brought back the TV comedy series "Red Dwarf" back to TV with a new series in 2009?

From Quiz UK TV Channels

Answer: Dave

Created by Doug Naylor and Rob Grant, "Red Dwarf" is centred around four main characters. The only human onboard Red Dwarf is Dave Lister, a jack the lad Liverpudlian. To keep him company the ships computer - Holly - recreates Lister's former roommate Arnold Rimmer as a hologram, but retaining the character's pompous, by the rule book coward with a stickler for detail personality. The only other living creature on board is a humanoid that evolved from Lister's cat Frankenstein named Cat. At the end of series two, another character was added in the form of Kryten, a mechanoid rescued from a derelict spacecraft with a fetish for cleaning, who also unwittingly serves Lister, taking care of him. In seventh series, the character of Rimmer left the crew, replaced by Kristine Kochanski, whom Lister was once in love with. However, Rimmer rejoined the crew when series eight was broadcast. This time Rimmer is no longer a hologram but recreated by Kryten's nanobots as a living person, only to die again at the end of that series. After "Red Dwarf" ended on BBC 2, "Red Dwarf did not get re-commissioned until 2009, this time of the Freeview channel Dave. Initially, only three episodes were commissioned, but the success of those three episodes prompted Dave to revive the series with series ten and eleven broadcast in 2012 and 2016 respectively. Along with series eleven a twelfth series has recorded for future broadcast. Series ten and Elven also returned to the four main cast members, minus the ship's computer Holly played by both Norman Lovett and Hattie Hayridge in series from three to five.

5. Beginning in 1957, which dance show began airing on the ABC network?

From Quiz The ABC Television Network Programming

Answer: American Bandstand

The television show "American Bandstand" aired on the ABC network from August 5, 1957 through September 5, 1987. The show was hosted by Dick Clark. Teenagers on the show danced to current Top 40 songs. Bands would also perform on the show.

6. What 7 day celebration of toothy ocean creatures attracts large audiences to Discovery every summer?

From Quiz Discoveries By New Discoverers

Answer: Shark Week

Like much of Discovery's programming, Shark Week began as education oriented programming geared to teaching respect for sharks. In recent years, "docu-tainment" programs aimed at creating controversy and ratings have taken over much of the Shark Week block. Shows such as "Megalodon: The Monster Shark Lives" have attracted viewers at the expense of factual content.

7. This was a children's show with Cookie, Wizzo, Frazier Thomas, and a game with buckets audience members tossed balls into.

From Quiz Chicago's WGN: When TVs Had Dials

Answer: The Bozo Show

Cookie the Cook was a clown played by Roy Brown. Wizzo was played by Marshall Brodien. Frazier Thomas was himself. The bucket game was called "Bozo's Buckets". To play, someone would be selected from the audience and given 3 balls to toss into the buckets. There were random prizes for each bucket you were able to toss the ball into. An "At Home Winner" also got the same prizes the ball tosser won.

8. In 2005, the USA Network aired a remake of the classic TV series "Kojak". Who starred in the title role of the new series?

From Quiz As Seen (Briefly) on the USA Television Network

Answer: Ving Rhames

With his trademark clean shaven head, classic tough guy looks, and deep booming voice, Irving Rameses "Ving" Rhames was cast in the title role of the USA Network remake of "Kojak". In the original version of the crime drama series, Telly Savalas starred as the lollipop sucking, wise cracking NYPD Detective Lieutenant, Theo Kojak. The original series aired on the CBS Network for five seasons with 118 hour long episodes. The series aired from October 24, 1973 to March 18, 1979. The USA Network version originally aired nine episodes over its single season from March 25th, through May 22nd of 2005. In 1999, the character Theo Kojak was voted #18 on the "TV Guide"-"50 Greatest TV Characters of All Time" list. A highly regarded actor, Ving Rhames has appeared in over 120 television and movie roles. Some of his best performances can be found in "Pulp Fiction" (1994), "Con Air" (1997), the "Mission: Impossible" movie series (1996,2000,2004,and 2006), and in "Don King: Only in America" (1997) to name a few.

9. What year did the Entertainment and Sports Programming Network, also known as ESPN, make its television debut?

From Quiz The Entertainment and Sports Programming Network

Answer: 1979

ESPN debuted on September 7, 1979 at 7:00 P.M. The first ESPN program was broadcast from Bristol, Connecticut.

10. One network in particular got my attention in 2013. Who is responsible for "Toy Hunt," "Mysteries at the Museum," and "Man v. Food Nation"?

From Quiz Choice Shows by USA Network 2014 Edition

Answer: Travel Channel

"America Declassified" follows "Mysteries at the Museum" on Travel Channel's Sunday night lineup. Another exciting, highly recommended Travel Channel original series -- one of few on my "must DVR" list -- is "Gem Hunt." On this show, a team of three experts visits exotic places and interesting cultures in search of the best bargains on rare and beautiful gemstones.

11. Which media entrepreneur founded the Fox Broadcasting Company in 1986?

From Quiz Just One FOX

Answer: Rupert Murdoch

The Fox Broadcasting Company was founded by the media mogul Rupert Murdoch. The Fox Broadcasting Company became a part of the Fox Entertainment Group division of Murdoch's company, the News Corporation. Barry Diller became the CEO of the network and Jamie Kellner became the president of the network.

12. "I need that $10.00 money card now." Hosted by Jim Perry, it's a rapid fire question game show. Perhaps you can help name the game show, what is it?

From Quiz Write Me a Game Show Title

Answer: Sale of the Century

He also hosted "Card Sharks". This game show features cars, trips, furniture, and money. Contestants can also purchase items during the game show.

13. Which former Vice President of the USA founded the progressive news channel Current TV?

From Quiz The Rise and Demise of Current TV

Answer: Al Gore

Al Gore (VP 1993-2001), along with businessman Joel Hyatt, launched his network on 1 August 2005 to combat what he called the "consolidation and conglomeratization" of television news and other programming with "democratization". It was meant to be an independent voice for a relatively youthful, progressive demographic. The original name was INdTV, but Gore soon decided on Current TV. Gore and Hyatt actually faced a lawsuit from a Cincinnati-based communications company over the use of the name "Current", but it was dismissed.

14. In 2011, Bill Engvall started hosting a game show on GSN, what is the name of the game show?

From Quiz Shows on Game Show Network

Answer: "LINGO"

He is really funny, and at the same time he can be really serious when he is a game show host. Bill's version of "LINGO" was originally hosted by Chuck Woolery. In the episodes when Chuck hosted, the "LINGO" balls were smaller and the balls could bounce. In the Bill Engvall episodes the "LINGO" balls are as big as bowling balls and they can't bounce. On the "LINGO" hosted by Chuck Woolery, he had a co-host and Bill Engvall doesn't have a co-host.

15. "Psych" starred James Roday and Dulé Hill as Shawn Spencer and Burton Guster (Gus). This show had lots of quirks and inside jokes. One item appeared in every episode. What was it?

From Quiz I Saw It On The USA Network

Answer: A pineapple

While you will not see Alfred Hitchcock, there was an episode that paid tribute to Hitchcock's movies. Listen closely to the theme song. It occasionally changed words or style to fit with a particular episode. My favorite version was in Spanish.

16. PBS is known for quality children's programming. Which PBS show, whose cast included Kermit the Frog, Big Bird, and Mr Hooper, introduced young children to the alphabet and numbers?

From Quiz Commercial Free

Answer: Sesame Street

"Sesame Street" premiered in 1969. The cast was a mixture of live actors and puppets. Among the most well-known were Muppet roommates Bert and Ernie, Oscar the Grouch who lived in a trash can, and the Cookie Monster. The show also included short animated segments 'sponsored' by various letters and numbers.

17. What season of "Buffy the Vampire Slayer" did the spin-off show of "Angel" start?

From Quiz WB or CW Shows Misc

Answer: 4

Angel left Sunnydale in season three after the big graduation day fight. The next season of "Buffy the Vampire Slayer", season 4, started the first season of "Angel".

18. Ah, Miami. The sun, the beach, the crime. Lt. Horatio Caine and his ragtag group of CSIs dare to do the impossible. From decapitations to twisted kidnappers, these men and women will do whatever it takes to return justice to this city.

From Quiz Name That CBS Drama

Answer: CSI: Miami

David Caruso portrays Lt. Caine, and his team consists of Emily Procter, Adam Rodriguez, Jonathan Togo, Rex Linn, Khandi Alexander, and Eva LaRue. The show has celebrated its 100th episode. You go, guys! Fun fact: Emily Procter wears a different shade of lipstick in every episode.

19. My husband and I live in a normal house with our son. I'm just a stay at home mom, but my husband writes scripts for a popular television show. Our next door neighbors are always helping us out and their son is friends with my son. Who am I?

From Quiz What TVLAND Female Character Am I?

Answer: Laura Petrie

Laura and Rob Petrie were the typical family of the sixties. They have their son, Ritchie, and their neighbors Millie and Jerry. Their son Freddy is friends with Ritchie, and Rob writes scripts for "The Alan Brady Show." Of course, the family had their share of mishaps, like when they dyed their hands black (hilarious by the way).

20. On "Deadwood," what is Seth Bullock's nickname?

From Quiz HBO Original Series Trivia

Answer: Montana

Wild Bill always called Seth "Montana".

21. What did CBS originally stand for?

From Quiz This...is CBS!

Answer: Columbia Broadcasting System

The "Columbia" part of CBS's name comes from Columbia Records, which in 1927 began a joint venture in radio broadcasting, with 47 stations in a network called the Columbia Phonograph Broadcasting System. After losing money on the deal, Columbia sold its interest to a group of private investors, led by cigar manufacturer William S. Paley. The network dropped "Phonograph" from its title shortly thereafter. In 1974, the legal name of the company was shortened to CBS Inc. (Thanks to wikipedia.com and the Museum of Broadcast Communications for additional information.)

22. What star of the Animal Planet channel had various shows, scads of merchandise, and a movie based on his own show?

From Quiz Shows on the Animal Planet Channel

Answer: Steve Irwin

He's none other than the "Croc Hunter" himself. I'm a fan of him and his show. Some think he's crazy but I think he knows what he's doing since he's had years of experience working with animals. His shows include "Croc Files," "The Crocodile Hunter," and "The Croc Hunter Diaries." Unfortunately Steve died a few years ago from a stingray accident.

23. 1972-Belinda Montgomery discovers her late mother has made a pact with Satan to marry her off to a demon. Also starred Shelly Winters, Robert Foxworth, Jonathan Frid and an early appearance by Diane Ladd:

From Quiz The ABC Movies of the Week

Answer: The Devil's Daughter

Frid (best known from 'Dark Shadows' as Barnabas Collins) played Montgomery's mute servant. Other stars included Abe Vigoda (who filmed during his stint on 'Barney Miller), Ian Wolfe and Joseph Cotten.

24. Where is the headquarters for Home Shopping Network?

From Quiz Television Network Headquarters

Answer: Florida

25. "The Crown," which first aired in 2016, follows the trials and triumphs of whom?

From Quiz Netflix TV Mixture

Answer: The Royal Family, House of Windsor

Within the first few minutes of the first episode of "The Crown", we see Philip, the future husband of Elizabeth, give up his titles so that he can marry the future Queen of England. The show follows the ups and down of the royal family as well as those of the United Kingdom.

26. Set in 1920s Melbourne, this series stars Essie Davis as the main character, Phyrne. With her charming police detective admirer, she solves mysteries while looking fabulous and striking a blow for early women's rights in 1920s Australia.

From Quiz Acorn TV

Answer: Miss Fisher's Murder Mysteries

This series has only had 34 episodes as of this quiz, but another series/season is planned. Essie Davis is probably best know for her role in "The Babadook", but she is delightful here and the costumes are amazing.

27. A set of identical twins separated at birth accidentally meet each other while shopping at the mall with their adopted parents. Shortly after meeting, the twins end up living in the same house. What show is this?

From Quiz TGIF

Answer: Sister Sister

"Sister Sister" was only on the TGIF lineup for only one season before switching to the WB network. It starred Tia and Tamera Mowry.

28. Between 1949 and 1957, either Clayton Moore or John Hart played the masked title character in which television western on the ABC network?

From Quiz The ABC Television Network Programming

Answer: The Lone Ranger

The television western "The Lone Ranger" aired on the ABC network from 1949 to 1957. The title character was a former member of Texas Rangers who survived a massacre. He wore a black mask and traveled around the American west helping people from the lawlessness. Clayton Moore played the title character for 169 episodes. During a contract dispute Clayton Moore and the network, John Hart played the title character for 52 episodes.

29. Frazier Thomas selected different movie titles each episode that were appropriate for all audiences on this WGN program. What was the name of this show?

From Quiz Chicago's WGN: When TVs Had Dials

Answer: Family Classics

Frazier Thomas would come onto the set and select a book from the shelf. Then he would give a brief summary about the classic novel. The selected movie was then shown. Thomas hosted the show until he died in 1985.

30. "The following program contains material that is just 'Too Cute.'" What network shows the program that opens with this line? (Hint: the network's slogan is "Surprisingly Human.")

From Quiz Choice Shows by USA Network 2014 Edition

Answer: Animal Planet

"Too Cute" tells kitten or puppy "coming-of-age" stories, highlighting the "personalities" of selected litter members. A narrator keeps the viewer informed and updated about the adorable pets' antics and development, and the viewer also learns about different cat and dog breeds.

This is category 2673
Last Updated Jul 13 2024 5:45 AM
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.