FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Beverly Hills 90210 Quizzes, Trivia and Puzzles
Beverly Hills 90210 Quizzes, Trivia

Beverly Hills 90210 Trivia

Beverly Hills 90210 Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television A-C

Fun Trivia
74 quizzes and 1,036 trivia questions.
1.
  West Beverly High, Class of 1993   best quiz  
Multiple Choice
 15 Qns
This quiz is about one the greatest teen TV shows ever. It covers the first three seasons, the years in which the gang were in high school.
Average, 15 Qns, guitargoddess, Mar 04 10
Average
guitargoddess gold member
4775 plays
2.
  Another "90210" Quiz    
Multiple Choice
 20 Qns
Here is yet another quiz about my favorite show "90210". Hope I was able to find some different questions to ask! Have fun!
Average, 20 Qns, TexasBug74, Sep 09 12
Average
TexasBug74
10999 plays
3.
  Random '90210' Trivia    
Multiple Choice
 10 Qns
Here are some random facts about episodes of 'Beverly Hills 90210', one of my favorite shows.
Average, 10 Qns, oriegirl, May 31 07
Average
oriegirl
13312 plays
4.
  "90210" Quotables- Who Said Them?   best quiz  
Multiple Choice
 15 Qns
This quiz will deal with memorable quotes from "Beverly Hills, 90210". I'll give you the quote, and you choose who said it.
Tough, 15 Qns, guitargoddess, May 11 08
Tough
guitargoddess gold member
3589 plays
5.
  Ten Years of "90210"   top quiz  
Multiple Choice
 15 Qns
Between 1990 and 2000, many memorable events happened to the gang from Beverly Hills. I will give you some of these events and you will need to remember in which season of the show they happened.
Tough, 15 Qns, guitargoddess, Jun 17 08
Tough
guitargoddess gold member
4988 plays
6.
  Miscellaneous 'Beverly Hills, 90210' Trivia    
Multiple Choice
 10 Qns
Some interesting facts about 'Beverly Hills, 90210,' one of the greatest teen soaps.
Tough, 10 Qns, tvfanatic23, Mar 12 10
Tough
tvfanatic23
9066 plays
7.
  Welcome to 'Beverly Hills'    
Multiple Choice
 10 Qns
'90210,' the 'Wonder Years' of the 90's. I can't believe that this show is off the air, hopefully this quiz will keep the show's memory alive.
Average, 10 Qns, acid_burn, May 31 07
Average
acid_burn
12707 plays
8.
  For the casual viewer of "Beverly Hills, 90210"   top quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This "90210" quiz is for the average viewer, not the fanatic.
Easier, 10 Qns, playinthesurf, Mar 02 16
Easier
playinthesurf
4045 plays
9.
  "90210" Physical Education 101   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
A quick refresher course on the world of "Beverly Hills 90210" sports. This quiz contains only one post-grad question, so if you only followed the show's high school years, you should fair well.
Average, 10 Qns, Pajama, Jul 31 06
Average
Pajama
4408 plays
10.
  "Beverly Hills 90210" Fanatic!   best quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
"Beverly Hills 90210" was a major teen drama in the 1990s. If you love this show as much as I do, this quiz should be no problem. Have fun!
Average, 10 Qns, beanz420848, Mar 02 16
Average
beanz420848
2035 plays
trivia question Quick Question
Who became pregnant, but did not give birth to a baby?

From Quiz ""Beverly Hills 90210""




11.
  "90210"    
Multiple Choice
 15 Qns
"Beverly Hills, 90210" aired from October 1990 to May 2000.
Average, 15 Qns, Jennifer1979, Apr 18 17
Average
Jennifer1979
6908 plays
12.
  Dependency, 90210   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
There was a lot of substance abuse going on in this zip code. I'll name the addiction, you name the user.
Easier, 10 Qns, tiffwal, Mar 01 06
Easier
tiffwal
4355 plays
13.
  10 Questions on "Beverly Hills 90210"    
Multiple Choice
 10 Qns
For the fans who can't get enough of this terrific T.V. series, here is a quiz on seasons 1 - 5 that will surely bring back memories! Enjoy!
Average, 10 Qns, robbi36, Dec 11 06
Average
robbi36
7861 plays
14.
  Beverly Hills 90210    
Multiple Choice
 15 Qns
Here's a quiz for true fans of the show! You may not be able to answer all the questions just by watching the show!
Average, 15 Qns, scorp75, Mar 02 16
Average
scorp75
8574 plays
15.
  Beverly Hills, 90210   top quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Here's a quiz for all the die hard "Beverly Hills 90210" fans.
Easier, 10 Qns, ilovequeen, Apr 13 10
Easier
ilovequeen
3034 plays
16.
  Random "Beverly Hill 90210" Questions   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Hi everyone, I am back with another "Beverly Hills 90210" quiz! It focuses on some of the random events that occurred on the show. Good luck.
Average, 10 Qns, ginger67, Jun 17 08
Average
ginger67
1956 plays
17.
  "90210" Maniac    
Multiple Choice
 15 Qns
Good luck "90210" fans!
Tough, 15 Qns, wensull22, May 31 07
Tough
wensull22
6801 plays
18.
  Who Knows "90210"?   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Just some questions to test your "90210" skills. There's a mix from a bunch of seasons.
Average, 10 Qns, Shoerel1188, Mar 02 16
Average
Shoerel1188
3692 plays
19.
  Do you know "90210"   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This is my favorite show ever. This is my first quiz. Hope you enjoy it!
Average, 10 Qns, hot_lil_momma, Mar 11 12
Average
hot_lil_momma
4197 plays
20.
  Random "Beverly Hills 90210" Questions   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
I love making quizzes on the hit show "Beverly Hills 90210". Here are some random questions about the show. Good luck.
Average, 10 Qns, ginger67, Jun 17 08
Average
ginger67
3739 plays
21.
  "Beverly Hills, 90210" Fanatic   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
I am a total child of the 90's and this is for people who watched as much as I did! There's one question from each season of "90210"!
Average, 10 Qns, Cinderella8186, Sep 04 09
Average
Cinderella8186
5444 plays
22.
  Questions on "Beverly Hills 90210"    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz has questions over the entire series of "Beverly Hills 90210". So test your knowledge of the best show ever created :)
Average, 10 Qns, missmiranda22, Dec 11 06
Average
missmiranda22
3777 plays
23.
  "90210" Fun Part II    
Multiple Choice
 15 Qns
This is the second half of my "90210" quiz. Hope you enjoy! For this one, you may need to know some outside information....good luck!
Average, 15 Qns, Shoerel1188, Mar 05 10
Average
Shoerel1188
2935 plays
24.
  "Beverly Hills, 90210" Know the Zip code   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This "90210" quiz is for the fanatic, definitely not the average viewer. But hey.. I came up with the questions off the top of my head so it can be done!
Difficult, 10 Qns, playinthesurf, Aug 15 08
Difficult
playinthesurf
3310 plays
25.
  "Beverly Hills 90210" Test    
Multiple Choice
 10 Qns
Enjoy "90210" fans!
Average, 10 Qns, wensull22, Sep 26 10
Average
wensull22
6425 plays
26.
  "90210" Quotes!    
Multiple Choice
 10 Qns
This is an easy quiz. All you have to do is tell me who said what!
Tough, 10 Qns, EEyore848, May 07 05
Tough
EEyore848
5506 plays
27.
  "90210" FUN Part 1    
Multiple Choice
 15 Qns
"90210" is my favorite show, so here's a quiz all about it. This is the first part and I'll have part II coming soon. Enjoy!
Average, 15 Qns, Shoerel1188, Mar 09 10
Average
Shoerel1188
2481 plays
28.
  Senior Breakfast:The Granddaddy of "90210" Quizzes    
Multiple Choice
 15 Qns
Think you know your "90210"? Think again! Test yourself on the best show EVER.
Average, 15 Qns, dawleyes, Sep 14 21
Average
dawleyes
Sep 14 21
3071 plays
29.
  "90210" Fever!    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz shouldn't be hard for any true "90210" fan!
Average, 10 Qns, EEyore848, Oct 08 07
Average
EEyore848
6661 plays
30.
  The Little Things of "90210"   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This is my first quiz, and I'm choosing my favorite show, "Beverly Hills, 90210". Enjoy!
Average, 10 Qns, carli1221, Jun 14 09
Average
carli1221
2082 plays
31.
  "90210" Obsessions    
Multiple Choice
 10 Qns
If you're obsessed with "90210", then you will love this quiz.
Average, 10 Qns, nicoli102, Oct 28 07
Average
nicoli102
4127 plays
32.
  "Beverly Hills, 90210": The Real Story   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
How well do you recall fun facts from "Beverly Hills, 90210"? This is not a quiz for the casual viewer!
Tough, 10 Qns, playinthesurf, Jun 14 09
Tough
playinthesurf
2159 plays
33.
  "Beverly Hills, 90210" #1 Fan Quiz    
Multiple Choice
 15 Qns
If you consider yourself to be the #1 "Beverly Hills, 90210" fan, then test your title credibility with this quiz that focuses mostly on season 3!
Very Difficult, 15 Qns, jshinaul, Mar 02 16
Very Difficult
jshinaul
1066 plays
34.
  Erin Silver    
Multiple Choice
 10 Qns
This is a quiz with questions about Kelly and David's half sister Erin Silver ranging from her birth on the original series to her life on the remake. Enjoy!
Tough, 10 Qns, chicky_86, Aug 04 10
Tough
chicky_86
434 plays

Beverly Hills 90210 Trivia Questions

1. Based on the episode air dates on Beverly Hills 90210, what is Silver's actual birthday?

From Quiz
Erin Silver

Answer: July 15, 1992

"Beverly Hills, 90210": In the season two finale Jackie goes into labor and Erin Silver was born on the season three premiere, "Misery Loves Company."

2. Which record company did David first hope to be signed to? "__________ Records"

From Quiz "Beverly Hills, 90210" #1 Fan Quiz

Answer: Icon

In season 3 Steve helped David get a contact with Icon Records. The contact, Curtis Bray, quickly told David to dump Steve and he'd have a deal. David was ultimately ditched by Icon Records after a producer convinced him to record a song he didn't like.

3. What are the names of ALL three women Brandon had serious relationships with while in college?

From Quiz "Beverly Hills 90210" Fanatic!

Answer: Kelly, Susan, Tracy

Clare was the chancellor's daughter and had a major crush on Brandon, and Lucinda was the wife of his professor that he had a short affair with.

4. Which character did Andrea have a crush on?

From Quiz Beverly Hills, 90210

Answer: Brandon

Andrea told she had a crush on Brandon at a slumber party.

5. According to Donna in "Mr. Walsh Goes to Washington," who is her best friend?

From Quiz "Beverly Hills, 90210": The Real Story

Answer: Brenda

Donna has just learned that David has been cheating on her with Ariel. She is in Brenda's room crying and says, "you're my best friend." This episode is Shannen Doherty's last on the series.

6. What were the names of the two angels that narrated the story in the Christmas episode "It's a Totally Happening Life"?

From Quiz The Little Things of "90210"

Answer: Clarence and Miriam

Clarence and Miriam were the two angels that were watching the gang that episode. They tried to help save the kids' bus from being hit by a drunk driver. Kevin (David Hayward)and Suzanne (Kerrie Keane)were Dylan's dad's ex-girlfriend and her boyfriend that stole all of Dylan's money. Jack (Josh Taylor) and Christine (Valerie Wildman) were Dylan's dad and his girlfriend, who worked for the FBI. Scott (Douglas Emerson) and Sue (Nicholle Tom) was David's best friend and his sister.

7. The Walshes have just moved to Beverly Hills in the season one premiere, where did they move from?

From Quiz For the casual viewer of "Beverly Hills, 90210"

Answer: Minneapolis, Minnesota

Dylan initially calls Brandon by the nickname "Minnesota." Brandon also talks throughout the series about his favorite baseball team, the Minnesota Twins. Of course, Brandon also makes the point that they are from Minneapolis, not St. Paul.

8. What was the name of Kelly's friend who suggested playing the game Skeletons in the Closet?

From Quiz "Beverly Hills, 90210" Know the Zip code

Answer: Amanda Pacer

Amanda Pacer was in episode seven of season one. Kelly invited her because they were supposed to hang out on the night of Brenda's sleepover.

9. What was the name of the gossip rag before it became "The Beverly Beat"?

From Quiz Who Knows "90210"?

Answer: Beverly Shopper

The "Shopper" was a gossip rag that no one had any respect for, but Brandon and Steve managed to use its proceeds to turn the "Beat" into a liked and somewhat respected paper.

10. What actress portrayed the fabulous Brenda Walsh?

From Quiz Random "Beverly Hills 90210" Questions

Answer: Shannen Doherty

Shannen Doherty portrayed Brenda Walsh for the first four seasons of the show.

11. At the end of which season did Brenda leave for London?

From Quiz Ten Years of "90210"

Answer: Fourth

She left for London to attend a summer acting program in "Mr. Walsh Goes to Washington (Part 2)", the fourth season finale. This turned into her planning to stay for a year, but she never returned.

12. "I like your butt... I mean your bike".

From Quiz "90210" Quotables- Who Said Them?

Answer: Brenda

She said this to Dylan in the first season episode "Higher Education". While she was jogging around her neighbourhood, Dylan rode by on his motorcycle.

13. In the season one premiere, Brenda meets a man in a club after using her fake ID. What was his occupation?

From Quiz "Beverly Hills, 90210" Fanatic

Answer: Lawyer

The first episode aired on October 4th, 1990. The house that the Walsh family live in and the car that is used in the pilot are not the same as the ones used in all future episodes.

14. Which character became a vegetarian?

From Quiz "90210" FUN Part 1

Answer: Kelly

Although Donna was always one to take care of animals, Kelly was the one who refused to eat them.

15. In the first season episode "BYOB", Kelly got drunk and slept with Steve at a party at whose house?

From Quiz West Beverly High, Class of 1993

Answer: Donna's

At the beginning of the episode they were at a party at Donna's. Brandon started drinking heavily in this episode. The twins did have a party at their house later in the episode, and Brandon got drunk and tried to drive to the store. He crashed his car, Mondale, and got arrested for drunk driving. This was also the episode in which Dylan revealed he is an alcoholic.

16. Where do Dylan and Brenda go when she says she is staying at Kelly's in season two?

From Quiz Do you know "90210"

Answer: Baja

Brenda had permission to go and then fell asleep at Dylan's house and came home late. Jim then told her she could not go, so she lied and went anyway. On the way back she did not have any identification so she had to call Jim.

17. Who became pregnant, but did not give birth to a baby?

From Quiz "Beverly Hills 90210"

Answer: Kelly Taylor

In the episode, "Mother's Day", Kelly was late for her period and was worried that she was pregnant. When she finally got her period, she was relieved but went to the doctor anyway and discovered she was pregnant but had a miscarriage.

18. How many blood siblings did Kelly have?

From Quiz "90210" Obsessions

Answer: Two

She had a step-brother David, and two blood related half-sisters Erin and Joy.

19. The love of Brandon Walsh's high-school life was a prospective Olympian named Tricia Kinney. To what sport was she dedicated that fatefully tore her away from Brandon?

From Quiz "90210" Physical Education 101

Answer: Figure skating

At the West Beverly Senior breakfast just before the Class of '93 graduated, Brandon admitted to Dylan that Tricia Kinney was the closest to his heart of all the girls he'd loved before.

20. To how many men has Kelly been engaged to be married?

From Quiz "Beverly Hills 90210"

Answer: 2

Kelly was engaged to Brandon and Matt. She never was engaged to Dylan.

21. What was the name of the horse Brenda rode as a child?

From Quiz Beverly Hills 90210

Answer: Sylvester

After Brenda was held up at gunpoint at the Peach Pit she had to see a therapist and she stated her "safe place" was riding her horse Sylvester as a little girl.

22. Where did Brenda and Dylan end up meeting up and then living together?

From Quiz "90210" Maniac

Answer: London

Kelly was told that Brenda and Dylan were living together right before Steve's 21st birthday.

23. For how many seasons did 'Beverly Hills, 90210' last?

From Quiz Miscellaneous 'Beverly Hills, 90210' Trivia

Answer: 10

'Beverly Hills, 90210' premiered in the fall of 1990, and the series finale aired in May 2000, after a ten-year run with nearly 300 episodes.

24. In the pilot episode 'Class Of Beverly Hills', which aired in October of 1990, Brenda becomes romantically involved with a much older man, Jason Croft, whom she meets at a night club. What is Jason's profession?

From Quiz "Beverly Hills 90210"

Answer: Lawyer

Brenda and the girls decided to get fake I.D.s to allow them to enter swanky "21 and older" L.A. hot-spots. Unfortunately for Donna and Kelly, Brenda was the only one to get into the club. She meets Jason and lies to him, telling him that she lives on campus as a student at UCLA. He soon finds out that she is lying and after an embarrassing dinner date, their relationship ends shortly thereafter.

25. Who said: "I loved you more than I ever thought I could love anyone, maybe that was the problem"?

From Quiz "90210" Quotes!

Answer: Dylan

He said this to Brenda in episode 3:29 "Commencement," when they were remembering their relationship. She went over there to "say good-bye in private".

26. Who drove Steve home from Marianne Moore's party because he was too drunk to drive?

From Quiz "90210" Fever!

Answer: David

He later forgets to put the E-brake on and the car rolls back and crashes!

27. Matt moved back to New York to:

From Quiz Another "90210" Quiz

Answer: Be a father

Matt's brother couldn't get his wife pregnant so Matt gave them some of his sperm so they could make a baby. Matt's brother sadly was killed in a car accident, and after breaking things off with Kelly, he decided to go back to New York and be the baby's father.

28. What is the name of the girl that Brandon insinuated that he had slept with in the episode "Class of Beverly Hills"?

From Quiz "90210"

Answer: Marianne

Marianne was played by Leslie Bega who is known for her role of Maria Borges on "Head of the Class."

29. What is the name of Brandon's girlfriend from back home in Minnesota?

From Quiz Random '90210' Trivia

Answer: Cheryl

She appeared in the first season for one episode and slept with Brandon.

This is category 2310
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.