FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Designing Women Quizzes, Trivia and Puzzles
Designing Women Quizzes, Trivia

Designing Women Trivia

Designing Women Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television D-G

Fun Trivia
30 Designing Women quizzes and 420 Designing Women trivia questions.
Sub-Categories:
1.
  'Designing Women'   top quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
I will give you some information, and you guess which 'Designing Women' character is being described.
Very Easy, 10 Qns, angelmouse, Nov 09 04
Very Easy
angelmouse
6010 plays
2.
  Designing Women!   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 20 Qns
This is about my personal fav tv show, 'Designing Women'!
Average, 20 Qns, moviegirl18, Oct 08 07
Average
moviegirl18
6407 plays
3.
  Name that "Designing Woman"!   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
I'll give an event or incident, and you name the designing woman involved.
Average, 10 Qns, rubytuesday87, Aug 05 05
Average
rubytuesday87
5076 plays
4.
  Yet More 'Designing Women'   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Yet a few more questions about my Southern belles and their always colorful adventures and lives.
Average, 10 Qns, gatsby722, Aug 02 05
Average
gatsby722 gold member
3942 plays
5.
  'Designing Women'--The Decorating Divas   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Just a mixture of more 'Designing Women' questions. Not too hard for fans of the show. Have fun!
Tough, 10 Qns, Gatsby722, Apr 15 08
Tough
Gatsby722 gold member
4095 plays
6.
  Love Those 'Designing Women'   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
I'm still hooked on this show! Can't they come up with a 'Designing Women 2' or something? Here are a few questions about the now syndicated series. Have fun!
Tough, 10 Qns, gatsby722, Dec 15 20
Tough
gatsby722 gold member
Dec 15 20
3636 plays
7.
  'Designing Women' - Suzanne   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
All about Suzanne.
Average, 10 Qns, kendall, Nov 27 06
Average
kendall
4520 plays
8.
  The Sugarbakers, Anyone?   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Some more questions about 'Designing Women', the show on my short list of guilty pleasures. Have fun!
Average, 10 Qns, gatsby722, Aug 02 05
Average
gatsby722 gold member
3789 plays
9.
  Easy 'Designing Women'   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Please enjoy this quiz!
Easier, 10 Qns, heffshoney, May 21 06
Easier
heffshoney
5405 plays
10.
  Crazy about Bernice   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Bernice was the wacky lady who would drop in ever so often to visit the Sugarbaker Design Firm. She could always be counted on for a laugh! Here are some questions about this "little fruitcake"!
Average, 10 Qns, jbk728, Jul 26 05
Average
jbk728
1696 plays
trivia question Quick Question
What was the name of the man who begged Mary Jo to go out with him, and when she finally did he dumped her?

From Quiz "Fun 'Designing Women' Episodes"




11.
  BJ From 'Designing Women'   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
My favourite character from this show is BJ. See how much you know about the least-known character!
Average, 10 Qns, ladymacb29, Mar 07 03
Average
ladymacb29 editor
1789 plays
12.
  'Designing Women' - The Sequel   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 15 Qns
I've probably seen every episode of this show at least 5 times and I still love it. Hope you enjoy playing!
Average, 15 Qns, ethel, Aug 02 05
Average
ethel
3533 plays
13.
  The Series 'Designing Women'    
Multiple Choice
 15 Qns
All about the series 'Designing Women'.
Average, 15 Qns, AmandaLG, May 21 06
Average
AmandaLG
5744 plays
14.
  Fun 'Designing Women' Episodes    
Multiple Choice
 20 Qns
Another fun 'DW' quiz about different episodes of the show. Good luck and have fun!
Average, 20 Qns, Val246, Nov 21 17
Average
Val246
Nov 21 17
3287 plays
15.
  BJ Poteet - Part 2   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
As you can tell, she's my favourite character. So here are some more questions!
Tough, 10 Qns, ladymacb29, Sep 15 02
Tough
ladymacb29 editor
1616 plays
16.
  For True 'Designing Women' Fans   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 20 Qns
This is a quiz for the true 'Designing Women' fan! Good luck! And I hope you know your episodes well!
Average, 20 Qns, dixiecarterrulez, May 17 06
Average
dixiecarterrulez
3120 plays
17.
  All About Anthony    
Multiple Choice
 10 Qns
Hi! This is a tricky quiz all about the wonderful Anthony Bouvier from "Designing Women"! It'll be hard if you aren't a true fan, but good luck!
Difficult, 10 Qns, BrassMonkey89, Nov 21 17
Difficult
BrassMonkey89
Nov 21 17
2146 plays
18.
  Celebrating the 'Women'    
Multiple Choice
 10 Qns
Hello all you "DW" fans out there. Good luck and have fun.
Average, 10 Qns, smarteegurlohseven, Feb 04 09
Average
smarteegurlohseven
1873 plays
19.
  Do You Know 'Designing Women'?    
Multiple Choice
 17 Qns
How much do you know about each character? How well do you know the actresses who play the characters? How well do you know the episodes? Take this quiz and find out.
Average, 17 Qns, DeltaBurkeFan, Oct 27 09
Average
DeltaBurkeFan
1559 plays
20.
  Suzanne, Mary Jo, Charlene and Julia    
Multiple Choice
 15 Qns
This is one of my favorite shows of all times, for I too, am a Southern belle.
Tough, 15 Qns, emilyb1982, Oct 08 07
Tough
emilyb1982
2777 plays

Designing Women Trivia Questions

1. What was Bernice's last name?

From Quiz
Crazy about Bernice

Answer: Clifton

Bernice's last name was Clifton. She was friends with Perky, the mother of Julia and Suzanne. She always referred to her husband as "the late Mr. Clifton".

2. Who did Anthony get stuck with on the highway when the van broke down during a storm?

From Quiz All About Anthony

Answer: Mrs. Fricky

Mrs. Oliver is Randa's mother, Janet Shackleford is J.D.'s ex-wife. This was from the episode, "Oh What a Feeling".

3. At Payne's wedding, what song did Julia sing?

From Quiz Suzanne, Mary Jo, Charlene and Julia

Answer: Sweet Georgia Brown

Julia was a little more than tipsy with her rendition. Payne told his new wife, Sylvie, that Julia only took off her clothes if they threw money.

4. Which woman was given a pig by her maid's family?

From Quiz Name that "Designing Woman"!

Answer: Suzanne

Consuela's family is in the meat packing business, which is how Suzanne ends up with Noel.

5. What was the full name of Suzanne's husband who was a baseball player?

From Quiz Celebrating the 'Women'

Answer: Jack Dent

During this episode, Jack wrote a book in which he described his many escapades with the women of America. He also mentioned that these affairs took place while he was still married to Suzanne.

6. In one episode Charlene confused art with being a real telephone booth and Julia's purse was misconstrued as art. What did the patrons of the art gallery mistake Suzanne for?

From Quiz 'Designing Women'--The Decorating Divas

Answer: a mime

Suzanne's lips were glued shut and someone decided that she was a hired mime.

7. What were the names of Mary Jo's and J.D.'s exes?

From Quiz The Sugarbakers, Anyone?

Answer: Ted and Janet

Ted showed up a lot but Janet was only key in one episode, at least visibly. They all had a summit early on in J.D.'s and Mary Jo's relationship to establish ground rules. Janet made a crack about Mary Jo's appearance just before that show down became necessary.

8. What did Anthony call his grandmother?

From Quiz Fun 'Designing Women' Episodes

Answer: Dondy

Anthony's grandmother raised him.

9. Which actress plays Suzanne Sugarbaker?

From Quiz Do You Know 'Designing Women'?

Answer: Delta Burke

10. What was the name of Bernice's nursing home?

From Quiz For True 'Designing Women' Fans

Answer: Leisure Land

11. When Suzanne, Anthony and Charlene go to Atlantic City to recoup Suzanne's financial losses, what does Suzanne do each time she places a bet?

From Quiz 'Designing Women' - The Sequel

Answer: Sings a little song

I crack up every time I see this because Suzanne just throws herself into it. The song goes: 'Consuela, Consuela, bo-bayla, banana-fanna fo-fayla, me, mi mo-mayla, CONSUELA!'

12. Mary Jo's young son, broke into a house once. What for?

From Quiz Yet More 'Designing Women'

Answer: To play Nintendo

This whole incident sparked a quarrel between Mary Jo and Charlene about the varieties and different challenges facing working and stay home Moms (The house belonged to Quent's little friend's family---who said he could play Nintendo anytime..they just failed to mention anytime that they were home!)

13. To what song could BJ get those tassles twirling in opposite directions (when she was a go-go dancer)?

From Quiz BJ Poteet - Part 2

Answer: Proud Mary

14. What state is BJ from?

From Quiz BJ From 'Designing Women'

Answer: Texas

After her husband died, she moved to Atlanta.

15. Who does Suzanne date in the Pilot Episode?

From Quiz 'Designing Women' - Suzanne

Answer: Ted Shively

She dates Mary Jo's ex-husband, much to Mary Jo's dismay.

16. Who was Reese Watson?

From Quiz Easy 'Designing Women'

Answer: Julia's boyfriend

Played by Hal Holbrook, Dixie Carter's real life husband.

17. What is Julia's son's name?

From Quiz The Series 'Designing Women'

Answer: Payne

18. What was the name of the "song" Bernice made up for Anthony?

From Quiz Crazy about Bernice

Answer: Black Man

She would belt out "Black Man, Black Man" at a drop of a hat. She sometimes called Anthony "Stuff". One of their clients once called Anthony a "Big Black Beautiful Buck" and said she'd like to sculpt him! "Son of a Preacher Man" was a song by Dusty Springfield and has nothing to do with the show!

19. What game did Anthony play in the daydream he had about he and his dad?

From Quiz All About Anthony

Answer: Baseball

They played baseball. Anthony was batting with a Louisville Slugger. This is from the episode, "Papa Was a Rolling Stone".

20. Julia's first husband's name was Hayden. What was his last name?

From Quiz Suzanne, Mary Jo, Charlene and Julia

Answer: McElroy & MacElroy & Mcilroy

21. Which woman had a brother who worked in an ink factory?

From Quiz Name that "Designing Woman"!

Answer: Charlene

The year he worked in blue he looked like a smurf.

22. What was the name of Julia's significant other for many episodes on the show?

From Quiz Celebrating the 'Women'

Answer: Reese Watson

Reese also died later on the show after suffering from a heart-attack, but not before he and Julia went on two trips and were temporarily married!

23. Charlene was once called a 'big old donkey girl scout' and Julia was, of course, called 'The Terminator' and Suzanne got occasionally dubbed 'Scarlett O'Hara'. What was one of Mary Jo's nicknames?

From Quiz 'Designing Women'--The Decorating Divas

Answer: the condom queen

MJ inadvertantly got suckered into making a speech about safe sex for teenagers at Claudia's high school, thus becoming what some thought was a champion of condoms or, worse, casual sex!

24. What was the name of Julia's only grandchild?

From Quiz The Sugarbakers, Anyone?

Answer: There were none.

The pregnancy turned out to be false, so Payne's rush wedding upon graduation didn't turn Julia into a 'grandma' after all.

25. Anthony told Quint that some of the meanest dudes on his cell block used what word instead of curse words?

From Quiz Fun 'Designing Women' Episodes

Answer: fooey

Mary Jo asked Anthony to talk to Quint about cursing.

26. What did young Randa and Julia fight over when they were having dinner?

From Quiz Love Those 'Designing Women'

Answer: Eating a hamburger

Randa asked for a burger and Julia made one for her. A battle ensued. Randa wouldn't eat it---it was reminiscent of something out of 'The Miracle Worker'!

27. Which actress plays Julia Sugarbaker?

From Quiz Do You Know 'Designing Women'?

Answer: Dixie Carter

28. In the episode 'Tales Out of School' what was the name of Anthony's professor?

From Quiz For True 'Designing Women' Fans

Answer: Dr. Burton

29. One of the reasons Bernice's niece wanted a competency hearing for Bernice is because Bernice thinks her niece's twin boys are named Dick and ...?

From Quiz 'Designing Women' - The Sequel

Answer: Dick

The kid's real name is Nick.

This is category 2518
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.