Fun Trivia
Sections
Trivia Questions
Trivia Quizzes
Daily and Hourly Trivia Games
Ask FunTrivia - Get Answers to Questions
Crossword Puzzles
Trivia Questions Archive
Trivia
Animal Trivia
Bible Trivia
Brain Teasers
Celebrity Quizzes
Trivia For Kids
General Knowledge
Geography Quizzes
History Trivia
Hobbies Trivia
Humanities Quizzes
Literature Quizzes
Movie Trivia
Music Trivia
Famous People Trivia
Religion Quizzes
Science Trivia
Sports Trivia
Television Trivia
World Trivia
All Trivia and Quiz Topics
Services
Gold Memberships: Gift Certificates
Get Daily Email Trivia
Create a Daily Trivia Tournament
Pub Trivia Question Packs
Buy Trivia Questions
Large Scale Content / Data Licensing
Contact Us
New Player
Log In
New Player
|
Log In
FREE!
Click here to
Join FunTrivia
. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Hip Hop Birth Names Trivia Quiz
I'll give you the birth name of a hip hop artist and you give me their stage name. It should be easy. ENJOY!
A multiple-choice quiz by
BubblesSJ3
. Estimated time: 3 mins.
Home
»
Quizzes
»
Celebrity Trivia
»
Music Celebs Mixed
»
Stage Names of Musicians
Share on
Facebook
Share on
Twitter
Share by
E-Mail
Author
BubblesSJ3
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
50,083
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
7523
Last 3 plays
: Guest 174 (
0/10
), rainbowriver (
9/10
), Guest 86 (
2/10
).
One at a Time
-
Single Page
-
Timed Game
Question 1 of 10
1.
Andre Young?
Hint
Usher
Poster Boy
Dr. Dre
Jadakiss
NEXT>
Question 2 of 10
2.
Shawntae Harris?
Hint
Eve
Aaliyah
Da Brat
Mya
NEXT>
Question 3 of 10
3.
Earl Simmons?
Hint
Busta Rhymes
Eazy-E
Juvenile
DMX
NEXT>
Question 4 of 10
4.
Calvin Broadus?
Hint
Musiq
Nate Dogg
Snoop Dogg
Ja Rule
NEXT>
Question 5 of 10
5.
Marshall Bruce Mathers III?
Hint
Sisqo
Eminem
Fabolous
Craig David
NEXT>
Question 6 of 10
6.
Shawn Carter?
Hint
Jay-Z
Big Boi
Tyrese
Xzibit
NEXT>
Question 7 of 10
7.
Jeffrey Atkins?
Hint
Eminem
Ja Rule
Nelly
Shaggy
NEXT>
Question 8 of 10
8.
Eric Wright?
Hint
Maxwell
Eazy-E
Master P
Usher
NEXT>
Question 9 of 10
9.
Melissa Elliot?
Hint
Alicia Keys
Mariah Carey
Missy Elliot
Da Brat
NEXT>
Question 10 of 10
10.
Trevor Smith?
Hint
Mystikal
Big Boi
Busta Rhymes
Xzibit
(Optional)
Create a
Free
FunTrivia ID to save the points you are about to earn:
Select a User ID:
Choose a Password:
Your Email:
Share on
Facebook
Share on
Twitter
Share by
E-Mail
Most Recent Scores
Oct 28 2026 : Guest 174: 0/10
Sep 27 2026 : rainbowriver:
9/10
Sep 15 2026 : Guest 86: 2/10
Sep 07 2026 : Johnmcmanners9:
10/10
Sep 01 2026 : OswaldEllie:
10/10
Score Distribution
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Andre Young?
Answer:
Dr. Dre
Rapper Dr. Dre was born Andre Young.
2. Shawntae Harris?
Answer:
Da Brat
Rapper Da Brat was born Shawntae Harris.
3. Earl Simmons?
Answer:
DMX
Rapper DMX was born Earl Simmons.
4. Calvin Broadus?
Answer:
Snoop Dogg
Rapper Snoop Dogg was born Calvin Broadus.
5. Marshall Bruce Mathers III?
Answer:
Eminem
Rapper Eminem was born Marshall Bruce Mathers III.
6. Shawn Carter?
Answer:
Jay-Z
Rapper Jay-Z was born Shawn Carter.
7. Jeffrey Atkins?
Answer:
Ja Rule
Rapper Ja Rule was born Jeffrey Alkins.
8. Eric Wright?
Answer:
Eazy-E
Former rapper Eazy-E was born Eric Wright.
9. Melissa Elliot?
Answer:
Missy Elliot
Rapper Missy Elliot was born Melissa Elliot.
10. Trevor Smith?
Answer:
Busta Rhymes
Rapper Busta Rhymes was born Trevor Smith.
Source: Author
BubblesSJ3
This quiz was reviewed by FunTrivia editor
gtho4
before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1.
Real Names of Musicians
Average
2.
HipHop Birth-Names
Average
3.
Pop Star Real Names Part 1
Average
4.
Real Names
Easier
5.
A - Z of Singers Real Names
Average
6.
Rock Star Real Names
Average
7.
Rock and Roll Pseudonyms
Very Difficult
8.
Who Was Who in Music
Average
9.
What's My Real Name?
Average
10.
Musical Alter Egos
Average
11.
Birth Names of Rappers 1
Tough
12.
Real Names of Rappers
Easier
Referenced Topics
Music
Celebrities
Music Celebs Mixed
Rhymes
Names
Stage Names of Musicians
Other Destinations
Explore Other Quizzes by
BubblesSJ3
Go to
Music Celebs Mixed
Quizzes
More
Stage Names of Musicians
Quizzes
FunTrivia
Homepage
10/31/2026, Copyright 2026
FunTrivia, Inc. -
Report an Error / Contact Us