FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Hannibal Trivia
Quiz about Hannibal Trivia

Hannibal Trivia Trivia Quiz


This quiz shouldn't be too hard if you read the book by Thomas Harris. Good luck!

A multiple-choice quiz by casper423. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Literature Trivia
  6. »
  7. Authors H-K
  8. »
  9. Thomas Harris

Author
casper423
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
10,023
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
2571
- -
Question 1 of 10
1. In the book Hannibal, who kills Mason Verger? Hint


Question 2 of 10
2. What is Hannibal's dead sister's name? Hint


Question 3 of 10
3. Who does Starling kill at the fish market? Hint


Question 4 of 10
4. How does Mason Verger plan to kill Hannibal? Hint


Question 5 of 10
5. What kind of car does Starling drive? Hint


Question 6 of 10
6. What happens to Krendler before he dies? Hint


Question 7 of 10
7. Who is the master of the pigs? Hint


Question 8 of 10
8. Why does Mason want to kill Hannibal? Hint


Question 9 of 10
9. What is the main problem in preparing fresh brains? Hint


Question 10 of 10
10. What did Margot want from Mason? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. In the book Hannibal, who kills Mason Verger?

Answer: Margot

She shoves his eel down his throat!
2. What is Hannibal's dead sister's name?

Answer: Mischa

She is at the root of his cannibalistic tendencies.
3. Who does Starling kill at the fish market?

Answer: Evelda Drumgo

A bad drug bust
4. How does Mason Verger plan to kill Hannibal?

Answer: feed him to wild pigs

an easy one
5. What kind of car does Starling drive?

Answer: Mustang

One of the few pleasures she can count on
6. What happens to Krendler before he dies?

Answer: his brains get eaten while he's alive

another easy one, YUK!
7. Who is the master of the pigs?

Answer: Carlo Deogracias

8. Why does Mason want to kill Hannibal?

Answer: revenge

He was a rare victim of Hannibal's who lived, if you call his life living.
9. What is the main problem in preparing fresh brains?

Answer: it disintegrates into gelatin

Normaly, brains should be soaked and then pressed and chilled overnight, this firms them.
10. What did Margot want from Mason?

Answer: his child

She wanted her lesbian lover to bear a true heir.
Source: Author casper423

This quiz was reviewed by FunTrivia editor looney_tunes before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us