FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Bridget Jones Diary
Quiz about Bridget Jones Diary

The Ultimate Bridget Jones' Diary Quiz | Movies


This is a funny and great movie, it's a good book as well. Enjoy my quiz!

A multiple-choice quiz by Granger01. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies A-C
  8. »
  9. Bridget Jones

Author
Granger01
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
98,461
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Very Easy
Avg Score
9 / 10
Plays
8071
Last 3 plays: Guest 211 (10/10), Johnmcmanners (10/10), Guest 146 (8/10).
- -
Question 1 of 10
1. What's the name of Bridget's boss? Hint


Question 2 of 10
2. What's the man's name who "likes Bridget just the way she is"? Hint


Question 3 of 10
3. Who plays Bridget Jones? Hint


Question 4 of 10
4. Bridget got a job at a fire station.


Question 5 of 10
5. When Mark and Bridget first meet, what's on the front of Mark's jumper? Hint


Question 6 of 10
6. What colour is Bridget's diary? Hint


Question 7 of 10
7. Bridget's mum left her husband for another man.


Question 8 of 10
8. Daniel and Bridget were flirting via computers in the office?.


Question 9 of 10
9. Daniel and Bridget get married.


Question 10 of 10
10. Bridget's friend Jude has a nickname for her boyfriend - what is that nickname? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 19 2024 : Guest 211: 10/10
Jun 16 2024 : Johnmcmanners: 10/10
Jun 16 2024 : Guest 146: 8/10
Jun 06 2024 : Guest 71: 8/10
May 25 2024 : Guest 1: 10/10
May 14 2024 : Guest 104: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What's the name of Bridget's boss?

Answer: Daniel Cleaver

Daniel is Bridget's sex-crazed boss. Bridget often finds herself in bed with this man!
2. What's the man's name who "likes Bridget just the way she is"?

Answer: Mark Darcy

Mark finally tells Bridget that he likes her just the way she is... but he's going out with another girl at that time.
3. Who plays Bridget Jones?

Answer: Renée Zellweger

Renée plays the loser in love - Bridget Jones! Renée also stars in a few other movies.
4. Bridget got a job at a fire station.

Answer: False

Bridget didn't get a job there, she did an interview there.
5. When Mark and Bridget first meet, what's on the front of Mark's jumper?

Answer: A Reindeer

Mark has a jumper with a picture of a Reindeer on it; his mother knitted it for him for Christmas.
6. What colour is Bridget's diary?

Answer: Red

Bridget's diary is red, and she takes it everywhere with her.
7. Bridget's mum left her husband for another man.

Answer: True

Her mum left her father for a while, but came back to him after she saw he was the one for her.
8. Daniel and Bridget were flirting via computers in the office?.

Answer: True

When Bridget walked into the office in a very short skirt, the flirting started!
9. Daniel and Bridget get married.

Answer: False

In Bridget's dream they got married, but not personally.
10. Bridget's friend Jude has a nickname for her boyfriend - what is that nickname?

Answer: Vile Richard

Bridget, Jude and all their friends call Richard "Vile Richard" when they are having a fight.
Source: Author Granger01

This quiz was reviewed by FunTrivia editor LadyCaitriona before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us