FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Juno
Quiz about Juno

The Ultimate Juno Quiz | Movies


This quiz is on the amazing movie "Juno". ***WARNING*** Contains Spoilers.

A multiple-choice quiz by emmyangel26. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies H-K
  8. »
  9. Juno

Author
emmyangel26
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
282,479
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Very Easy
Avg Score
9 / 10
Plays
3366
Awards
Top 10% Quiz
Last 3 plays: H53 (3/10), Guest 76 (9/10), Guest 174 (9/10).
- -
Question 1 of 10
1. Why is Juno drinking Sunny Delight at the start of the movie? Hint


Question 2 of 10
2. What piece of furniture is the cause of Juno's pregnancy? Hint


Question 3 of 10
3. What kind of man does Leah have an interest in? Hint


Question 4 of 10
4. Paulie's only "vice" is Snickers bars.


Question 5 of 10
5. What are the names of the couple who Juno finds to adopt her baby? Hint


Question 6 of 10
6. What sport team is Paulie on? Hint


Question 7 of 10
7. What kind of movies do both Mark and Juno share an interest in? Hint


Question 8 of 10
8. Does Mark leave Vanessa?


Question 9 of 10
9. Who is not present at the birth? Hint


Question 10 of 10
10. Who keeps the baby? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 02 2024 : H53: 3/10
Jun 18 2024 : Guest 76: 9/10
Jun 06 2024 : Guest 174: 9/10
Jun 04 2024 : Guest 162: 8/10
May 26 2024 : Guest 71: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Why is Juno drinking Sunny Delight at the start of the movie?

Answer: To take another pregnancy test

When the movie begins we see Juno walking through a park, drinking a gallon of Sunny Delight. We then discover this is so that she can take yet another pregnancy test. This is the third pregnancy test that Juno has taken but she still refuses to believe that she is pregnant.
2. What piece of furniture is the cause of Juno's pregnancy?

Answer: Chair

Juno blames the chair for her pregnancy due to the fact that the pregnancy occurred one night when there was nothing on television. She removes it to Paulie's front lawn, with the help of her best friend Leah (when her parents are throwing it out), so that she can tell him about the baby.

She sits on this chair a few times throughout the movie, when we see her talking to Paulie in flashbacks.
3. What kind of man does Leah have an interest in?

Answer: Teacher

Leah has fallen in love with her Chemistry teacher. Throughout the movie we see her flirting with him. Juno thinks that Leah's infatuation with teachers is disgusting and that she shouldn't be flirting with them.
4. Paulie's only "vice" is Snickers bars.

Answer: False

Paulie's only vice is Tic Tacs and he eats them all the time. After Paulie and Juno have a fight, because Paulie isn't taking Juno to the prom, Juno fills his mailbox up with Tic Tacs. She then writes "check the mail" on his front porch.
5. What are the names of the couple who Juno finds to adopt her baby?

Answer: Mark and Vanessa

Juno finds an ad from Mark and Vanessa in the "Penny Saver". She chooses them to adopt her baby because of their normal looking picture and non-sappy ad. We learn from the first meeting that Vanessa is obsessed with things being ordered and clean.
6. What sport team is Paulie on?

Answer: Cross Country

Paulie is on the Cross Country team and throughout the movie we see him running with the pack across the town. At the end of the movie we see Juno and Paulie singing a song together, while they are doing this the Cross Country team passes them, showing that Paulie is no longer part of the pack.
7. What kind of movies do both Mark and Juno share an interest in?

Answer: Horror Movies

We find out about Mark's love for horror movies one day when Juno drops in on him. Both Mark and Juno share an interest in horror movies and grunge music. Throughout the movie they have debates as to whose favourite bands are better.
8. Does Mark leave Vanessa?

Answer: Yes

After spending a large amount of time together we see that Juno and Mark are getting closer and closer. As they dance together we learn that Mark is going to leave Vanessa, this causes Juno to rethink giving them her baby.
9. Who is not present at the birth?

Answer: Paulie

Paulie is not present at the birth because he has a Cross Country competition. When he sees that Juno is not in the crowd he figures out that she has gone into labour. He runs to the hospital to be with her, although by the time he gets there, it is already over. Paulie never sees the baby.
10. Who keeps the baby?

Answer: Vanessa

Vanessa does get to keep the baby. The night that she and Mark have a fight Juno drops off a note that says "Vanessa, I'm still in it if you're still in it.". We see Vanessa with the baby and the note is framed and hung where their first family photo would have gone if Mark hadn't left Vanessa. Vanessa does end up painting the baby's room yellow.
Source: Author emmyangel26

This quiz was reviewed by FunTrivia editor skunkee before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. All about "Juno" Average
2. I Watched "Juno" . . . Again! Average
3. Juno Easier
4. "Juno" Quotes Average
5. Juno Average

7/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us