FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Lets Do the Time Warp Again
Quiz about Lets Do the Time Warp Again

Let's Do the Time Warp Again! Trivia Quiz


A quiz for fans of the movie "The Rocky Horror Picture Show". Do you know how to do the "Time Warp"? Take this quiz and you will!

A multiple-choice quiz by shadowhippie. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies Q-T
  8. »
  9. Rocky Horror Picture Show

Author
shadowhippie
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
93,609
Updated
Dec 28 23
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
23674
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: pollucci19 (10/10), kstyle53 (10/10), Guest 86 (8/10).
- -
Question 1 of 10
1. Just follow these simple dancing instructions.

"It's just a jump to the ______."
Hint


Question 2 of 10
2. "And then a step to the ______." Hint


Question 3 of 10
3. "Put your hands on your ______." Hint


Question 4 of 10
4. "You bring your knees in ______." Hint


Question 5 of 10
5. "But it's the pelvic ________ that really drives you insane." Hint


Question 6 of 10
6. Complete the lyrics:

"It's astounding
Time is _______."
Hint


Question 7 of 10
7. "I remember doing the timewarp
_______ those moments when
The blackness would hit me."
Hint


Question 8 of 10
8. "In another dimension
With ___________ intention
Well secluded
I'll see all."
Hint


Question 9 of 10
9. "Well I was walking down the street just a having a ______
When a snake of a guy gave me an evil wink."
Hint


Question 10 of 10
10. Who was one of the writers of the song "Time Warp"? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 19 2024 : pollucci19: 10/10
Apr 19 2024 : kstyle53: 10/10
Apr 14 2024 : Guest 86: 8/10
Apr 14 2024 : Guest 174: 10/10
Apr 10 2024 : Guest 76: 6/10
Apr 10 2024 : CardoQ: 10/10
Apr 09 2024 : Guest 67: 9/10
Apr 08 2024 : Guest 73: 5/10
Apr 06 2024 : Guest 220: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Just follow these simple dancing instructions. "It's just a jump to the ______."

Answer: left

That's the opposite of right.
2. "And then a step to the ______."

Answer: right

The other way.
3. "Put your hands on your ______."

Answer: hips

The hipbone's connected to the thighbone.
4. "You bring your knees in ______."

Answer: tight

"Not tonight, dear, I have a headache."
5. "But it's the pelvic ________ that really drives you insane."

Answer: thrust

"LET'S DO THE TIME WARP AGAIN!"
6. Complete the lyrics: "It's astounding Time is _______."

Answer: fleeting

"Madness takes it's toll
But listen closely
Not for very much longer
I've got to keep control."
7. "I remember doing the timewarp _______ those moments when The blackness would hit me."

Answer: Drinking

"And the void would be calling.
All: Let's do the Timewarp again.
Let's do the Timewarp again."
8. "In another dimension With ___________ intention Well secluded I'll see all."

Answer: voyeuristic

"With a bit of a mind flip
You're into the time slip
And nothing can ever be the same."
9. "Well I was walking down the street just a having a ______ When a snake of a guy gave me an evil wink."

Answer: think

"He shook-a me up, He took me by surprise
He had a pick up truck and the devil's eyes
He stared at me and I felt a change
Time meant nothing, never would again."
10. Who was one of the writers of the song "Time Warp"?

Answer: Richard O'Brien

Riff-Raff:
"It's astounding
Time is fleeting
Madness takes it's toll
But listen closely."
Source: Author shadowhippie

This quiz was reviewed by FunTrivia editor rj211 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us