FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Silence of The Lambs
Quiz about Silence of The Lambs

Average Movie Trivia: 'Silence of The Lambs' | 10 Questions


These are not too tough, if you know the movie!

A multiple-choice quiz by acegirl52. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies Q-T
  8. »
  9. Silence Of The Lambs

Author
acegirl52
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
17,467
Updated
Jan 01 26
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
15080
Last 3 plays: Guest 174 (5/10), Guest 98 (9/10), Guest 146 (8/10).
- -
Question 1 of 10
1. What grade did Clarice get in Jack Crawford's seminar class? Hint


Question 2 of 10
2. What is the name of the orderly that works at the asylum where Hannibal Lecter lives? Hint


Question 3 of 10
3. How does Miggs, the prisoner in the next cell, die? Hint


Question 4 of 10
4. What is the name of Buffalo Bill's dog? Hint


Question 5 of 10
5. What is Hannibal Lecter's nickname?

Answer: (Three Words)
Question 6 of 10
6. How long did Clarice live at her relative's ranch after her father died? Hint


Question 7 of 10
7. What does Hannibal order for dinner the night he escapes? Hint


Question 8 of 10
8. What is Clarice's middle initial? Hint


Question 9 of 10
9. In the last scene of the movie, who is Hannibal following? Hint


Question 10 of 10
10. What is the name of the girl that Clarice rescues when she kills Buffalo Bill? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 30 2026 : Guest 174: 5/10
Jun 29 2026 : Guest 98: 9/10
Jun 29 2026 : Guest 146: 8/10
Jun 20 2026 : Guest 76: 7/10
Jun 19 2026 : Guest 198: 8/10
Jun 16 2026 : Guest 45: 10/10
Jun 09 2026 : Guest 86: 8/10
May 30 2026 : Guest 24: 8/10
May 20 2026 : Guest 93: 8/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What grade did Clarice get in Jack Crawford's seminar class?

Answer: A-

2. What is the name of the orderly that works at the asylum where Hannibal Lecter lives?

Answer: Barney

3. How does Miggs, the prisoner in the next cell, die?

Answer: Swallows his tongue

4. What is the name of Buffalo Bill's dog?

Answer: Precious

5. What is Hannibal Lecter's nickname?

Answer: Hannibal the Cannibal

6. How long did Clarice live at her relative's ranch after her father died?

Answer: Two months

7. What does Hannibal order for dinner the night he escapes?

Answer: Lamb chops

Extra rare!
8. What is Clarice's middle initial?

Answer: M

9. In the last scene of the movie, who is Hannibal following?

Answer: Dr. Chilton

'I'm having an old friend for dinner.'
10. What is the name of the girl that Clarice rescues when she kills Buffalo Bill?

Answer: Catherine

Source: Author acegirl52

This quiz was reviewed by FunTrivia editor spanishliz before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/8/2026, Copyright 2026 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us