FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Benchwarmers
Quiz about The Benchwarmers

The Benchwarmers Trivia Quiz


"The Benchwarmers" is a terrific movie! It was co-written (along with Allen Covert) by Nick Swardson, my favorite comedian, who also has a part in the film.

A multiple-choice quiz by mrmet31. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies A-C
  8. »
  9. The Benchwarmers

Author
mrmet31
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
250,984
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Average
Avg Score
12 / 15
Plays
8011
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: Chancem77 (10/15), Guest 174 (15/15), cardsfan_027 (12/15).
- -
Question 1 of 15
1. What is the name of Rob Schneider's character? Hint


Question 2 of 15
2. What restaurant do the Benchwarmers go to after their first win? Hint


Question 3 of 15
3. What letter is on the hats of the bullies who won't give up their field and bully Nelson and his friends? Hint


Question 4 of 15
4. Complete the quote: "I bet you're a real good catcher:_______________." Hint


Question 5 of 15
5. What name does Jerry call Gus in Pizza Hut, that is just out of nowhere and a horrible insult? (This is in response to when Gus calls him Fairy Jerry.) Hint


Question 6 of 15
6. In addition to a Nascar truck and the original Batmobile, what famous car does Mel drive? Hint


Question 7 of 15
7. What is the name of Mel's robot butler? Hint


Question 8 of 15
8. Where is Carlos from? Hint


Question 9 of 15
9. How do the Benchwarmers stop Carlos? Hint


Question 10 of 15
10. What is the Video Spot manager's name? Hint


Question 11 of 15
11. When Richie asks Marty if he can take a break the second time, what does Marty say? Hint


Question 12 of 15
12. What two fears does Howie continually suffer from? Hint


Question 13 of 15
13. Complete the dialog: "Hey Howie, it's good to see you're finally outside." "Richie told me _______________." Hint


Question 14 of 15
14. Who plays Howie in the movie? Hint


Question 15 of 15
15. What is thrown at Howie when he sticks his head out the window of the Gus Bus? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 16 2024 : Chancem77: 10/15
Apr 14 2024 : Guest 174: 15/15
Apr 13 2024 : cardsfan_027: 12/15
Apr 12 2024 : Guest 172: 14/15
Apr 11 2024 : Guest 65: 15/15
Apr 11 2024 : GoodwinPD: 15/15
Apr 09 2024 : Guest 96: 8/15
Apr 08 2024 : Guest 24: 13/15
Apr 05 2024 : masfon: 15/15

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is the name of Rob Schneider's character?

Answer: Gus

Gus used to be a bully. He hangs out, however, with his nerd friends. He is the only member of the team who is good at baseball. Also he is the only one who is married, or even kissed a girl!
2. What restaurant do the Benchwarmers go to after their first win?

Answer: Pizza Hut

"You know what the best part is about winning a baseball game? Goin' to Pizza Hut to celebrate!" Gus says this to Richie at Richie's house after they win.
3. What letter is on the hats of the bullies who won't give up their field and bully Nelson and his friends?

Answer: C

It is never revealed what the C stands for. These bullies and their coach Jerry, are the main antagonists.
4. Complete the quote: "I bet you're a real good catcher:_______________."

Answer: Of donuts, in your mouth.

Gus: "Don't chop at it, it's not a sword."
Richie: "You're not a sword!"
Catcher: "That's strike 3!"
Richie: "I tipped it!"
Catcher: "You're out!" "But I tipped it!" "You're still out!" "You're still fat!" This is great moment involving Gus, and also mainly Richie and the opposing catcher, as Richie strikes out and uses dumb insults to deny it.
5. What name does Jerry call Gus in Pizza Hut, that is just out of nowhere and a horrible insult? (This is in response to when Gus calls him Fairy Jerry.)

Answer: Gus Bus

Gus: "Wow, what a brutal comeback, I don't think I'll ever recover from that. C'mon guys, let's go."

Clark: "Hey stay away from the fairy dust Jerry!" (Gus and Clark as they walk out of Pizza Hut.)
6. In addition to a Nascar truck and the original Batmobile, what famous car does Mel drive?

Answer: KITT from "Knight Rider"

The car looks pretty cool. After having a dramatic entrance by driving up, revving the engines, all with cool music playing in the background, Mel proceeds to peel out and crash right into the curb.
7. What is the name of Mel's robot butler?

Answer: Number Seven

Number Seven can make an infinite amount of sandwiches, with an infinite amount of ingredients. He also runs over a dog with a lawnmower by mistake.
8. Where is Carlos from?

Answer: Dominican Republic

Carlos is a man (about 30 years old) who is great at baseball. He says he is 12 years old, despite the fact that he has kids, drinks and smokes throughout the scene.
9. How do the Benchwarmers stop Carlos?

Answer: They buy him some booze and he passes out from alcohol poisoning.

It is actually Carlos who steps on Gus's hand. This scene culminates in a particularly gross moment in which Carlos vomits all over Tim Meadows' character and drops flat on his back, he is so drunk.
10. What is the Video Spot manager's name?

Answer: Marty

Marty is very old. I consider him one of the funniest characters in the movie. There is a very funny, short dialog between Richie (who works at Video Spot) and Marty.

"Hey Marty, mind if I cut out early today?"

"I don't even know who you are!" (Richie makes gang hand symbol)

"Bros before hos dude" (Marty replies to the hand symbol by flipping Richie the bird which is especially funny since he is so old.)
11. When Richie asks Marty if he can take a break the second time, what does Marty say?

Answer: "I smell cinnamon rolls"

"Oh, I smell cinnamon rolls too." (Richie takes an emphatic bite of a Twizzler after this completely random conversation).
12. What two fears does Howie continually suffer from?

Answer: Agoraphobia/Heliophobia

These are fears of the outside and the sun.

Gus: "You gotta get outside buddy!"

Howie: "No, outside bad... Sun scary... Not my friend... Wants to hurt me... Inside SAFER!"

In this scene, Gus tries to convince Howie to go outside when they are talking in Howie's and Richie's apartment.
13. Complete the dialog: "Hey Howie, it's good to see you're finally outside." "Richie told me _______________."

Answer: About the serial killer loose in the neighborhood. He's killing anyone named Howie. That's my name. THAT'S MY NAME!"

Howie: "What am I supposed to do again?"
Richie: "All you have to do is get the cookies."
Howie: "I don't know. They look very aggressive."
Richie: "Just bring the Thin Mints back into the apartment."
Howie: "Fine. You can eat the Thin Mints at my funeral, Richie." Richie instructing Howie on how to get cookies from Girl Scouts at the door.
14. Who plays Howie in the movie?

Answer: Nick Swardson

Nick Swardson is a great comedian. In addition to "The Benchwarmers", he has also appeared in "Click", "Malibu's Most Wanted", "Blades of Glory", and "Grandma's Boy".
15. What is thrown at Howie when he sticks his head out the window of the Gus Bus?

Answer: an egg

Later in this scene, Howie is shown in another gross moment squeezing a bottle of sunscreen in his mouth. Then Howie hijacks a microphone and tries to makes a speech: "I used to think the sun was a monster. I'm here to tell you that it's not a monster."
Source: Author mrmet31

This quiz was reviewed by FunTrivia editor linkan before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. "The Benchwarmers": Baseball Blunders Average

4/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us