FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Training Day
Quiz about Training Day

Training Day Multiple Choice Quiz | Movies


If you like Denzel Washington, Ethan Hawke, Snoop Dogg, and Dr. Dre, 'Training Day' is the movie for you.

A multiple-choice quiz by equinom. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies Q-T
  8. »
  9. Training Day

Author
equinom
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
54,329
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
3770
Last 3 plays: Guest 172 (9/10), Guest 131 (7/10), Guest 99 (8/10).
- -
Question 1 of 10
1. What character did Denzel play? Hint


Question 2 of 10
2. What was the license plate on Alonzo's car? Hint


Question 3 of 10
3. What kind of car did Alonzo drive? Hint


Question 4 of 10
4. What character did Ethan Hawke play? Hint


Question 5 of 10
5. What position did Jake play in high school? Hint


Question 6 of 10
6. What character did Dr. Dre play? Hint


Question 7 of 10
7. Who did Snoop say he worked for?

Answer: (One Word)
Question 8 of 10
8. Who played Demetri's aunt? Hint


Question 9 of 10
9. What was Alonzo's apt. number? Hint


Question 10 of 10
10. What kind of game were they playing? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 19 2024 : Guest 172: 9/10
Apr 18 2024 : Guest 131: 7/10
Apr 15 2024 : Guest 99: 8/10
Apr 14 2024 : Guest 51: 7/10
Apr 08 2024 : Guest 85: 10/10
Apr 08 2024 : Guest 174: 7/10
Apr 03 2024 : Guest 98: 7/10
Apr 01 2024 : Guest 165: 4/10
Apr 01 2024 : Guest 174: 7/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What character did Denzel play?

Answer: Alonzo

2. What was the license plate on Alonzo's car?

Answer: ORP 967

3. What kind of car did Alonzo drive?

Answer: Monte Carlo

It was black with hydros. Remember he told Ethan that his car was his office.
4. What character did Ethan Hawke play?

Answer: Jake

5. What position did Jake play in high school?

Answer: Strong Safety

Roger said that he always followed the good players.
6. What character did Dr. Dre play?

Answer: Paul

One of Alonzo's crew members that helped him to kill Roger.
7. Who did Snoop say he worked for?

Answer: Sandman

He had a five second part in a wheel chair.
8. Who played Demetri's aunt?

Answer: Macy Gray

If you look really close under her wig and listen to her voice it's a dead give away.
9. What was Alonzo's apt. number?

Answer: 7

He went there to check on his son and get Jake something to eat.
10. What kind of game were they playing?

Answer: chess

Alonzo explains this to Jake when he disapproves of his procedures.
Source: Author equinom

This quiz was reviewed by FunTrivia editor rj211 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Training Day Easier

4/23/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us