FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Patsy Cline Lyrics
Quiz about Patsy Cline Lyrics

Patsy Cline Lyrics Trivia Quiz


Probably the greatest country singer that ever lived, Patsy Cline. Can you tell the title of the song from the lyrics I have given you?

A multiple-choice quiz by sharlou. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music A-C
  8. »
  9. Patsy Cline

Author
sharlou
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
7,650
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
4986
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: Guest 168 (0/10), Guest 168 (6/10), Guest 168 (0/10).
- -
Question 1 of 10
1. 'As I look at the letters that you wrote to me, it's you that I am thinkin' of'' Hint


Question 2 of 10
2. 'If there's a new love in your heart, tell me now, get it over' Hint


Question 3 of 10
3. 'You want me to act like we've never kissed, you want me to forget, pretend we've never met' Hint


Question 4 of 10
4. 'Darlin, that's why I'm so blue, I'm so afraid to go to bed at night, afraid of losing you' Hint


Question 5 of 10
5. 'I've got your picture that you gave to me' Hint


Question 6 of 10
6. 'Today I passed you on the street, and my heart fell at your feet' Hint


Question 7 of 10
7. 'I knew you'd love me as long as you wanted' Hint


Question 8 of 10
8. 'That's where they fell in love, when stars above came out to play' Hint


Question 9 of 10
9. 'See the pyramids along the Nile, watch the sunrise on a tropic isle' Hint


Question 10 of 10
10. 'Can't you see I'm sorry for each mistake I've made' Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 12 2024 : Guest 168: 0/10
Jul 12 2024 : Guest 168: 6/10
Jul 11 2024 : Guest 168: 0/10
Jun 26 2024 : Guest 87: 10/10
Jun 25 2024 : Guest 65: 10/10
Jun 24 2024 : Guest 71: 5/10
Jun 14 2024 : Guest 24: 10/10
Jun 13 2024 : Guest 70: 2/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. 'As I look at the letters that you wrote to me, it's you that I am thinkin' of''

Answer: 'Faded love'

2. 'If there's a new love in your heart, tell me now, get it over'

Answer: 'Leavin' on Your Mind'

3. 'You want me to act like we've never kissed, you want me to forget, pretend we've never met'

Answer: 'I Fall to Pieces'

4. 'Darlin, that's why I'm so blue, I'm so afraid to go to bed at night, afraid of losing you'

Answer: 'I Love You so Much it Hurts'

5. 'I've got your picture that you gave to me'

Answer: 'She's got You'

6. 'Today I passed you on the street, and my heart fell at your feet'

Answer: 'I Can't Help It'

7. 'I knew you'd love me as long as you wanted'

Answer: 'Crazy'

8. 'That's where they fell in love, when stars above came out to play'

Answer: 'South of the Border'

9. 'See the pyramids along the Nile, watch the sunrise on a tropic isle'

Answer: 'You Belong to Me'

10. 'Can't you see I'm sorry for each mistake I've made'

Answer: 'Have you Ever Been Lonely'

Source: Author sharlou

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Patsy Cline Song Titles Tough
2. Patsy Cline - The Person Difficult
3. Ace Of Base Tough
4. Boot Camp Clik - underground Hip Hop Average

7/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us