FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Who Sang This Line
Quiz about Who Sang This Line

Who Sang This Line Trivia Quiz


Ok, if you don't like Contemporary Christian turn back now. I give you a line , you tell me what song. Good luck.

A multiple-choice quiz by sidevine. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Christian Music
  8. »
  9. Christian Music Lyrics

Author
sidevine
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
51,357
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Average
Avg Score
9 / 15
Plays
746
- -
Question 1 of 15
1. 'I saw a man with a tat on his big fat belly...' Hint


Question 2 of 15
2. 'I'll lead you to the one I found, he'll give you everything you need' Hint


Question 3 of 15
3. 'Sick and tired of my brothers killin' each other, sick and tired of daddies leavin' babies with they mothers' Hint


Question 4 of 15
4. 'When sorrow seems to surround you, and suffering hangs heavy ore your head.' Hint


Question 5 of 15
5. 'I have heard how Christians long ago,were brought before a tyrants throne' Hint


Question 6 of 15
6. 'I was thinkin' the other day...' Hint


Question 7 of 15
7. 'School is the place to be when you're young and fancy free' Hint


Question 8 of 15
8. 'There's a girl, searching for a father and a friend.' Hint


Question 9 of 15
9. 'I dreamed I went to Heaven you were there with me' Hint


Question 10 of 15
10. 'When he rolls up his sleeves he ain't just puttin on the ritz...' Hint


Question 11 of 15
11. 'That's great it starts with an earthquake' Hint


Question 12 of 15
12. There are days, when I feel, the best of me, is ready to begin.' Hint


Question 13 of 15
13. 'Is this one for the people' Hint


Question 14 of 15
14. 'My Jesus, my Savior' Hint


Question 15 of 15
15. 'Two lonely people walkin lost in this world, took their baby with them' Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. 'I saw a man with a tat on his big fat belly...'

Answer: Jesus Freak

Sung by DC Talk. This song really put them on the map. It also took an insult and turned it into a popular phrase for Christians to use.
2. 'I'll lead you to the one I found, he'll give you everything you need'

Answer: Don't Look At Me

By Stacey Orrico.
3. 'Sick and tired of my brothers killin' each other, sick and tired of daddies leavin' babies with they mothers'

Answer: Revolution

The Great Kirk Franklin.
4. 'When sorrow seems to surround you, and suffering hangs heavy ore your head.'

Answer: Beauty For Ashes

Crystal Lewis. This song is so beautiful.
5. 'I have heard how Christians long ago,were brought before a tyrants throne'

Answer: 'I Pledge Allegiance To The Lamb'

Ray Boltz. He also sings 'Thank You', but this is my favorite. This line is in the spoken word piece at the begining.
6. 'I was thinkin' the other day...'

Answer: The Cartoon Song

Thanks to the two people who let me know that Chris Rice sings this one.
7. 'School is the place to be when you're young and fancy free'

Answer: AKA Public School

By Aduio Adreneline. This is the first song I ever heard from them. It's so true. All us teenagers have to do to spread the word is use our school system.
8. 'There's a girl, searching for a father and a friend.'

Answer: Lean On Me (Kirk Franklin)

This is another tear jerker.
9. 'I dreamed I went to Heaven you were there with me'

Answer: Thank You

Ray Boltz again. This is the song I told you about earlier. It's so pretty and really appropriate for a pastor appreciation day.
10. 'When he rolls up his sleeves he ain't just puttin on the ritz...'

Answer: Awesome God

Sung by everybody under the sun, but I'm pretty sure it began with Rich Mullins.
11. 'That's great it starts with an earthquake'

Answer: 'It's The End Of The World As We Know It'

First recorded by REM, then by DC Talk.
12. There are days, when I feel, the best of me, is ready to begin.'

Answer: On My Knees

Jaci Valesquez. This is really the only song I've ever heard by her, but it is very good.
13. 'Is this one for the people'

Answer: What If I Stumble

DC Talk again. This is on the 'Jesus Freak' Album.
14. 'My Jesus, my Savior'

Answer: Shout To The Lord

This is a typical praise and worship song, but the first time I heard it it was sung by Carman.
15. 'Two lonely people walkin lost in this world, took their baby with them'

Answer: The Little Girl

John Michael Montgomery. Ok it's kind of a multi genre song, but it still sends the same good message that God protects everyone.
Source: Author sidevine

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gtho4 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us