FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about College Nicknames
Quiz about College Nicknames

Sports Quiz: College Nicknames: 10 Questions | College Sports


Think you know College Nicknames? Well this is the quiz for you!

A multiple-choice quiz by yada029. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. College Sports
  8. »
  9. College Nicknames

Author
yada029
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
4,986
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
7417
Last 3 plays: dangee68 (10/10), Chloe4770 (8/10), moonraker2 (7/10).
- -
Question 1 of 10
1. What is University of Maryland's nickname? Hint


Question 2 of 10
2. What is the University of Connecticut's nickname? Hint


Question 3 of 10
3. What is Stanford University's nickname? Hint


Question 4 of 10
4. What is Yale University's nickname? Hint


Question 5 of 10
5. What is the University of Nevada-Las Vegas' nickname? Hint


Question 6 of 10
6. What is the nickname of the University of Florida? Hint


Question 7 of 10
7. What is Florida State's nickname?

Answer: (tomahawk chop)
Question 8 of 10
8. What is the nickname of the University of Massachussetts? Hint


Question 9 of 10
9. What is the nickname for Eastern Connecticut State University? Hint


Question 10 of 10
10. What is the university of Richmond's nickname? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 09 2024 : dangee68: 10/10
Mar 20 2024 : Chloe4770: 8/10
Feb 24 2024 : moonraker2: 7/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is University of Maryland's nickname?

Answer: Terrapins

2. What is the University of Connecticut's nickname?

Answer: Huskies

3. What is Stanford University's nickname?

Answer: Cardinal

4. What is Yale University's nickname?

Answer: Bulldogs

5. What is the University of Nevada-Las Vegas' nickname?

Answer: Running Rebels

6. What is the nickname of the University of Florida?

Answer: Gators

7. What is Florida State's nickname?

Answer: Seminoles

8. What is the nickname of the University of Massachussetts?

Answer: Minutemen

9. What is the nickname for Eastern Connecticut State University?

Answer: Warriors

10. What is the university of Richmond's nickname?

Answer: Spiders

Source: Author yada029

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us