FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about For Sex And The City Fans
Quiz about For Sex And The City Fans

For "Sex And The City" Fans Trivia Quiz


This is a quiz for anyone like me who has seen every single episode of this fantastic programme. Good luck!

A multiple-choice quiz by upthedons. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television Q-T
  8. »
  9. Sex And The City

Author
upthedons
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
168,381
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
9345
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: Guest 97 (10/10), Guest 186 (6/10), Guest 71 (5/10).
- -
Question 1 of 10
1. Which of the girls got married first? Hint


Question 2 of 10
2. What scared Carrie at Brady's first birthday party? Hint


Question 3 of 10
3. What did Carrie say the reason behind her sleeping with Big on the first date was? Hint


Question 4 of 10
4. Did Skipper break up with his current girlfriend the minute Miranda called him?


Question 5 of 10
5. Carrie was engaged to Aidan.


Question 6 of 10
6. How does Samantha finally make peace with the transsexuals that have been keeping her awake at nights? Hint


Question 7 of 10
7. Which of the girls have had an abortion? Hint


Question 8 of 10
8. Why wouldn't Big sleep with Carrie at first in "The Big Journey" episode (series 5)? Hint


Question 9 of 10
9. Charlotte has had a miscarriage.


Question 10 of 10
10. What bothered Charlotte the most about Harry when they first got together? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Nov 20 2023 : Guest 97: 10/10
Nov 16 2023 : Guest 186: 6/10
Nov 12 2023 : Guest 71: 5/10
Nov 11 2023 : tiye: 10/10
Nov 09 2023 : Guest 110: 8/10
Nov 08 2023 : Guest 104: 6/10
Nov 02 2023 : Lyra21: 10/10
Oct 31 2023 : Guest 72: 10/10
Oct 25 2023 : Guest 161: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which of the girls got married first?

Answer: Charlotte

Charlotte married Trey in season 3. However, the marriage did not last. She then went on to marry her divorce lawyer, Harry. Miranda married Steve in season 6.
2. What scared Carrie at Brady's first birthday party?

Answer: The clown

Clowns freak Carrie out.
3. What did Carrie say the reason behind her sleeping with Big on the first date was?

Answer: The "naked" dress

Carrie blamed the dress because it she thought it made her look naked.
4. Did Skipper break up with his current girlfriend the minute Miranda called him?

Answer: Yes

Skipper didn't hesitate about breaking it off with his girlfriend. He thought he loved Miranda.
5. Carrie was engaged to Aidan.

Answer: True

She accepted his proposal, but later found that she wasn't ready for marriage which is a shame in my opinion as I though Aidan was perfect for her.
6. How does Samantha finally make peace with the transsexuals that have been keeping her awake at nights?

Answer: She throws a roof party for them

After a few spats, Samantha decided to throw a party for the transsexual prositutes on her roof and make friends. They have a BBQ and drink Flirtinis.
7. Which of the girls have had an abortion?

Answer: Samantha and Carrie

Carrie had an abortion in the 80's. She got pregnant after a one night stand with a waiter from "The Saloon", NOT "TGIF"!
8. Why wouldn't Big sleep with Carrie at first in "The Big Journey" episode (series 5)?

Answer: He thought he had hurt her too much in the past

Big had read Carrie's book and suddenly realised how much he messed her about in the past. He felt really bad about it and wanted to talk about it. Carrie was more intersted in having sex with Big.
9. Charlotte has had a miscarriage.

Answer: True

Charlotte got pregnant in season 6, but shortly after she told the girls she lost the baby.
10. What bothered Charlotte the most about Harry when they first got together?

Answer: His hairy back

Charlotte hated his Harry's hairy back, so he had it waxed for her.
Source: Author upthedons

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
12/2/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us