FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Sex And The City Quizzes, Trivia and Puzzles
Sex And The City Quizzes, Trivia

Sex And The City Trivia

Sex And The City Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television Q-T

Fun Trivia
60 quizzes and 840 trivia questions.
1.
  'Sex And The City' Quiz    
Multiple Choice
 10 Qns
I love 'Sex And the City'. Here is my quiz on the hottest show on TV.
Easier, 10 Qns, shakesgirl, Aug 02 05
Easier
shakesgirl
13344 plays
2.
  Sex and The City Quiz Challenge   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 15 Qns
'Sex and The City' is one of the best shows on TV. This quiz has questions from all seasons of the show! Not all questions are from the show.
Average, 15 Qns, wendya, Dec 07 19
Average
wendya
Dec 07 19
11505 plays
3.
  For "Sex And The City" Fans   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This is a quiz for anyone like me who has seen every single episode of this fantastic programme. Good luck!
Easier, 10 Qns, upthedons, Mar 20 06
Easier
upthedons
9357 plays
4.
  "Sex and the City" - Who said it?   best quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
"Sex and the City" is one of my all-time favourite shows! I love these gals. The following quiz are quotes from different episodes, but all taken from season four. I'll tell you which episode and you choose who said it. Have fun!
Average, 10 Qns, jiujitsu_rocks, Jan 04 11
Average
jiujitsu_rocks
5306 plays
5.
  'Sex and the City': Four Candidates to Marriage?   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Does marriage really agree with our four ladies? How does it all happen? Find out about romantic moments, engagement rings and wedding ceremonies...
Average, 10 Qns, tiffanysgal, Mar 16 10
Average
tiffanysgal
7120 plays
6.
  Beginners Only "Sex and the City" Quiz    
Multiple Choice
 20 Qns
This quiz is for people NEW to the show. If you are a die-hard fan like I am, this quiz will be too easy.
Easier, 20 Qns, curvygirl, Jul 27 19
Easier
curvygirl
Jul 27 19
10562 plays
7.
  Test yourself! Sex and the City Quiz    
Multiple Choice
 20 Qns
If you are a huge fan of this great show like I am, then you shouldn't have too much trouble.
Average, 20 Qns, eminem54, Jul 16 07
Average
eminem54
10517 plays
8.
  What do you know about Sex and the City?   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This is for all of those fans that just love "Sex and the City" and know it will live on forever! Questions may come from any season of the show.
Average, 10 Qns, ct646, Dec 06 10
Average
ct646
2789 plays
9.
  "Sex and the City" Part 3   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is a little different than my other "Sex and the City" quizzes. Not all of these questions can be answered simply by watching the show. Good luck, everyone!
Tough, 10 Qns, Echelle822, Jan 26 09
Tough
Echelle822
6254 plays
10.
  10 Sex and the City Questions   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
For fans that love the show as much as I do!
Average, 10 Qns, jlb1979, May 31 07
Average
jlb1979
7948 plays
trivia question Quick Question
What bothered Charlotte the most about Harry when they first got together?

From Quiz "For "Sex And The City" Fans"




11.
  10 Things You Probably Didn't Know About 'SATC'.   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Fans of 'Sex and the City' may be sad that the series has now come to an end but here's a quiz which may interest you. Not all questions can be answered by simply watching the show. Enjoy!
Average, 10 Qns, miss g, Jul 12 14
Average
miss g
6864 plays
12.
  Falling for "Sex and the City"   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
"Macbeth" has blood and weather imagery; Steinbeck used religious and nature themes. This quiz takes a (semi-serious) look at the frequency with which "Sex and the City" characters...fall down.
Tough, 10 Qns, LilahDeDah, Apr 28 06
Tough
LilahDeDah
4798 plays
13.
  "Sex and the City" Part 2   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Here is the second part of my "Sex and the City" quiz. Good luck!
Tough, 10 Qns, Echelle822, May 31 07
Tough
Echelle822
5449 plays
14.
  "Sex and the City" Part 1    
Multiple Choice
 10 Qns
"Sex and the City" is as fabulous as it is risque. I've watched the show so many times that I've acquired a lot of information on it. I couldn't help but wonder...do you know as much about the show as I do?
Average, 10 Qns, Echelle822, Oct 31 06
Average
Echelle822
4300 plays
15.
  Basic "Sex and the City"   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
I defy anyone to beat me at "Sex and the City" trivia ... but, we'll start off easy.
Tough, 10 Qns, ginger81, Feb 27 09
Tough
ginger81
6120 plays
16.
  "Sex And The City" Ultimate Quiz   great trivia quiz  
Multiple Choice
 15 Qns
Answer the trivia based on all seasons of "Sex And The City"!
Average, 15 Qns, CarrieFever, Mar 15 11
Average
CarrieFever
1925 plays
17.
  Who Said It? "SATC" Style    
Multiple Choice
 10 Qns
Hey to all of you "SATC" addicts! All you need to do here is tell me who said it. Enjoy!
Tough, 10 Qns, gamez_101, Jul 16 04
Tough
gamez_101
6924 plays
18.
  Who Doesn't Love "Sex And The City"?    
Multiple Choice
 10 Qns
A general quiz about my favorite show on TV, "Sex And The City"! I wish it never ended.
Easier, 10 Qns, orlybabe, Aug 08 08
Easier
orlybabe
5056 plays
19.
  Fashion and the City   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 15 Qns
Do you, like me, miss all the incredible clothes worn by Carrie and Co. on "Sex and the City"? This "designer" quiz spans all six seasons. For fashion addicts only!
Average, 15 Qns, LilahDeDah, Oct 28 05
Average
LilahDeDah
3046 plays
20.
  "Sex and the City" for Experts   best quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
"Sex and the City" is one of my favorites. Let's see if you know as much about it as I do.
Average, 10 Qns, jnr126, Dec 04 10
Average
jnr126
1878 plays
21.
  "Sex And The City" Mania    
Multiple Choice
 10 Qns
This is my first quiz but I love "Sex And The City" so much I felt the need to do this quiz! Enjoy!
Average, 10 Qns, dodgemdolly, May 31 07
Average
dodgemdolly
6437 plays
22.
  'Sex and the City'    
Multiple Choice
 10 Qns
This is my all time favorite show! Enjoy the quiz.
Average, 10 Qns, kelanne, May 31 07
Average
kelanne
7192 plays
23.
  Everybody Loves "Sex and the City"    
Multiple Choice
 15 Qns
I love "Sex and the City". It helped so many people become aware of fashion and relationships. Enjoy this quiz, and good luck.
Average, 15 Qns, vuittonexpert, Oct 03 09
Average
vuittonexpert
3840 plays
24.
  We Miss "Sex And The City"    
Multiple Choice
 10 Qns
It's all over and I'm missing it already! So, I decided to create a quiz in loving memory of "Sex And The City". The questions are from all six seasons. Good luck.
Average, 10 Qns, upthedons, Aug 02 05
Average
upthedons
3567 plays
25.
  "SATC" Rocks!    
Multiple Choice
 10 Qns
This one is even harder than my last one. Good luck!
Average, 10 Qns, XoBethanyoX, May 31 07
Average
XoBethanyoX
2154 plays
26.
  "Sex and the City": For Loyal Viewers    
Multiple Choice
 10 Qns
Since this show is ending I wanted a quiz for all the loyal viewers out there. It shouldn't be too difficult if you've watched the show all these years.
Average, 10 Qns, lacprecious, Mar 26 14
Average
lacprecious
7325 plays
27.
  A Closer Look at "Sex and the City"   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
You may know "Sex and the City" like the back of your hand, but how much trivia do you know about what goes on behind the magic of the show?
Average, 10 Qns, trooper2196, Jul 04 08
Average
trooper2196
2762 plays
28.
  Fashion in "Sex and the City"   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
"Sex and the City"...we all know and love the programme, and clothes are a big part of the show. Here's a multiple choice quiz on some of the girl's fashion.
Average, 10 Qns, trooper2196, Apr 16 07
Average
trooper2196
2878 plays
29.
  Attack Of The 5'10" Woman    
Multiple Choice
 10 Qns
How well did you pay attention? I've tried to include some tough questions.
Tough, 10 Qns, NYgal, Oct 25 07
Tough
NYgal
7456 plays
30.
  'Sex and the City' Quiz!    
Multiple Choice
 5 Qns
Think you know about this show? Answer these five questions and see how good you really are! Good Luck!
Very Easy, 5 Qns, baby_gurl226, Feb 24 10
Very Easy
baby_gurl226
8380 plays
Related Topics
  Sex and the City [Movies] (2 quizzes)


Sex And The City Trivia Questions

1. What did her editors originally want Carrie to wear on her book cover?

From Quiz
"Sex And The City" Ultimate Quiz

Answer: Nothing

Carrie's editors wanted her naked on the street with the book title covering her private parts.

2. What's the name of the main costume designer for the series?

From Quiz A Closer Look at "Sex and the City"

Answer: Patricia Field

Patricia Field is actually credited as costume designer for thirty-five episodes, from 1999 - 2004. She is also the mastermind behind costumes in the 2006 film "The Devil Wears Prada".

3. In the last season, Aleksandr buys Carrie a full-skirted raspberry cocktail dress, but who is the designer?

From Quiz Fashion in "Sex and the City"

Answer: Oscar de la Renta

Carrie reads Alek a poem from 'Vogue' about this dress. The raspberry cocktail dress and jacket is from Oscar de la Renta's Spring 2004 collection and Aleksandr surprises Carrie with the dress before taking her out.

4. Where did Miranda go to law school?

From Quiz Basic "Sex and the City"

Answer: Harvard

Miranda once attended a Harvard alumni mixer.

5. How many "great loves" does Charlotte say that each person gets in their lifetime?

From Quiz Sex and the City

Answer: two

In the episode "Anchors Away", Charlotte says that she read it in a magazine and Carrie says that she must be all out then, since she has already had Big and Aidan. The girls also tease Charlotte, as it seemed like she previously thought everyone only got one great love, until she got divorced.

6. In "The Catch", Charlotte is less than pleased with her "NY Times" wedding announcement. Complete the quote: "I'm having a Jewish wedding and I ____"

From Quiz "Sex and the City" for Experts

Answer: look like Hitler

The ink stain on Charlotte's upper lip is just the start of her "cursed" second wedding, but she finds comfort in the fact that a disaster of a wedding must mean a great marriage.

7. Chris Noth, who plays Mr. Big has appeared on 42 episodes of "Sex and the City", more than any other guest star. Who is next?

From Quiz "Sex and the City" Part 3

Answer: David Eigenberg (Steve Brady)

I was surprised to find that David Eigenberg, who plays Steve Brady, was on the show more than Willie Garson, who plays Stanford. Although both are very memorable and very lovable characters, it seemed to me that Stanford was around more than Steve. Statistics don't lie, however, and those statistics are as follows: Steve has appeared in 38 episodes (only 4 episodes less than Mr. Big), Stanford in 29 episodes, and Aidan and Trey bring up the end, tied at 22 episodes a piece.

8. What day of the week, and in which paper, does Carrie's column appear?

From Quiz "Sex and the City" Part 1

Answer: Wednesday in "The New York Star"

This information is printed on the side of the bus that appears in the beginning of every episode, during the theme song. It may be mentioned in the show, but I'm not sure.

9. What did Samantha have done before Carrie's book party?

From Quiz "SATC" Rocks!

Answer: Chemical peel on her face

Samantha didn't allow herself enough healing time and showed up to the party in a black veil because her face was still red. On eof my favorite lines in this episode is when Samantha tells Carrie what a wonderful time she is having and Carrie replies with, "Okay, can you call me from a cab and tell me that?" I laughed so hard!

10. "Sex and the City"'s most famous fall is, of course, Carrie's tumble on the fashion runway in season 4's "The Real Me". Who did NOT play him- or herself in this episode?

From Quiz Falling for "Sex and the City"

Answer: Margaret Cho

Margaret Cho, a well-known and outspoken Korean-American actress, played Lynne Cameron in this episode. Model Heidi Klum, makeup artist Kevyn Aucoin, and hairstylist Orlando Pita played themselves. "The Real Me" first aired on June 3, 2001. Kevyn Aucoin died less than a year later. His short life was all about creating and celebrating beauty. For more about Kevyn, see http://archives.cnn.com/2002/SHOWBIZ/News/05/11/style.aucoin/

11. Which newspaper does Carrie's column appear in?

From Quiz Who Doesn't Love "Sex And The City"?

Answer: The New York Star

Carrie's column, with the same name as the show, appears in the "New York Star".

12. In season one's "The Power of Female Sex", in which fabulous store are Carrie and Amalita when Amalita states, "You can pay me back NEVER!"?

From Quiz Fashion and the City

Answer: Dolce & Gabbana

Amalita may have been Euro-trash, but she was generous with her lover's credit card when Carrie's was cut up! Of course, Carrie had to wear her new D&G shoes to go out that very night, and she met the French charmer, Gilles.

13. How old was Carrie when she had an abortion?

From Quiz We Miss "Sex And The City"

Answer: 22

We know this because she confessed to Aidan that she had in fact had an abortion. She told him that she was 22 at the time.

14. What is wrong with the man Carrie meets at her psychiatrist's office?

From Quiz Sex and the City

Answer: He loses interest in women after he sleeps with them

Jon Bon Jovi played this part.

15. "So all I have to do to meet the ideal man is to give birth to him."

From Quiz Who Said It? "SATC" Style

Answer: Miranda

Miranda said this after they met a woman at Laney's baby shower who was basically glued to her son! Season one, "The Baby Shower."

16. Where did Samantha and Richard go on their first date?

From Quiz "Sex and the City": For Loyal Viewers

Answer: Rio

Richard: "It's the perfect nine hour flight."

17. Charlotte had a baby name she had picked out when she was twelve years old. Her friend Laney later stole it for her own. What was it?

From Quiz "Sex And The City" Mania

Answer: Shayla

Laney was a former wild child the girls all knew and had now turned into a soccer mom. The girls had their worst nightmare of questioning their fancy free lifestyles by attending her baby shower.

18. What song did Natasha walk down the aisle to when she married Mr Big?

From Quiz Attack Of The 5'10" Woman

Answer: When A Man Loves A Woman

Charlotte thinks it's tacky - Carrie says it's Big.

19. Which jeweler made Charlotte's first engagement ring?

From Quiz 'Sex and the City': Four Candidates to Marriage?

Answer: Tiffany's

On walking past Tiffany's, Trey offers to go in and pick her ring. She answers "All righty", so that her pride is safe. Indeed, she had been upset when Trey had made this same answer to her offer of marriage.

20. What is the name of the drink that the four friends drank with the transsexuals while partying on Samantha's roof?

From Quiz Sex and the City

Answer: Flirtinis

Samantha held a party on her roof to make peace with the cross-dressers and they all drank flirtinis. These drinks can be made with vodka, champagne, and pineapple juice.

21. Who are the four main characters?

From Quiz 'Sex and the City'

Answer: Carrie, Charlotte, Miranda, Samantha

Carrie is the leader of the pack.

22. 'Sex and The City' is based on a book written by whom?

From Quiz Sex and The City

Answer: Candace Bushnell

Candace's book was like Carrie's own book later in the series, a collection of columns written for a local newspaper. Though in the book, Carrie had many more friends to exploit and the characters of Sam, Miranda and Charlotte were not quite as prominent as they were on the series.

23. How many girls are there in the little group?

From Quiz 'Sex and the City' Quiz!

Answer: Four

24. What's the name of Charlotte's brother?

From Quiz "Sex And The City" Ultimate Quiz

Answer: Wesley

Wesley was visiting Charlotte while having problems with his soon to be divorced wife, Lesley.

25. Where does Carrie say her trademark 'Carrie' necklace is from?

From Quiz Fashion in "Sex and the City"

Answer: A market she went to with the girls

In season six, she looses the necklace in a shop. Aleksandr asks her where she got it from and she replies that she got it "at a little market when shopping with the girls", and so it is priceless. This trademark nameplate necklace makes its debut in season two.

26. In "Ring a Ding Ding", who said this? "I will literally be the old woman who lived in her shoes."

From Quiz "Sex and the City" - Who said it?

Answer: Carrie

When Carrie needs to buy her apartment from Aidan and is finding it difficult to come up with the money, Miranda helps her realize that she has spent over $40,000 dollars on shoes alone.

27. At the end of the entire series, who does Carrie end up with?

From Quiz Sex and the City

Answer: John

This happens in the season 6 finale. We don't find out that Big's real name is John until the last minute of the series, when his name appears on Caller ID on Carrie's cell phone. He goes to Paris and finds Carrie after Aleksandr hit her across the face in "An American Girl in Paris".

28. What part of their "NY Times" wedding announcement does Harry comment on in the season 6 episode "The Catch"?

From Quiz "Sex and the City" for Experts

Answer: His terrific smile

Though Charlotte had to coach him through it, Harry ends up with a "terrific smile" in the "Times" announcement.

29. When Steve and Aidan open a bar together, what do they name the bar?

From Quiz "Sex and the City" Part 2

Answer: Scout

Steve named the bar after his dog Scout. Aidan was Steve's silent partner.

This is category 2334
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.