Quiz about 10 Things You Probably Didnt Know About SATC
Quiz about 10 Things You Probably Didnt Know About SATC

10 Things You Probably Didn't Know About 'SATC'. Quiz


Fans of 'Sex and the City' may be sad that the series has now come to an end but here's a quiz which may interest you. Not all questions can be answered by simply watching the show. Enjoy!

A multiple-choice quiz by miss g. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television Q-T
  8. »
  9. Sex And The City

Author
miss g
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
175,675
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
6790
Awards
Top 20% Quiz
Last 3 plays: Guest 1 (4/10), Guest 211 (3/10), Guest 73 (8/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Sarah Jessica Parker has a no-nudity clause in her contract.

True
False

2. Which of the girls was featured in 'Friends' as Joey's short-term love interest, Erin? Hint

Carrie
Charlotte
Miranda
Samantha

3. Which of the girls played Annie in the Broadway production? Hint

Kristin Davis
Cynthia Nixon
Sarah Jessica Parker
Kim Cattrall

4. Cynthia Nixon (Miranda) is a natural blonde.

True
False

5. What was the Charlotte's original surname in Candace Bushnell's book 'Sex and the City'? Hint

Smith
Ross
Evans
Parker

6. Which of the stars speaks fluent German? Hint

Kim Cattrall
Cynthia Nixon
Sarah Jessica Parker
Kristin Davis

7. Which recurring guest star owns a New York nightclub called 'The Cutting Room'? Hint

Harry
Big
Stanford
Aidan

8. Which recurring guest star worked in a steel factory before joining the cast? Hint

Chris Noth - Big
Evan Handler - Harry
Willie Garson - Stanford
John Corbett - Aidan

9. Willie Garson (Stanford) and Sarah Jessica Parker knew each other before 'Sex and the City' began.

True
False

10. Which of the girls has dated Robert Downey Jr. and the late John F. Kennedy Jr? Hint

Cynthia Nixon
Sarah Jessica Parker
Kim Cattrall
Kristin Davies


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Sarah Jessica Parker has a no-nudity clause in her contract.

Answer: True

Notice how although Carrie (Sarah Jessica Parker) has filmed numerous bed scenes, she is never topless.
2. Which of the girls was featured in 'Friends' as Joey's short-term love interest, Erin?

Answer: Charlotte

Charlotte (Kristin Davis) starred as a woman whom Joey dated in a season 7 episode entitled 'The One With Ross's Library Book'. In addition to this appearance, Kristin formerly starred in 'Melrose Place' as Brooke.
3. Which of the girls played Annie in the Broadway production?

Answer: Sarah Jessica Parker

SJP studied ballet at the Cincinnati Ballet and American Ballet Theatre and also sang with the Metropolitan Opera. She also starred in a New York production of 'The Sound of Music' with her siblings. She played Annie in 1979, replacing the original star Andrea McArdle.
4. Cynthia Nixon (Miranda) is a natural blonde.

Answer: True

Miranda is a redhead and Cynthia Nixon has been dying her hair since the series began.
5. What was the Charlotte's original surname in Candace Bushnell's book 'Sex and the City'?

Answer: Ross

The name was changed to York for the TV production.
6. Which of the stars speaks fluent German?

Answer: Kim Cattrall

Kim (who plays Samantha in the show) was born in Liverpool, England but moved to Canada as a baby. Her linguistic skills resulted from her marriage to German architect Andreas Lyson (1982 -1989).
7. Which recurring guest star owns a New York nightclub called 'The Cutting Room'?

Answer: Big

Chris Noth (Mr. Big) is based on a previous publisher of 'Vogue' magazine who dated 'Sex and the City' creator Candace Bushnell and married shortly after their relationship ended.
'Noth' rhymes with 'both', not 'moth'.
8. Which recurring guest star worked in a steel factory before joining the cast?

Answer: John Corbett - Aidan

John Corbett was forced to give up work after an accident.
9. Willie Garson (Stanford) and Sarah Jessica Parker knew each other before 'Sex and the City' began.

Answer: True

Willie Garson isn't really gay. He and Sarah Jessica Parker were set up on a blind date years before 'Sex and the City' began.
10. Which of the girls has dated Robert Downey Jr. and the late John F. Kennedy Jr?

Answer: Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker met her husband Matthew Broderick while he was directing her brother Timothy in a play. I hope you have enjoyed playing this quiz! Well done if you got 10/10.
Source: Author miss g

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Dec 07 2022 : Guest 1: 4/10
Dec 05 2022 : Guest 211: 3/10
Nov 24 2022 : Guest 73: 8/10
Nov 14 2022 : Guest 136: 7/10
Nov 13 2022 : Guest 199: 7/10
Nov 03 2022 : Guest 136: 4/10
Nov 02 2022 : Guest 216: 8/10
Oct 27 2022 : Guest 24: 8/10
Oct 24 2022 : SofiasChoice: 8/10

Score Distribution

quiz
12/10/2022, Copyright 2022 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us